2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bir şey soracam size canım sıkılıyor evde nerdeyse 10 aydır evdeyim hiç gezmedim anneme bile gidemedim. Lohusa dönemindeyiz malum herkes geziyor ve ben yine evdeyim tabi bebek var ama bu kadar süre eve tıkılı kaldığımı düşünmek beni rahatsız ediyor. Dogum sonrasi annem geldi 10 gun kaldi gitti . Kaynanam cagirirsan geliyor yada tlf da geleyim mi yemek yapmaya diyor o kadar . Lohusa donemim bile kotu geciyor diye dusunuyorum . Sizde boyle misiniz . Sanki bir tek ben boyleyim gibi geliyor bana malesef uzuluyorum . Ya düşünüyorum 2 ay daha evde kalsam bildiğin bir yilim çöp . Gercekten hep evdeydim ya

O bende de oluyor hemşire bir göğsünü emzirirken diğeri sızlıyormu demişti sızlıyorsa güzel demişti hatta akıyorsa demişti
Bende endişe ettim . Hem baya şişti sertleşti hafif kırmızılaştı kaşınmaya başladı mastit mi acaba diye düşündüm

Bende öyleydim hatta marttan beri virüs yüzünden.. dün ilk kez kırkımız çıktı halama gittim bir nefes aldım bunalıyor insan gerçekten

Acil bişi sormak istiyorum gece ağlamaları icin mememden düşmediği için gece yatmadan mama vericem biraz oğluma cok aglıyo aptamil 1 numara aldm ılıkmı olucak bu mama yoksa sogukmu bilemedm
Bileginize dökün ne sicak ne soğuk olacak

O bende de oluyor hemşire bir göğsünü emzirirken diğeri sızlıyormu demişti sızlıyorsa güzel demişti hatta akıyorsa demişti
Benim sag gogsumden süt gelmiyo ona ragmen sol gogsumu sagarken süt akitiyo sinir oluyom saginca gelmiyo akiyo ama

Yok ya ben sehir bile degistirdim hamile iken aileme gittim orada ablama da. Karantina gunlerinde kayinvalidemlerde gecirdim cunku mustakil ev bahceli cok iyi geliyordu bana birde kizim var onu zapdetmek cok zordu. Simdi bebegimi en son bayramda cikardim bir daha cikmadik. Ama ben 3 4 kere alisveris kiyafet icin ciktim. Gelincede tamamen degisiyorum uzerimi oyle.

Ama suan oyle bi sıkıntım varki en ufak cereyanda kalmak hasta ediyor beni dun gece camasir asayim balkona dedim bugun kolumu kaldiramiyorum. Ustelik bir gogsumde damarlar tikanmis. Bir gun iyisem bir gun coook kotu oluyorum bu ne zaman duzelecek ya

Benimde sol gogsum oyle gec saginca olunca ya da sıkı bir sutyen giyince

Bende 2 gun sporcu atleti giydim o mu beni böyle yaptı acaba . Çıkarıp atlet giydim dun aksam . Insallah gecer

Ben yapamadım işte dikkat et canım kendine hassas bünyen var demek ki

Peki uyutmak için ne deniyosun ben yapmicam dedim ama zorda kaldım 2 gecedir sallıyorum o da iyi geliyor sanki
Saç kurutma makinesi sesi, anne karnındaki ses vs açıyorum baya rahatlatıyo.
Selam kizlar. Kanguru alan ya da almayi dusunen var mi :) ne alsak ki
Ben aldım. Yenidoğan özelliği de var ama daha kullanmaya korkuyorum küçücük diye.
Bebegim kolik diye nerdeyse hic bisey yemiyorum. Kizlar ne yicemi sasirdim ben. Süt ürünleri yemiyorum, meyve yemiyorum valla bakinca kuru ekmek yiyorum yumurta, bide et ve patates. Ne yapsam bilemedim.
Ben de öyle. Yediğim çok az çeşit kalmıştı. İlk bi ay az kilo aldı bebeğim. Tek sebep bu değildir ama fazla kısıtlamıycam artık kendimi ben. Ne kadar dikkat etsem de gaz devam etti çünkü bi de.

Hangi marka aldın kanguruyu ben de almayı düşünüyorum

Biz cıktık daha 23 günlüğüz 15. Günde de cıktık cıkıyoruz sakınmıyorm suan tabi günümüz mikrop kapalı alana girmiyoruz ama esimle bi kahvaltı yada anneme gitmek olsn gidiyoruz

Ne marka aldn kanguruyu bit modelde bulabildim suan yeni dogan özellikli aparatlı oda 2000 tl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…