2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Randevumu Cuma’ya alırsam tam 7haftalık olacak o zaman 7haftaya alayım
Bence hiç acele etme geç olsun güç olmasın. şahsi fikrim vajinal bakılmamasından yana benim doktorum da bakmadı detaylı ultrason istedi orada belli oldu kalp atışı (6+6da) ki bence en mantıklısını yaptı. Çünkü düşük riski olan insanlar da sıkıntı yaratan bir durum olduğunu düşünüyorum.

Benim düşük değil de 6.haftada kalbi durmuştu tek yumurta ikiziydi.o zamanda belirtim yoktu şimdide çok yok o yüzden endişeliyim.umarım kalbini duyarım.Rabbim bana da nasip etsin.
Amin canım insallah rabbim heppimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder😔

Peki siz makyaj yapiyor musunuz?Doktorum dandik malzemeler olmadıkca yapabilirsin dedi.Oje de sürebilirsin dedi.Etrafimdaki hamilelere bakiyorum makyaj yapani var yok yapma diyeni var kimisi makyaj yap ama oje sürme diyo kimi tam tersi diyo vs vs?

Peki siz makyaj yapiyor musunuz?Doktorum dandik malzemeler olmadıkca yapabilirsin dedi.Oje de sürebilirsin dedi.Etrafimdaki hamilelere bakiyorum makyaj yapani var yok yapma diyeni var kimisi makyaj yap ama oje sürme diyo kimi tam tersi diyo vs vs?
Bende oje surmeyenlerdenim bu dönemde asetonun da çok zararlı olduğu söylenmişti. Makyaj yapmak dediğiniz şartlarda zararlı değildir bence de ama üşeniyorum bu ara 😂

😁
Normalde bu kadar tedirgin olmam soğuklanliyimdir ama hamilelikte duygu dururmum bile değişti yani.😬
kendimi gördüm sende.😁😁kızıma hamileyken servisin arkasından koşmuştum ama yetişememiştim. Çok sinirlenip ağlamıştım. Sonra internet yetişti imdadıma senin gibi baktım kalbi durmuş olabilir falan yazıyordu. Koşa koşa doktora gittim kalbi durdu mu diye ilk hareketini gördüm o kontrolde. Kalbi falan durmaz tatlım hiç bişey olmaz çok güvenli onun yeri merak etme.

Canım ben öncesinde de dikkat ederdim parabensiz vegan ürünler kullanmaya.Hala da kullanmaya devam ediyorum pahalı ürünler ama olsun diğer türlü soluk görünüyorum ve hiç mutlu olmuyorum makyajsız.ojeyi de balkonda falan sürersen sorun olmuyormuş

Herkese iyi geceler, ben de hamileyim, bugün bat günü beta hcg 393 cıktı, iki gün önce 90 çıkmıştı, 10 ay sonra ben de hamileyim elhamdülillah 😍😍 hepimizin sağlıklı mutlu huzurlu gebelikleri olsun inşAllah😗
Allah tamamına erdirsin benim 10. Günümdü transferde sonrabugün 304 değerim çıktı aynı zamanda bat günüm bugün benim de . Sizde 2 tane mi embriyo var ?

Bana da doktor serbest dedi ama ilk 3 ay bence riske atmaya gerek yok pek. Hergun yapmam yani asla. Nadiren yaparim ben.

X