Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok korkuyorum aslında polikistiğim zaten soru hamike kakıyorum ama onları da hep kaybediyorum 5düşüğüm varHersey yolunda olur insallah
Dua et
Hamilenin duasi cabuk Kabul olur
Özel polikinlikte de oluyor mu o acaba yaa hastaneye gitmeyeceğim gideceğim doktor riskli gebelik uzmanı ve özel muayenehanesi varAmin inşallah.
10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkın var. Duyulmazsa haftaya tekrar gidersin.
Hadi gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebiş.
Hamilesin canım. Artık iğnenin etkisi değildir. Kanda da baktır aklında kalmasın.
Düşüklerinin nedeni neydi canımBen çok korkuyorum aslında polikistiğim zaten soru hamike kakıyorum ama onları da hep kaybediyorum 5düşüğüm var
Bol bol dua et Meryem suresi Yasin oku canım bildiğim kadarıyla perinotoloji mi neydi o ilgileniyor sanırım. Bide kan pıhtılaşman filan var mıydı sendeÖzel polikinlikte de oluyor mu o acaba yaa hastaneye gitmeyeceğim gideceğim doktor riskli gebelik uzmanı ve özel muayenehanesi var
Görürsün. Benim doktor 5+5te görmüştü kalp atışınıBen o zaman haftaya kalp atışını görmem galiba ya 6+3olacak
Evet yakan bir iğnedir. Yeri sertleşir morarabilirde. Zamanla alışırsınİğneyi kaynanama vurdurdumda yaktı ya sızdede yanma oluomu iğne girerken anmamadım ama içini boşaltnca yaktı bıde karnım seğrimeye başladı halada yanıo
Muayenehanelerde de oluyor. Doktoruna özel bir durum yoksa tabi.. Hangi ildesinÖzel polikinlikte de oluyor mu o acaba yaa hastaneye gitmeyeceğim gideceğim doktor riskli gebelik uzmanı ve özel muayenehanesi var
Amin cnm biran önce görmek nasip etsin benim yarın ilk kontorlum 6 da heycan tavan
Tamam canım ilki die cesaret edemedım ama artık yaparım yaKeşke kendin yapsan canım ben de başkasına asla yaptıramam.Evet çok fazla yakan bir iğne.Hatta morluklarda oluşturabiliyor o yüzden hiç korkma.bi de hep aynı saatte vur.
Iyi dusun iyi olsunBen çok korkuyorum aslında polikistiğim zaten soru hamike kakıyorum ama onları da hep kaybediyorum 5düşüğüm var
5+5 Kalp atisi duyulmaz diye biliyorumGörürsün. Benim doktor 5+5te görmüştü kalp atışını
Arkadaşlar testi yaptım bugün 13.gunde ve iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik sizce hamilemiyim
Birşey olmaz merak etmeArkadaslar merhaba ben tedavı sırasında glukofen kullanıyorumdum bı hafta once hamıle oldugumu ogrendım ama ılacı kesmek gerekıyormus bılmıyordum bı hafta ıcdım bısey olmusmudur cok korkuyorum doktorum soylemeyınce ıcecegım sandım bugun sordum bırak dedı
Bende de sağ kasık ağrısı var.Daha doğrusu bir kere çok kötü hapşurdum ve o kasığımdan sanki birşey koptu gibi oldu öyle bir ağrıdı ki marketteydim bağırmışım.o günden beri de ağrıyor.Sen telaş yapma bence için rahat etmezse iki gün sonra bir daha gitSol kasığım hiç rahat degıl ya bebegımıde gorwmedım bunalımdayım
Birşey olmaz merak etme
Gitsemde görememki ya hcg ye vbaktrmadgma pişman oldum amaBende de sağ kasık ağrısı var.Daha doğrusu bir kere çok kötü hapşurdum ve o kasığımdan sanki birşey koptu gibi oldu öyle bir ağrıdı ki marketteydim bağırmışım.o günden beri de ağrıyor.Sen telaş yapma bence için rahat etmezse iki gün sonra bir daha git
Ay insallhBence hamilesin