- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Geç döllenme bence.Bir kaç güne görürsün cenım benceGitsemde görememki ya hcg ye vbaktrmadgma pişman oldum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme bence.Bir kaç güne görürsün cenım benceGitsemde görememki ya hcg ye vbaktrmadgma pişman oldum ama
Bende hep öyle dıodum ama ne bilim artık cnmı skmaya bsldıGeç döllenme bence.Bir kaç güne görürsün cenım bence
8 hsftalıktı. 3 düştükten sonra test yapıyorlarmışNe kardarlık kaybettiniz Rabbim bir daha yaşatmasın ben 5 aylık kaybettim neden test yaptrmadınız
Evet yakıyor hatta göbeğin morarıyor zamanla. Ama yapacak bir şey yok sonu güzel olacak inşallahİğneyi kaynanama vurdurdumda yaktı ya sızdede yanma oluomu iğne girerken anmamadım ama içini boşaltnca yaktı bıde karnım seğrimeye başladı halada yanıo
Pko musun? Ben pkoyum ve glifor kullanıyorum. En az ilk 3 ay kullanılmalı diye biliyorumArastırdım bazı doktorlar ıcebılırsın dıyormus ıcım rahatladı tesekkur ederim
Baya koyu cıkmıs çünkü testin iğnenin etkisiyle test okadar koyu cıkmıyorAy insallh
Canım sezeryan nasıl, zorluğunu yaşadın mı hiç?Bugün sezeryan yerim sızlamaya başladı neden olur ki normal mi acaba
Biraz acı eşiğinize bağlı sanırım. Ben hiç birşey hissetmedim.hastanede bile 1 gün kaldım. 2. Gün hastaneye gelip beni bulamayan şok olmuştu. Eve gelince misafir ağırladım. Beni yatakta bulmayı umuyorlardı. Doğum sonrası ne kadar çok hareket edersen okadar çabuk iyileşiyorsun ve daha az acı hissediyorsun. Ama yinede normal doğum yapmak isterdim. Şartlar el vermediği sürece sezeryana karşıyım. Her şeyin normali iyidir.Canım sezeryan nasıl, zorluğunu yaşadın mı hiç?
Dualarım seninle, çok üzüldüm şu an okuyunca bizi de habersiz bırakma Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gelkızlar gece çok kanamam oldu doktorama geldim birazdan muayene edecek dualarınızı bekliyorum
ewet test sonucuma göre direk başla d vitamininne dedi.Doktor mu söyledi kullanmanızı. Bende de b 12 ve d vitamini düşük ama bunlar için ilaç kullanmak riskli diye biliyorum. Henüz doktora gitmediğim içinde takviye başlamadım.
bnm de hiç yok ilk gebeliğimde de hiç olmamıştıİçim rahatlıyor böyle duyunca
een önemlisi bu bence. bende çok sewiyorum. zaten sewgi ve güwen olunca hersey çok güzel gidiyo. ilk doğumumda sezeryandan çıkıp 2 saat sonra beni bidaha ameliyat edebilirsiniz demiştimDoktorumu da çok sevdim
benim war pıhtılaşma sorunum. ilk gebeliğimde de şimdi de hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne wuruyorum her gün. dikişi niye atıyo ki hiç anlamadım? kan pıhtılaşma sorunu bebeğe giden damarları kan pıhtısı tıkadığı için düşüğe neden oluyo. dikiş bi mantıksız geldi?Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmı benim bir kaybım var genlerde pıhtılaşma çıktı doktor bi dahaki gebelikte gerekirse dikiş de atabiliriz dedi riskli gebeliğim olucak
benim de heterozigot. homozigot olması durumu cok tehlikeliymiş zaten. ay Allah korusunYok işte o yapılan basit testlerde bu sorun çıkmıyor ortada.Öyle olsa en başında o kadar insan düşük yaşamaz.Bunun tahlilleri ayrı merkezlerde yapılıyor faktör testi adı altında.genelde genetikçiler yapıyor.Mesela bendeki pıhtı bozukluğu faktör 5leiden heterezigot.Bi de bunun farklı bir türü var o da homozigot.
sizin 5 düşükten sonra bu bahsettiğimiz genetik testlerden istedi mi acaba drunuz?? pıhtılaşma (faktör5 leiden gen mutasyon??Aman kalbi atsın da duymama gerek yok canım 5düşüğüm olunca çok korkuyorum
benim de 2 gündür sezeryan yerim kaşınıyor. alla alla dedim neden acaba??Bugün sezeryan yerim sızlamaya başladı neden olur ki normal mi acaba
kızlar gece çok kanamam oldu doktorama geldim birazdan muayene edecek dualarınızı bekliyorum