Tamam canım kendini hazır hissedince yaparsın. İnşallah pozitifi görürüzÇok korkuyorum ama yaparsan haber edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım kendini hazır hissedince yaparsın. İnşallah pozitifi görürüzÇok korkuyorum ama yaparsan haber edeceğim
Benim adet zamanımda 29 u gösteriyor. Bakalım 29 u olmazsam ben de test yaparım diyorum. İnşallah hamileyizdirBenimde kasıklarım ara ara ağrıyor gögüslerim iğneden sonra hep ağırdı bişey yediğim zaman mide bulantım çok oluyor 30 u adet günüm o günden sonra test yapmak istiyorum senin adet zamanın ne zaman
Benimde öyle. bu sabah bile test yaptım. çok takıntı yaptım. bugün 3. girişim buraya. kendimi uzaklaştırıcam biraz. sürekli bunu düşnür oldum. bat 1 aralık ama sanmıyorum. braktım artık olursa olur olmazsa kısmet. vardır bi hikmeti.Kızlar ben çok vücudumu dinliyordum ve çok hamile moduna girmiştim. Bat 1 Araliktı, o zmana kadar hamile gibi hissedip negatif görürsem moralim bozulacaktı. 25 kasımda test yaptım negatif çıktı ama çok rahatladım ve o moddan çıktım. Ha testi erken yapmış oldum hala hamile olabilirim ama o negatifi görmek ve fazla gelin güvey olmamak iyi geldi. Eğer her şey belirti gibi geliyorsa test yapmak ve olumsuz sonuca kendini hazırlamak iyi geliyor. Şu an çok daha rahat bekliyorum 1 Aralık'ı. İçim içimi yemiyor en azından.
Benim ne regl nede hamilelik belirtim var ayın başında kasık ağrıö çoktuBenim adet zamanımda 29 u gösteriyor. Bakalım 29 u olmazsam ben de test yaparım diyorum. İnşallah hamileyizdir
Benim adet zamanımda 29 u gösteriyor. Bakalım 29 u olmazsam ben de test yaparım diyorum. İnşallah hamileyi
İnşallah canımBenim adet zamanımda 29 u gösteriyor. Bakalım 29 u olmazsam ben de test yaparım diyorum. İnşallah hamileyizdir
Ay ne güzel sözler bunlarBen de görüyorum
Normal test erken gebelik değil. Ben erken testlere de çok inanmıyorum. Erken olsa kanda çıkar oda düşük değerde . Gerisi varsa kaset de gösteriyorKaset test mi erken gebelik mi ben çok korkuyorum ya
Katılıyorum benimde 2 Aralık gidip gelip buraya bakıyorumBenimde öyle. bu sabah bile test yaptım. çok takıntı yaptım. bugün 3. girişim buraya. kendimi uzaklaştırıcam biraz. sürekli bunu düşnür oldum. bat 1 aralık ama sanmıyorum. braktım artık olursa olur olmazsa kısmet. vardır bi hikmeti.
Bende de yumurta akı gibi krem gibi ya regl olacağım ya da gebe . Gebelikte rahim kendini hazırladığı için savunma amaçlı üretiyor diye biliyorumKızlar benim krem rengi akıntım var. ne zaman wc gitsem afedersiniz iç çamaşırım ıslak oluyor. Bu normal mi?
bebisiim senin testi yeni gördüm ayy çift çizgi kıızzzzz inşallah gebeyizdirBende de yumurta akı gibi krem gibi ya regl olacağım ya da gebe . Gebelikte rahim kendini hazırladığı için savunma amaçlı üretiyor diye biliyorum
İnşallah canım ya bir yıldır hiç gebe kalmamıştım. Hem pcos hemde haşimato tiroidi var o yüzden çok korkuyordum .bebisiim senin testi yeni gördüm ayy çift çizgi kıızzzzz inşallah gebeyizdir
ben de 11 aydır deniyorum canım. inşallah bu ay yüzümüz gülerİnşallah canım ya bir yıldır hiç gebe kalmamıştım. Hem pcos hemde haşimato tiroidi var o yüzden çok korkuyordum .
Maşallah canım sonuçları çok iyi ileri hareketli sayısı çok güzel gebelik için de ençok bu lazımEki Görüntüle 3511437 Merhaba anlayanlar bakabilir mi şimdi sonuç çıkmış
Lioo Eldorin Candy7777 ve diğer kızlar bakabilir misiniiz?Kızlar bende bugün doktora gittim regl döngümün 11. günündeyim. 4 cm olan kistim küçülmüş ve 2.8 cm olmuş bu iyi birşey dedi. Duphaston verdi adetimin 16. günü başlayıp 10 gün kullanacakmışım. Kistin yok olmasına yardımcı oluyormuş. Sonra regl olunca gel tedaviye başlayacağız dedi. Herhalde yine femara, letu veya klomen yapacak diğer doktorum gibi. Kist için Duphaston kullanan veya kullanıp da sonrasında hamilelik yaşayan var mı acba, yardımcı olabilr misiniz dphaston deneyimlerinize dayanarak?
İnşallah canım sen hiç takviye alıyor musunben de 11 aydır deniyorum canım. inşallah bu ay yüzümüz güler
inostol-folik asit içeren inostrol diye bir takviye alıyorum canım sen ? amh 5.02 çıktı benim pcos yok dediler ama korkutuyor, döngüm düzensizİnşallah canım sen hiç takviye alıyor musun