Benim de hep solda ağrım vardı yumurtlamadan beri, hala daha devam ediyor. Doktor kontrolümde kesenin sağda olduğunu kanama bölgesinin solda olduğunu öğrendim. Bir ara kanamam olmuştu soluğu kırk tane acilde almıştım. Özeldeki doktorum detaylı açıklama yaptı bir tek. Şimdi kanama yok ama kahverengi akıntı devam ediyor ve hep sol tarafımda ağrı ve batma hissediyorum hâla.Sol kasık ta ağrı hiç geçmiyor sanki karnım dolu gibi böle yaşayan var mı
Masallah canim cok şükür cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsinmeraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
ne dediğini paylaşır mısın canım? bende cumartesi sorucam. gerçi hepinizde varmış nerdeyse gerçekten çok olması da normal bir durum herhalde.Bende tam beyaz değil, tam sarı değil sarımsı bir akıntı var yarın dr kontrolüm var soracağım
evet canım iç çamaşırında kuruyunca sarı oluyo onu farkettim. benim dediğim beyaz akıntı dışında bazen peçeteye çok afedersin sümük kıvamında böyle sarı ama açık yeşile dönük çok az bi akıntı geliyo. bunu dert ettim de o yüzden sordum. ama cumartesi doktora mutlaka sorucam. teşekkürlerBenim en belirgin belirtimdi akıntı doktora bile gitmiştim öğrenmeden önce 1 hafta sonrada öğrenmiştim hamileliğimi halada devam ediyo canım beyaz normal sarıda normal bendede oluyo ama kuruyunca olduğunu düşünüyorum sarıyı
hayırlı olsun ne güzel olmuş allah tamamına erdirsin inşallahmeraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
Benim de solda ağrımBenim de hep solda ağrım vardı yumurtlamadan beri, hala daha devam ediyor. Doktor kontrolümde kesenin sağda olduğunu kanama bölgesinin solda olduğunu öğrendim. Bir ara kanamam olmuştu soluğu kırk tane acilde almıştım. Özeldeki doktorum detaylı açıklama yaptı bir tek. Şimdi kanama yok ama kahverengi akıntı devam ediyor ve hep sol tarafımda ağrı ve batma hissediyorum hâla.
çok teşekkür ederim hepimizin inşallah :)hayırlı olsun ne güzel olmuş allah tamamına erdirsin inşallah ☺
cumartesi gidicem o gün tam 7 haftaluk olucak, inşallah o gün duymayı ümit ediyorumçok teşekkür ederim hepimizin inşallah :)
siz kalp atışını duydunuzmu 7. haftadasınız sanırım
Hayırlı olsun canım hoşgeldin rabbim tamamına erdirsinmeraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
Hayırlı olsun canım hoşgeldin rabbim tamamına erdirsinmeraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
iyi düşün iyi olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBenim de solda ağrımprogestan kullanıyorum kanamadan dolayı, kahverengi lekelenmeye döndü. Yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi sanki bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor..
meraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
meraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
Benim de aynı durum canım yaa endişeliyim sürekli. Progestanı 200lüğe döndürdü 100lük bi işe yaramaz dedi. Kahverengi akıntım hep devam ediyor arada siyah gibi pıhtılar görüyorum hatta. İnşallah her şey yolunda gider canım ikimizin de... Haber ver olur mu kontrolden sonra ne oldu ne dedi merak içindeyimBenim de solda ağrımprogestan kullanıyorum kanamadan dolayı, kahverengi lekelenmeye döndü. Yolunda gitmeyen bir şeyler var gibi sanki bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor..
Benim öle bişeyim yok regl 4 gün geçti beta yarın bakacaklar bekliyorum yarını ama sol kasığım batıyorBenim de hep solda ağrım vardı yumurtlamadan beri, hala daha devam ediyor. Doktor kontrolümde kesenin sağda olduğunu kanama bölgesinin solda olduğunu öğrendim. Bir ara kanamam olmuştu soluğu kırk tane acilde almıştım. Özeldeki doktorum detaylı açıklama yaptı bir tek. Şimdi kanama yok ama kahverengi akıntı devam ediyor ve hep sol tarafımda ağrı ve batma hissediyorum hâla.
Valla 4 gün geçt şimdi belki ondan ağrıyordurCanim adet zamaninda oluyor bende genelde ben erken adet olan biriyim devamli cekerm ara ara