Bende ilk banu çiftcinin programını indirdim çokta beğendim hatta eşimde indirdiKızlar Banu Çiftçi'nin uygulamasını indirmenizi öneririm, kadın doğum doktoru, kendi uygulaması, hafta hafta gebelik dönemi videoları da var içinde, bu haftalarda ağrı normalmiş mesela rahim büyümeye başladığı için. Ben oradan takip ediyorum her hafta yeni videoyu izleyip. Aşırı şiddetli ağrı ve yoğun bi kanama olmadıkça problem yok gibi, korkmayın. Hafif ağrı hepimizde var şu an.
canım ben dün gittim 6+4 tü, kalp atışı var ama iki hafta sonra tekrar gel, büyümesine tekrar bakalım dedi, kese de 7 mm idiKızlar 7+2 bugün karından kalp atışını duyamadık moralim bozulmaya başladı,
Duyan arkadaşlar kese kaç cm di biliyomusunuz benim kesem haftama göre normal görünüyo ama kalp atışı yok kontrol muanesi diye üstelemedi ultrasonu eskiydi ondan olabilir mi cumartesi randevum var zaten başka hastaneye ama içim içimi yedi resmen
Bebegin boyu olabilirmi o canım benim 2.64 cm kese şuan 4 haftalıkken kese 7mm di çünkücanım ben dün gittim 6+4 tü, kalp atışı var ama iki hafta sonra tekrar gel, büyümesine tekrar bakalım dedi, kese de 7 mm idi
canım ben dün gittim 6+4 tü, kalp atışı var ama iki hafta sonra tekrar gel, büyümesine tekrar bakalım dedi, kese de 7 mm idi
pardon canım düzeltmeye çalıştım ama olmadı, bebeğin boyu 7 mmBebegin boyu olabilirmi o canım benim 2.64 cm kese şuan 4 haftalıkken kese 7mm di çünkü
amin inşallah hepimizinki:)Gözün aydın bu arada sağlıkla büyüsün inşallah
ayrıca kalp atışı 10. haftaya kadar bile uzayabiliyormuş duyulması sen o yüzden sıkıntı yapma canım..Gözün aydın bu arada sağlıkla büyüsün inşallah
Cevap alınca bize de yaz lütfen..ne dediğini paylaşır mısın canım? bende cumartesi sorucam. gerçi hepinizde varmış nerdeyse gerçekten çok olması da normal bir durum herhalde.
evet canım iç çamaşırında kuruyunca sarı oluyo onu farkettim. benim dediğim beyaz akıntı dışında bazen peçeteye çok afedersin sümük kıvamında böyle sarı ama açık yeşile dönük çok az bi akıntı geliyo. bunu dert ettim de o yüzden sordum. ama cumartesi doktora mutlaka sorucam. teşekkürler
Maşallah canımm vajinal mı baktıpardon canım düzeltmeye çalıştım ama olmadı, bebeğin boyu 7 mm
Bende ilk banu çiftcinin programını indirdim çokta beğendim hatta eşimde indirdiiçeriği çok güzel bütün bilgileri veriyor
İnşallah canımmmayrıca kalp atışı 10. haftaya kadar bile uzayabiliyormuş duyulması sen o yüzden sıkıntı yapma canım..
Di miher şeyi tek tek açıklamış sağolsun
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH :)Masallah canim cok şükür cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Evet yaaa çok güzel hafta hafta meyve falan benzetmesi oluyo bu hafta ahududu eşimde geçen ahududum benim diye seviyodudiğerlerini beğenmedim sildim hemen :)
hoşbulduk çok teşekkür ederim amin hepimizinki inşallah :)Hayırlı olsun canım hoşgeldin rabbim tamamına erdirsin
yok canım vajinal değil normal ultrasondaMaşallah canımm vajinal mı baktı
yok canım vajinal değil normal ultrasondaMaşallah canımm vajinal mı baktı
Masallah canim cok şükür cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsinmeraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına