2020 Şubat Anneleri

Kızlar Banu Çiftçi'nin uygulamasını indirmenizi öneririm, kadın doğum doktoru, kendi uygulaması, hafta hafta gebelik dönemi videoları da var içinde, bu haftalarda ağrı normalmiş mesela rahim büyümeye başladığı için. Ben oradan takip ediyorum her hafta yeni videoyu izleyip. Aşırı şiddetli ağrı ve yoğun bi kanama olmadıkça problem yok gibi, korkmayın. Hafif ağrı hepimizde var şu an.
Bende ilk banu çiftcinin programını indirdim çokta beğendim hatta eşimde indirdi 😂 içeriği çok güzel bütün bilgileri veriyor 👍🏽

Kızlar 7+2 bugün karından kalp atışını duyamadık moralim bozulmaya başladı,
Duyan arkadaşlar kese kaç cm di biliyomusunuz benim kesem haftama göre normal görünüyo ama kalp atışı yok kontrol muanesi diye üstelemedi ultrasonu eskiydi ondan olabilir mi cumartesi randevum var zaten başka hastaneye ama içim içimi yedi resmen
canım ben dün gittim 6+4 tü, kalp atışı var ama iki hafta sonra tekrar gel, büyümesine tekrar bakalım dedi, kese de 7 mm idi

ne dediğini paylaşır mısın canım? bende cumartesi sorucam. gerçi hepinizde varmış nerdeyse gerçekten çok olması da normal bir durum herhalde.

evet canım iç çamaşırında kuruyunca sarı oluyo onu farkettim. benim dediğim beyaz akıntı dışında bazen peçeteye çok afedersin sümük kıvamında böyle sarı ama açık yeşile dönük çok az bi akıntı geliyo. bunu dert ettim de o yüzden sordum. ama cumartesi doktora mutlaka sorucam. teşekkürler 🥰
Cevap alınca bize de yaz lütfen..

Evet yaaa çok güzel hafta hafta meyve falan benzetmesi oluyo bu hafta ahududu eşimde geçen ahududum benim diye seviyodu ☺️diğerlerini beğenmedim sildim hemen :)

Haha benimki de kahve çekirdeği kadar 🤣 her şey bir arada derli toplu valla ben de diğerlerine ihtiyaç duymadım 👯👯

meraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına :KK68:
Masallah canim cok şükür cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin

X