2020 Şubat Anneleri

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin. Senden haber bekliyorum canim çünkü surekli aklimi kurcalıyor aklima kötü seyler geliyor. Insallah normal bir ağrıdır
Sen hiç gittim mi doktora?bu ağrı genelde normal oluyo bebek büyüyend kadar benim 2.gebelik ilk kızımdada olmuştum ama yinede sormakta fayda var...bende çok korkuyorum inşaallah kötü birşey söylemez doktorum hayırlı haberlerle gelirim yarın akşam yüzüm gülüyor olur inşaallah çünkü bir haftadır olup olup diriliyortm 😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Kızlar 7+2 bugün karından kalp atışını duyamadık moralim bozulmaya başladı,
Duyan arkadaşlar kese kaç cm di biliyomusunuz benim kesem haftama göre normal görünüyo ama kalp atışı yok kontrol muanesi diye üstelemedi ultrasonu eskiydi ondan olabilir mi cumartesi randevum var zaten başka hastaneye ama içim içimi yedi resmen

Normalmiş öyle diyorlar Dr danışmak daha iyi ama
Bende de var akıntı su gibi. Bu aralar daha çok arttı sanki. Ama normalmiş, östrojen hormonu arttıkça akıntı da artarmış. Sıkıntı yapacak bir durum yok canım 😊
evet ya bazen de su gibi. normal diye biliyorum bende ama biraz fazla olunca size de sormak istedim, teşekkürler ☺️

Duyan arkadaşlar kese kaç cm di biliyomusunuz benim kesem haftama göre normal görünüyo ama kalp atışı yok kontrol muanesi diye üstelemedi ultrasonu eskiydi ondan olabilir mi cumartesi randevum var zaten başka hastaneye ama içim içimi yedi resmen
canım çok endişelendiysen keşke vajinal bakmasını isteseydin doktordan? peki doktorun yorumu ne oldu? moralini bozma stres yapma 8-9 haftaya kadar duyulmaması çok normal bazen.

canım çok endişelendiysen keşke vajinal bakmasını isteseydin doktordan? peki doktorun yorumu ne oldu? moralini bozma stres yapma 8-9 haftaya kadar duyulmaması çok normal bazen.
Haftaya görürüz daha net dedi beyaz bişeyler gördü bebek olabilir dedi o kadar ben o hastaneye normalde gitmem vajinal istemedim o yüzden ama normal gittiğim hastanede doktorla denk gelemedik işte cumartesi randevum var ondan isterim vajinal karından duyamazsak ama normal midir anlamadım biraz kilomda var ondan olabilir diyo kesede 2.64 cm çıktı büyümüştü fark ettim bende şimdiye kadar çok rahattım aslında canım ama bugün bebeği ufakta olsa görürüm diye düşünmüştüm keseyi boş görünce kötü oldum birden

Sen hiç gittim mi doktora?bu ağrı genelde normal oluyo bebek büyüyend kadar benim 2.gebelik ilk kızımdada olmuştum ama yinede sormakta fayda var...bende çok korkuyorum inşaallah kötü birşey söylemez doktorum hayırlı haberlerle gelirim yarın akşam yüzüm gülüyor olur inşaallah çünkü bir haftadır olup olup diriliyortm 😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Doktora pazartesi gittim ama o zaman bu ağrı rahatsiz etmiyordu beni. Bide adetim yeni gectigi icin zamanla gecer diye düşünüyordum. Cuma günü gel keseye bakalim dedi ama pazartesi gidebilirim ancak. Ve benim ilk hamileligim o yüzden kafaya takiyorum düşük falan olmasindan korkuyorum. Acaba senin yan tarafa tutundugu icin mi agri yapıyor? Benimkide mi yana tutundu acaba? Ayy düşündükçe evham yapiyorum 😣 amin insallah canim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Haftaya görürüz daha net dedi beyaz bişeyler gördü bebek olabilir dedi o kadar ben o hastaneye normalde gitmem vajinal istemedim o yüzden ama normal gittiğim hastanede doktorla denk gelemedik işte cumartesi randevum var ondan isterim vajinal karından duyamazsak ama normal midir anlamadım biraz kilomda var ondan olabilir diyo kesede 2.64 cm çıktı büyümüştü fark ettim bende şimdiye kadar çok rahattım aslında canım ama bugün bebeği ufakta olsa görürüm diye düşünmüştüm keseyi boş görünce kötü oldum birden
bence hiç stres yapma. gerçekten her hastanenin ultrason makinelerinin kalitesi bile değişik. benim ilk gebeliğimde gittiğim doktor kalbi atmıyo sıkıntı var dedi, 2 saat sonra başka doktora gittim kalp atışlarını dinledim. sen kendi doktoruna görünmeyi bekle, inşallah güzel olacak bence 🙏 aynı gün bende doktora gidicem, güzel haberlerle geliriz inşallah ❤️

bence hiç stres yapma. gerçekten her hastanenin ultrason makinelerinin kalitesi bile değişik. benim ilk gebeliğimde gittiğim doktor kalbi atmıyo sıkıntı var dedi, 2 saat sonra başka doktora gittim kalp atışlarını dinledim. sen kendi doktoruna görünmeyi bekle, inşallah güzel olacak bence 🙏 aynı gün bende doktora gidicem, güzel haberlerle geliriz inşallah ❤️
Eltimde bi doktor dış gebelik demiş aynı gün başka doktora gitmişler görmüşler doktorlarda biraz var inşallah iyi doktorlar çıkar karşımıza canım benim 💕kesenin büyüdüğünü gördüm en azından bişey olsa geriden gelirdi belki diyorum hayırlı, güzel haberler alırız inşallah haberleşelim canım 🙏🏾

Kızlaaar son adet tarihim 14mayıs yarın muayenem var sizce gittiğimde kese ve kalp atışını belli olur mu çok heyecanlıyımm bu arada 16haziran beta hcg 1528di en son üç gün önce kan vermiştim işte yarın da muayene var 😍😍
Kese gorunur muhtemelen canım kalp atışı dah açık erken

Eğer şişmansanız ve karından baktıysa duyamamış olabilir benim öyle oluyor genelde vajinal bakılıyor neden vajinal bakmadı acaba

Kızlar akıntınız ne durumda? ya benim bazen çok oluyor. beyaz akıntı genelde, normal olduğunu biliyorum. ama bazen de sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor ama az oluyor o. kokusuz akıntı hep, kokulu olsa enfeksiyondan şüphelenicem ama.
yani sizde nedir bu akıntı durumları?
Bende tam beyaz değil, tam sarı değil sarımsı bir akıntı var yarın dr kontrolüm var soracağım

Kızlar akıntınız ne durumda? ya benim bazen çok oluyor. beyaz akıntı genelde, normal olduğunu biliyorum. ama bazen de sarı koyu kıvamlı akıntım oluyor ama az oluyor o. kokusuz akıntı hep, kokulu olsa enfeksiyondan şüphelenicem ama.
yani sizde nedir bu akıntı durumları?
Benim en belirgin belirtimdi akıntı doktora bile gitmiştim öğrenmeden önce 1 hafta sonrada öğrenmiştim hamileliğimi halada devam ediyo canım beyaz normal sarıda normal bendede oluyo ama kuruyunca olduğunu düşünüyorum sarıyı

X