Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeeeeKızlar merhabaa ocak sonu-subat bası tahmini doğum tarihim..Sadece aile hekimine gittim ve gebeliğimi onayladı:)bayram ertesi bir kadın doğum uzmanına gidicem..
İnşallah sağ salim kucagimiza alırızHayırlı olsun hepimize inşallah sağlıklı bi hamilelik geçiririz
6. Haftada kalp atışları gorunur canım bebekle beraber hayırlı olsunMerhaba subat anneleri
Benim 28 mayis bat tarihim.
27 ve 29 mayista kan verdim.
(51 ve 117 cikti hcg)
14 hazirana randevu aldim.
6+2 olacağım o gün, insallah görebilirim kese ve bebegi.
14 haziran da 30.000 lerde olacak Allah nasip ederse değer.
Sanirim kese ve bebek için yeterli ama kalp dinlemek icin 50.000 mi gerekiyordu unutmusum bunu.
Bilen var mi acaba?
çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını. evet üzüntü en büyük sebebi. o yüzden hiç üzülmemeye stres yapmamaya çalış :)Çok teşekkür ederim bende 6 aydır uğraşıyorum hiç birseyim yoktu düşük yaptım çok üzüldüm doktorlar bunabağladı şimdi çok şükür tekrar hamileyim ilaç verdi doktor çok zorlanirsan iç dedi bazen de hamilelikte geçiyormuş hormonlar değiştiği için inşallah benimde tamamen geçer
Inşallah Allah razı olsunçok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını. evet üzüntü en büyük sebebi. o yüzden hiç üzülmemeye stres yapmamaya çalış :)
Aynen bende öyleHepinize hayırlı olsun :)
ilk hamileliğimde test pozitif çıkınca heyecandan ertesi gün doktora koşmuştum :)) şimdi biraz bekliyorum bende 12 haziranda gidicem 6 haftalık olacak nerdeyse, ilkinde kalp atışımı da bu zamanlarda dinlemiştim ama herkeste aynı olmuyor.
bir de sanki hamile değilmişim gibi çok garip hissediyorum, sanırım doktora gidip ultrasonda görmeden inanamıcam :)