2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar iyi bayramlar, ben de pazartesi kan verdim 231 çıktı, bayram dönüşü randevu aldım bakalım doktor ne diyecek merakla bekliyorum :oops:

Merhaba kızlar, iyi bayramlar.. Bende Rabbim nasib ederse Ocak sonu yada Şubat başında anne olucam çok heyecanlıyım.. Ilk hamileliğim 6+4 hafta ve bayağı endişeliyim ya bişey olursa diye.. Şimdilik herşey yolunda kanamam yok fazla belirtimde yok biraz mide bulantim başladı.. Doktora gittim keseyi gördüm daha çok küçüktü 1 hafta sonra tekrar gidicez inşallah herşey yolundadır.. Tum anne adayları kucağınıza sağlıkla almayı nasib etsin Rabbim. Isteyenlerede en yakın zamanda nasib etsin inşallah!

Merhaba kızlar nasipse bende Şubat 2020 annesi olacağım 🤲
Ben adetime bir gün kala kan testi yaptım 142 çıktı birde Cuma günü yaptıracam
Endişeliydm bende ama artık bıraktım endişeyi akışına bıraktım
Aşırı kasık ağrım var leke yok 4+4 olduk ☺️

Kızlar merhabaa ocak sonu-subat bası tahmini doğum tarihim..Sadece aile hekimine gittim ve gebeliğimi onayladı:)bayram ertesi bir kadın doğum uzmanına gidicem..🙋🏻

Merhaba inşallah Şubat annesi olacağım. Geçen hafta çarşamba günü 148 çıkmıştı hcg . Biraz artın ve bayram geçsin diye bekledim keseyi görmek için. Artık önümüzdeki pazartesiye görünür herhalde değil mi? 🤗

Ana sayfaya gebelik bilgilerinin yazdığı bi tablo olurdu oluşturmasını bilen varsa eklerse çok güzel olur kaç kişi olduğumuzu görelim bi En Büyük TÜRKİYE:nazar: inşallah çok kalabalık bi hamiş grubu oluruz şubat anneleri olarak

Merhaba subat anneleri 💕
Benim 28 mayis bat tarihim.
27 ve 29 mayista kan verdim.
(51 ve 117 cikti hcg)
14 hazirana randevu aldim.
6+2 olacağım o gün, insallah görebilirim kese ve bebegi.

14 haziran da 30.000 lerde olacak Allah nasip ederse değer.
Sanirim kese ve bebek için yeterli ama kalp dinlemek icin 50.000 mi gerekiyordu unutmusum bunu.
Bilen var mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba subat anneleri 💕
Benim 28 mayis bat tarihim.
27 ve 29 mayista kan verdim.
(51 ve 117 cikti hcg)
14 hazirana randevu aldim.
6+2 olacağım o gün, insallah görebilirim kese ve bebegi.

14 haziran da 30.000 lerde olacak Allah nasip ederse değer.
Sanirim kese ve bebek için yeterli ama kalp dinlemek icin 50.000 mi gerekiyordu unutmusum bunu.
Bilen var mi acaba?
6. Haftada kalp atışları gorunur canım bebekle beraber hayırlı olsun:halay:

Çok teşekkür ederim bende 6 aydır uğraşıyorum hiç birseyim yoktu düşük yaptım çok üzüldüm doktorlar bunabağladı şimdi çok şükür tekrar hamileyim ilaç verdi doktor çok zorlanirsan iç dedi bazen de hamilelikte geçiyormuş hormonlar değiştiği için inşallah benimde tamamen geçer
çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını. evet üzüntü en büyük sebebi. o yüzden hiç üzülmemeye stres yapmamaya çalış :)

Hepinize hayırlı olsun :)
ilk hamileliğimde test pozitif çıkınca heyecandan ertesi gün doktora koşmuştum :)) şimdi biraz bekliyorum bende 12 haziranda gidicem 6 haftalık olacak nerdeyse, ilkinde kalp atışımı da bu zamanlarda dinlemiştim ama herkeste aynı olmuyor.

bir de sanki hamile değilmişim gibi çok garip hissediyorum, sanırım doktora gidip ultrasonda görmeden inanamıcam :)

Hepinize hayırlı olsun :)
ilk hamileliğimde test pozitif çıkınca heyecandan ertesi gün doktora koşmuştum :)) şimdi biraz bekliyorum bende 12 haziranda gidicem 6 haftalık olacak nerdeyse, ilkinde kalp atışımı da bu zamanlarda dinlemiştim ama herkeste aynı olmuyor.

bir de sanki hamile değilmişim gibi çok garip hissediyorum, sanırım doktora gidip ultrasonda görmeden inanamıcam :)
Aynen bende öyle 🤗🤗🤗

X