Arastiririm canim hatta psikiyatr a da danisirim gittigimde boyle bir ihtimal olabilir mi diye.
Kaan cok inat bir cocuk hayir kelimesi ona zevk veriyor ve daha cok yapiyo sadece hareketli olsa neyse ama surekli tehlikeli isler pesinde ya da nerede yapilmamasi gereken seyler varsa yapmaya calisiyo.
Sabah uyandiginda ilk isi benim ic camasiri cekmecemdeki organizeri alip yere atmak ve cekmeceyi dagitmak bir kere hayir oglum orasi annenin cekmecesi yapilmaz boyle dedim tamam hayiri duydu ya her sabah ilk isi o cekmeceyi acmak hemde gozume baka baka ve sevincten ciglik ata ata yapar. Mutfakta, ayakkabilikta cekmece kilitlerim var ama gardroba yapistiramiyorum ahsap cunku o yapiskanlar cikarilinca cok kotu iz birakiyo.
Ordan mutfaga kosar buzdolabinin kapisi acar icini karistirir yana gecer bulasik makinasi kapaliysa inadina acar aciksa inadina kapar ordan firina gider dugmelerini cevirir firini yakar. Yani 1 saniye asla ayri kalamiyorum acaba simdi ne yapti diye.
Yaz simdi mecbur balkon kapilari acik oluyo kaan ne buluyosa hepsini asagi atiyo. Mandal, oyuncak, kendi kiyafetleri, bizim kiyafetlerimiz, bezlerini vs vs
Asla yoruldumda 5 dk oturuym demez yataktan kalkip bir daha yatana kadar surekli gezer,koşar.
Buna ragmen gece uyuyup dinlenecegine sabaha kadar saat basi kalkar ve aglar.
14 aydir gece uykusu bu sekilde ve bu bir bozukluk gercekten