Cok dusundum biran sinirle tamam bugun son kesicem diyorum ama sonrada gonlum el vermiyo 2 arada kaldim mantigim ve vicdanim arasinda
Buradaki komsular biraz sıkıntılı sesten pek hoslanmiyolar kaaninda sesi yeri gogu inletiyo o yuzden fazla aglatmamaya calisiyorum
Dun gece de bir tuhafti saat basi yine kalkti ama emmek istemedi emerkende agladi ateside 37.2 ye cikmis diş mi baska bir sey mi anlayamiyorum artik cok huzursuz asiri mizmiz yani buyudukce duzelir dediler hep kaan icin ama sagolsun buyudukce dahada cok zor bir bebek oluyo benim oglum.
Asi gununu beklemeyecegim yarina randevu alacagim dr dan onden bir muayene etsin. Artik her seyi dusunur oldum arastirmaktan kafayida yicem. Sık uyanma, gece uyuyamama nedenlerinden bazilari norolojik olabilirmis ya da uyku apnesi bir suru sey var sebep olarak hepsininde belirtisi kaana uyuyo. Hiperaktiflik, huysuzluk, iştahsizlik, sinirli olma hali hepsi kaanda fazlasiyla mevcut. En son gidip cocuktan bi beyin mr tomografi falan bir sey isteyecegim bu gidisle