2020 Şubat Anneleri

Bizim kızda bayadır koltuk kenarlarında dolaştı yaşına girmeden adım atmaya başladı 13 aylık olacak şimdi dolaşıyor evin içinde. Ama biz antrenman yaptırıyoruz ilgisini çeken oyuncaklarla yürütüyoruz kendi keyfine kalsa yürümezdi. Eşim top koymuş önüne ona vura vura yürüyor hoşuna gitmiş önünde abisi olduğu içinde taklit de ediyor. Tabi bizimki temkinli garantici önünde engel varsa dikkatli geçiyor. Abimiz bodoslama giderdi kafayı çok vurdu. Huyuna göre önlemler alın aceleci ise kaza teşkil edecek eşyaları uzaklaştırın yürümesi için bir alanı olsun.
Bizde antrenman yaptırıyoruz çok hızlı gelişti her şey kalkması sıralaması adım atması 5 gün içinde oldu daha düne kadar neden emeklemiyor diye üzülüyordum hepsini biriktirmiş 😂. Balona tepiyor kovalıyor bizimki tabi parmaklarımız dan tutarak. Evin heryerine halı serdim oyun odası ve oturma odası geniş Allah'tan. Önlemleri aldım ama evhamliyim her anne gibi kafasını çarpar diye çok korkuyorum

Aşamalar bebekten bebeğe değişir, kızım 7 aylıkken emekledi,tutunup kalkmaya başladı. 8 aylıkken sıralıyordu. Bahsettiğiniz aşama bizde 4 ay sürdü. Sıralamadan yürümeye geçiş kimi bebekte bizimki kadar uzun olur,kiminde 1 ay sürer.
Bizde çok uzun sürdüğü için ben çok zorlandım. Gözümü ayırsam kendini tehlikeye atıyordu. Çok meraklı ve hareketli bir bebek. Bir de tek başımayım.
Yürümese bile düşmeyecek kadar denge kurduğunda rahatlarsınız.
Dört ay çok sürmüş çok zorlanmış sındır. Uyuttumda işleri çorba yemek öyle yapıyorum. Su biberonunu doldurmaya koşarak gidiyorum.Kalkinca bide seviniyor zıp zıp zıplıyor kaç defa düşmek üzereyken yakaladım. bende tekim eşim bu gün nöbetçiydi on defa aradım nerde kaldın diye o çok yardım eder. inşallah çok uzun surmezde kazasız belasız atlatırız 🤲

Dört ay çok sürmüş çok zorlanmış sındır. Uyuttumda işleri çorba yemek öyle yapıyorum. Su biberonunu doldurmaya koşarak gidiyorum.Kalkinca bide seviniyor zıp zıp zıplıyor kaç defa düşmek üzereyken yakaladım. bende tekim eşim bu gün nöbetçiydi on defa aradım nerde kaldın diye o çok yardım eder. inşallah çok uzun surmezde kazasız belasız atlatırız 🤲
Senin kız televizyonun kapanıp yürütecin kalkmasını bekliyormuş 😆
Yürüyüverir o.

Lamia78 Lamia78 o dönem ben evin bir bölümünü çitlerle kapayıp oyun alanı yapmayı bile düşünmüştüm.
Sonra ne gerek var dedim ve wc ye giderken beşiğine bıraktım 😂
Onun dışında tüm gün başında nöbetteydim.
Bende mama sandalyesi ne oturtturuyorum önemli isim varsa sinir krizi geçiriyor 😩

Mama sandalyesine bırakma, güvenli değil. İnmek için çabalarsa düşebilir Allah korusun. Çok yaşanıyor.
Sandalye seçimi çok önemli Deniz delirirdi içinde o yüzden sağlam devrilmez birşey almak lazım. Öykü de sevmiyor ne güzel kendilerine ait bir alan ama rahat edemiyorlar. Büyüyünce de benim yerim nerde derler . Çocuk kimyasını anlamak ne mümkün 🤦🏼‍♀️

Öykü bu akşam vestiyerdeki montu ve kapıyı işaret etti şimdiden dışarıya çıkmak istiyor ve araç koltuğunda daha az ağlar oldu dışarıya bakıyor. Nasılda gelişiyorlar isteklerini ifade ediyorlar.

MERhaba uzun zaman oldu giremediğim için çok şey kaçırdım 😊 Doğum günü yaptınız mobil arkadaşlar ? Konseptler neydi , bebişi yaşına girmemiş olanlara fikir olur

Öykü bu akşam vestiyerdeki montu ve kapıyı işaret etti şimdiden dışarıya çıkmak istiyor ve araç koltuğunda daha az ağlar oldu dışarıya bakıyor. Nasılda gelişiyorlar isteklerini ifade ediyorlar.
Evet büyüdükçe bazı şeyler daha kolay oluyor ne isteyip istemediğini artık anlıyor olmak büyük kolaylık 🤲🏻😍

Bende mama sandalyesi ne oturtturuyorum önemli isim varsa sinir krizi geçiriyor 😩
Selozy e katiliyorum . Kaan artik durmuyo onun icinde ayaga kalkiyo ve resmen asagiya bakmadan paldir kuldur ayagini asagi sarkitiyo kac kere son anda yakaladim oyle ki hep yaninda oldugum halde

Mama sandalyesine bırakma, güvenli değil. İnmek için çabalarsa düşebilir Allah korusun. Çok yaşanıyor.

MERhaba uzun zaman oldu giremediğim için çok şey kaçırdım 😊 Doğum günü yaptınız mobil arkadaşlar ? Konseptler neydi , bebişi yaşına girmemiş olanlara fikir olur
Minimause konsepti yapacağız malzemeleri aldık kalabalıktan vazgeçtik malum vaka artıyor korktuk acikcasi sadece eşim ve ablamlar olcak süsleme yapacağız resimleri olsun 19.da bizimki şöyle bir elbise aldim IMG_20210210_093812.jpg

Unicornlu yaptık bizde 😃 pastasının üstüne kendi bebeklik fotoğrafını koydurduk
Keçeden 1 yazısı yapmış eltim badisinin üstüne yapıştırdık bide renkli tüllerden etek yapmış 😃

Eklentiler

• 0BA34115-9F8F-40F4-B0F8-3AA483C34BD0.jpeg
    0BA34115-9F8F-40F4-B0F8-3AA483C34BD0.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 31
Sinirlerim ziplayinca kesicem memeden diyorum sonra annelik yanim konusuyo daha kucuk bugunler gececek birak emsin diyo ama bu normal emme degil ki 5 dk da bir meme diye agliyo artik gercekten sinirlerim harap oldu. 24 saat boyunca surekli emiyo resmen ya ac kapat ac kapat mala bagladim iyice avazim ciktigi kadar ciglik atmak istiyorumm 😭😭 Esofmanimi asagi indiriyo pacalarima asilmaktan. Her gun yeni yemek yapip sonra bosa gitmesinden yoruldum. Psikolojik olarak cok yiprandim beynim kaldirmiyo artik hicbir seyi 😢😢
Sinirden basimin arkasindan gozume vuran sancili bas agrilarim oluyo sinirden tansiyonum falan firliyo arada heralde uykusuzlukta cabasi bana bi akil verin kizlar ben cikamadim isin icinden siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz 😔😔

Sinirlerim ziplayinca kesicem memeden diyorum sonra annelik yanim konusuyo daha kucuk bugunler gececek birak emsin diyo ama bu normal emme degil ki 5 dk da bir meme diye agliyo artik gercekten sinirlerim harap oldu. 24 saat boyunca surekli emiyo resmen ya ac kapat ac kapat mala bagladim iyice avazim ciktigi kadar ciglik atmak istiyorumm 😭😭 Esofmanimi asagi indiriyo pacalarima asilmaktan. Her gun yeni yemek yapip sonra bosa gitmesinden yoruldum. Psikolojik olarak cok yiprandim beynim kaldirmiyo artik hicbir seyi 😢😢
Sinirden basimin arkasindan gozume vuran sancili bas agrilarim oluyo sinirden tansiyonum falan firliyo arada heralde uykusuzlukta cabasi bana bi akil verin kizlar ben cikamadim isin icinden siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz 😔😔
Aynı durumdayım inan geceleri artık ağlıyorum sürekli meme vermekten sinirlerim yıpranıyo her gece kocamı boşamaya karar veriyorum artık iyice yoruldum bir yerde düzene girecek diye ümit ediyorum

X