He bir de kv nin alt katinda kiz bebis var kaandan 6 gun buyuk kaan onu gorur gormez koltuga yanina tirmandi ayaklarini tuttu oynadi biz şok olmustuk o gunEvet artık arkadaş oldular. hemen abisinin yanına gidip oynamaya çalışıyor.
Abi arada istemeden maalesef incitiyor kızımıüzerine yatmış kafası yere çarpmış. baya bir ağladı. Eşim de bir hassas kızına hemen oğluma kızıyor bende ordan çıkıp eşime kaş göz yapıyorum sen taraf değilsin arabulucu olacaksın diyorum. Deniz anlıyor tabi baba bana kızdı diyor. Bende açıklamaya çalışıyorum.
Kaan başka çocuklarla iletişim kuruyor mu ?
Ay senin oğlan resmen insan ayırıyorHe bir de kv nin alt katinda kiz bebis var kaandan 6 gun buyuk kaan onu gorur gormez koltuga yanina tirmandi ayaklarini tuttu oynadi biz şok olmustuk o gunerkek bebekken bile anliyo kizi Allah var su gibi bi kiz ama masaAllah cok guzel, oglum bana cirkin gelin getirmeyecek sanirim
Ayiriyo hemde cok fenaAy senin oğlan resmen insan ayırıyoraynı cins olanlar anlaşamıyor denizde erkeklerle oynamak istemezdi. Öykü denizi çok seviyor masada karşılıklı oturuyorlar sürekli gülüp sesleniyor ona. Şimdilik abisini biliyor başka kimseyle temas etmedi.
Bizde çocuk yapan yok. Benimle aynı dönem eltim hamile kalmıştı acayip gıcık olmuştum. Benim istediğimi biliyordu ilkokula giden çocuğu var beni mi beklemiş diye kendi kendime düşünmüştüm. Çok fesat mıyım neyim
Gece 173673838 kez uyandi kaan suan zombi gibiyim
Başı yüksekte kalacak şekilde uyumasını sağlayıp bir iki gece gözlemle istersen.Gece 173673838 kez uyandi kaan suan zombi gibiyim
Benimde aklima geldi deneyecegimBaşı yüksekte kalacak şekilde uyumasını sağlayıp bir iki gece gözlemle istersen.
3 yaş bittikten sonra biraz nefes aliniyor. 5 yaştan itibaren keyifli olmaya bile başliyor tam arkadas oluyolar anneyeYerim onu ya. Anne kuzusu dedikleri işte :)
Mama bozulmuş. Aslında son kullanma tarihine daha vardı. Ama uygun şartlarda saklanmamış olabilirmiş. Kusmanın ardından 4 gün de ishal oldu. Artık iyi.
Tecrübeli anneler bize biraz moral versinler bebekler yürüyüp kendi kendine oyun kurmaya başlayınca rahatlayacak mıyız daha mı beter olacak. Ben kafayı yemek üzreyim :/
kuzenimin kizi 21 aylikken cikardi ,belli olmuyorOyle diyolar ama asli yok onun ya cok sevdigim bi ablamin kizi 40 liyken 2 diş cikardi yasitlarinin agzinda disleri dokulurken onun kizinin disleri hala agzindaydi :)
Bizim belirtilerimiz aylardir surdugu icin uykularimizda bozuldugu icin biran once ciksin diye bakiyoruz biz artik
Bizimkinin dişi yok o bile ısırınca nasıl acıyorYa bu diş ne fena bişeymiş kızlar yaa memelerim ısırılmaktan acı içinde resmendiyorum oğlum ısırma ama ne anlasın çocuk vallahi emzirmek işkence oldu bide bizim 4 diş hemen hemen aynı anda çıktı çocuk dişin varlığına alışamadan ısırmaya başladı herşeyi olan benim memelere oluyor çok tatlı ama birde üst dişler bikaç gün arayla çıktı biri uzun biri kısa çok sevimli oluyor gülünce
MaşallahYa bu diş ne fena bişeymiş kızlar yaa memelerim ısırılmaktan acı içinde resmendiyorum oğlum ısırma ama ne anlasın çocuk vallahi emzirmek işkence oldu bide bizim 4 diş hemen hemen aynı anda çıktı çocuk dişin varlığına alışamadan ısırmaya başladı herşeyi olan benim memelere oluyor çok tatlı ama birde üst dişler bikaç gün arayla çıktı biri uzun biri kısa çok sevimli oluyor gülünce
Ben tarhana yaparken içine biraz koyuyorum bir sıkıntı yaşamadım daha güzel yiyor hattaKizlar bebeklerinize ne zaman salca kullanmayi düşünüyorsunuz? Salcasiz olunca tadi cok kötüymüş gibi geliyor bana
Salçam çok tuzlu olduğu için kullanmıyorum. Tuzsuz alınca kullanmayı düşünüyorumKizlar bebeklerinize ne zaman salca kullanmayi düşünüyorsunuz? Salcasiz olunca tadi cok kötüymüş gibi geliyor bana
Kaan in da ilk defa atesi bu kadar yukseldi yatiriyoruz 10 dk surmuyo geri uyaniyo calpol verdim bana misin demedi dunde boyleydi bir turlu dalamiyo ya artik asiri derecede bunaldim ne çikmak bilmeyen dişti arkadas madem bu kadar gec cikacaktin ne diye 3. Ayinda kabardinDenizle oyun oynarken o anne oluyor bende deniz. Kitap getirip al sana tablet birşeyler izle diyor var ya çok fena bu çocuklar. Kitabı tablet gibi çevirip oyun oynuyorum . Sonra çok zararlı anneciğim bana çok tablet verme diyorum ona
Öykü bacı da kucakçı oldu yine. Denizde tuvalete bile kucakta gitmek istiyor. Benim kaderim mi bu ya
Babamız dikkatini toplasın diye kitap almış yine. Şimdi yapıyorlar. Koca seslerinden başım ağrıdı. Öykü de zamansız uyudu. Bu gece oturur artık.
Salça kullanıyorum.Kizlar bebeklerinize ne zaman salca kullanmayi düşünüyorsunuz? Salcasiz olunca tadi cok kötüymüş gibi geliyor bana
Ay kıyamam çok geçmiş olsun. Baya yordu sizi bu diş olayı. Bir başlasa arkası gelecek. Öykü de bizi kemiriyor ne bulursa damaklarını kaşıyor. Calgel ve teethıng gel aldım. Dönüşümlü sürüyorum. Sürmesek çocuk çıldırıyor sağa sola kafa atıyor. Bir de kucak istiyor yere bırakınca basıyor çığlığı.Kaan in da ilk defa atesi bu kadar yukseldi yatiriyoruz 10 dk surmuyo geri uyaniyo calpol verdim bana misin demedi dunde boyleydi bir turlu dalamiyo ya artik asiri derecede bunaldim ne çikmak bilmeyen dişti arkadas madem bu kadar gec cikacaktin ne diye 3. Ayinda kabardin
Tukenmis durumdayim
Esimin yeni evlenen arkadaslarindan 3 kisininde eşi hamileymis mutfakta yemek yiyoruz kv ile esim konusuyolar esimde annesiyle dalga geciyo sevinecegin bir haber daha vereyim zeyf te hamile dedi kv guldu hadi ya dedi dalgayla hee ruyanda gorursun 2.yi dedim bende