2020 Şubat Anneleri

Bexsero daha çok ateş yapıyomuş doktor ikisinide önerdiğini söyledi ben nimenrix istedim ateşimiz olmadı şükür dahada çıkmaz sanırım ama ağrı yaptı çok huysuz Zor olmuş sizin içinde
Sağol canim.. yok annesi korkma çıkmaz daha huysuzlukda yarina biter inşallah

Dinlenmek için tuvalete kaçan tek ben olamam demi

Yalnız değilsin canım. Ama bende orda yalnız kalamıyorum. Kapının önünde bekleşiyor kuzularım. Biri ağlıyor diğeri sesleniyor.

Bugün parka gittik her zaman ki gibi deniz burnumdan getirdi. Gelirken ağlıyor ortalığı yıkıyor. Orda bir kız çocuğu vardı. Anne ben üşüdüm hadi gidelim dedi. 4 yaşında Maşallah dedim. Bizimkini sürükleyerek. Gelirken ağzına vurmamak için zor tuttum. Beni kırmızı odalık etti Avaz avaz bağırıyor ağlıyor. Milletin çocuğu bıcır bıcır konuşuyor. Biz nerde hata yaptık bilmiyorum. yarın öyküyü götüreceğim. Denizi evde bırakacağım biraz hava almak kızımın da hakkı.

Hahhah bende ordan yazıyorum şu anda benim bebeye annemler baktığı için o gelemiyor ama annem 10 dk sonra kapıda hadi çıkmıyon mu daha diye
En sinir olduğum şey. Ben tuvalete gidince herkesin çişi gelir. Eşim bir taraftan tazik eder. Sanki evde bir tane tuvalet varmış gibi. Deniz çişim geldi der. Annem varsa yanımızda onun bile gelmiş olur. Ya bir gidin beni mi beklediniz hepiniz derim huzur yok anacığım bize

Yok valla canım duşta da aynısı girmeden önce herkes 5 dakkada çık diyo ama saçları yıkamak ayrı taramak ayrı kurutmak ayrı nasıl 5 dk da bitecekse Bide eşim diyo ben 5 dk da çıkıyom sanki saç boylarımız aynı

Ay valla aynı benim eşim kendini benimle bir tutuyor bunun şampuanı var saç kremi var yüz yıkama jeli var oooo nasıl hemen çıkayım

Kaan Alp ilk anne demisti simdi inatla bana bakarak aba diyo annelikten ablaliga terfi ettim
Aglarkende surekli baba diye agliyo

Kaan Alp ilk anne demisti simdi inatla bana bakarak aba diyo annelikten ablaliga terfi ettim
Aglarkende surekli baba diye agliyo
Bizimkide baba diyor aaa babası seni özlemiş bu al hadi diyorum

Kızım yarın 9 aylık oluyor. Bu aralar acayip iştahsız normalde herşeye ağzını açan çocuğum bişey yedirirken kafasını geri itiyor

sizinkiler nasıl? Bize has bişey mi bu acayip moralim bozuluyor

Kızım yarın 9 aylık oluyor. Bu aralar acayip iştahsız normalde herşeye ağzını açan çocuğum bişey yedirirken kafasını geri itiyor

Dişleri kasiniyosa istemiyo yemek ve keske kafasini geri itmekle kalsa sinirlenip ellerini tabaga elime falan vuruyo her yer yemek oluyo. Bugun mutfak yine batti aksam yemeginde. Önlük takmayida hic sevmiyo gunde 3 posta kiyafet degistiriyoruz bir de

Kaan uyudu, utulerini yaptim belim ve ayaklarim pert. Esim isten geldi kahve yapti simdi ayaklarimi uzatip yorgunlugumu atma zamani

Görünürde diş yok ama çıkacak olabilir tabi bizimkide sevmiyor hiç önlüğü bugün arka tarafındaki naylonu yırtmış asılırken
Valla çok fena bişey oldu ya durdarağı yok
Umarım bu iştahsızlıkta geçer çabucak

Bizimki de yemiyor. Yumurtayı görünce kafayı çeviriyor. Herşey dışarı itiliyor. Kuru ekmek verirsek yiyor. bu çocuklar bizim neremize çekti anlamadım

Önlüğü kızımda sevmiyo ne hevesle almıştım bide o lekeler çıkmıyo

5 ten beri uyanığız bayılacağım uykusuzluktan artık
Ne zaman düzene girecek bu uykular a dostlar

5 ten beri uyanığız bayılacağım uykusuzluktan artık
Ne zaman düzene girecek bu uykular a dostlar
Bende artik ne zaman uykularinin arasi uzayacak diye soruyorum her gece kendime. Saat basi kalkmaktan illallah ettim vucut iflas hicbir yerim kalkmiyo artik belim kütük yutmusum gibi odun gibi olmus saga sola döndüremiyorum bile canim yaniyo yine de annelik iste soylendikten sonra diyorum ki cok sukur sagligi yerinde bu gunlerde gececek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…