Merhaba herkeseBen menenjiti 1 yaşında yaptıracağım doktorumuzla öyle konuştuk.
Bakalım artık yarın sorarım. Zor mu kızamık aşısı
Ateş filan yapıyor mu? Yaptıranlar vardı galiba
Büyüdükçe aşılar da zorlaşıyor çok ağlıyorlar anladıkları için
Bugün çocukları sırayla parka çıkardım. Deniz 2 saat. Öykü 1 saat kaldı eşim yemekleri yaptı. Gündüz maalesef uyuyabilen biri değilim. Muhtemelen ev işi yapardımEşim kızımı dışarı çıkardı
Acaba keyif mi yapsam şöyle Türk kahveli çikolatalı filan
Yoksa ev işi mi yapsamya da uyusam mı
Sizde bu ikilemlerde kalıyor musunuz?
Bende bir kahve içtim bişeyler izledim bi süpürge tutayım dedim geldilerBugün çocukları sırayla parka çıkardım. Deniz 2 saat. Öykü 1 saat kaldı eşim yemekleri yaptı. Gündüz maalesef uyuyabilen biri değilim. Muhtemelen ev işi yapardımEşim kahve makinası almıştı ayarını yapmamış düzgün bir kahve içememiştik. 2 yıldır Atıl duruyordu ayarlarını yaptı günde 2 posta kahve yapıyor kırmayıp içiyorum.
evet biz de geceleri öyle hep açık duruyor o emiyor poposunu dönüyo uyuyo filan ağlıyor yaklaşıyorum gene emiyor filanMerhabalar kızlar, uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve bebişlerinizin keyfii yerindedir.
Bizimki 7 buçuk aylık oldu ve şuan sıçrama döneminde. Fakat bu sıçramada çok fazla memeye bağlandı özelliklede geceleri. Emerek uyuyan bir bebekti zaten ama artık resmen memem açıkta yanımda bebemle uyuyorumhem sık uyanıyor hemde emmeden uyumuyor. Daha önce benzer olayları yaşayan var mı acaba
3 çocuklu hayatMerhaba arkadaşlar
Aylardir giremedim 2 cocuklu hayat pek zormus
Daimi yardımcısı olmayanlar aman diyim 2.yi ennnn az 4 yaş (aslinda 5 en ideali ) olacak sekilde yapin
Benim kizimla oğlum arasinda tam 31 ay var ve pilim bitmis oluyor gun sonu.
Allahtan en zor kisimlar bittien azindan birlikte oyun oylamalar basladi da minnak molalar verebiliyorum
Herkesler iyidir insallah
Deniz oğlan 9 aylik oldu.
Benim cephede sorun yok şükür.
Sizlerde de sorun yoktur dilerim.
Ana sayfaya baktim etiketlemek istedim gözüme carpanlarinizi, hani benim gibi yoğunluktan girmeyenler varsa girdiklerinde bildirim görünsün diye
@Merve2407
@kayipdunya
A Alisdendef
selozy
@gamzeli_bebis
@YEKTA61
@Canan_Ela
@GULCIN_87
@kaderdene varsa
@yeb4
buycuy
Kirmizi pabuc
1 arkadas daha vardi ama listede goremedim. Hani gülçin den once doğum yapan.
Selamlar, iyi geceler canlar
Geçmiş olsun canım her çocukta farklı etki gösteriyor demekki olmaz inşallah ateş. Alya da her aşıda az ateş olurdu huysuzluk olmazdı. Kızamıkta ateş olmadı huysuzluk oldu.Bugün nimenrix aşısı olduk 9. Aylığız henüz ateş olmadı huysuzluğu oldu ama yaptıran arkadaşlar ateş ne zmaan başladı sizde ?
Normalde bu ay kızamık aşısı vardı yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım hemşire aradı dün aşı kalmadı 1. Yaş aşısının içinde de aynı aşı var zaten dedi içimi rahatlattı yaptırmadık bugün kontrolü vardı hem yaptırmak istemiyodum yaptırmasamda aklımda hep kalırdı doktorda bişey demedi kızamık için yaptırman gerek gibi rahatladım gerçekten,
menenjiti çıkardık aradan şuan için ateşimiz yok şükür umarım olmaz
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun, peki menenjitte hangi aşıyı yaptırmıştınız ateş yaptı demişsin bi önceki yazında, bizde olmadı daha henüz şükürler olsun normalde 2 gün sürer ateş diyolardı korkulu rüyamdı o yüzden menenjit aşısı ama olmadı şükür ağrı yaptı vücuduna o ayrı tabi neyseki 1. Yaşa kadar aşı yok bi 3 ay daha rahatız çok etkileniyolar aşı zamanları o alışılan düzen bozuluyo tekrar sil baştan herşeyGeçmiş olsun canım her çocukta farklı etki gösteriyor demekki olmaz inşallah ateş. Alya da her aşıda az ateş olurdu huysuzluk olmazdı. Kızamıkta ateş olmadı huysuzluk oldu.
Benimde işime gelmiyor desem yalan olurBende bir kahve içtim bişeyler izledim bi süpürge tutayım dedim geldilerbide eşim geç geldim sen dinlen diye diyor erken gelse nolurdu acaba
evet biz de geceleri öyle hep açık duruyor o emiyor poposunu dönüyo uyuyo filan ağlıyor yaklaşıyorum gene emiyor filanişime geliyor benimde valla ne yalan söyleyeyim
Tek uyku mu 2 saatten fazla olmamalı yoksa toplamı mı acaba? Bizimki 2 uyku yapıyor biri 1 saat biri 2 saatlikZeyf gündüz uykusu 2 saatten uzun olmamalı. Kaan aslında ilk kez uzun gece uykusunu uyumuş. Ama yanlış saatte
Yok tek uyku için. Sizin uyku düzeniniz çok güzelmiş. Maşallah :)Tek uyku mu 2 saatten fazla olmamalı yoksa toplamı mı acaba? Bizimki 2 uyku yapıyor biri 1 saat biri 2 saatlik
Evet selozycim kaan gece gunduzu karistirdi o gunZeyf gündüz uykusu 2 saatten uzun olmamalı. Kaan aslında ilk kez uzun gece uykusunu uyumuş. Ama yanlış saatte
Bez degistirirken cok fena bezi acar acmaz kalkip oturuyo poposunda kaka varmis hic onemli degilKızlar bebeklerin altını değiştirtmek istememesi,giyinmek istememesi gelişimin bir parçası. Yani bu dönem hepsi böyle, ve olması gereken de bu. Artık bedenlerini tanıyorlar ve müdahale ettirmiyorlar.
Özellikle yatmadan önceki son giyinme faslını yaklaşık 20-30 dkda halledebiliyoruz.
Cok sevindim. Bende istiyorum kaan i odasina gecirmek ama gece surekli uyandigi icin suan mumkun degil bizim icinDeniz artık kendi odasında yatıyor.
Bi hafta önce evimize döndük ve o günden beri odasında. Düşündüğümden kolay oldu.
Güvenlik kamerası da almıştım ama bizimki gibi küçük evlrde gereksiz bir şeymiş.
Hiç açma gereği duymadım.
Biz de öyleyiz. Eve gelince her şeyi yadırgadı. Orada park yatakta yatıyordu, aslında ne kadar konforluymuş. Şimdi ahşap beşiğe geçince rahat edemedi. Çok deli yatıyor, gece kenarlara vurup uyanıyor. Park yatak bez ve fileden olduğu için Deniz kenarlara yüklense de genişliyordu, yumuşaktı. Bazen bebeyi yatakla filenin arasında buluyordumCok sevindim. Bende istiyorum kaan i odasina gecirmek ama gece surekli uyandigi icin suan mumkun degil bizim icin
Teşekkür ederim canım evet uyku iştah gidiyor onlarin iyiliği icin mecbur sabrediyoruz bexsero yaziyor doktorun yazisi tam okunmasada ilk doz 8. Ayda oldu ikinci dozu 10. ayda yapılacak galiba.Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun, peki menenjitte hangi aşıyı yaptırmıştınız ateş yaptı demişsin bi önceki yazında, bizde olmadı daha henüz şükürler olsun normalde 2 gün sürer ateş diyolardı korkulu rüyamdı o yüzden menenjit aşısı ama olmadı şükür ağrı yaptı vücuduna o ayrı tabi neyseki 1. Yaşa kadar aşı yok bi 3 ay daha rahatız çok etkileniyolar aşı zamanları o alışılan düzen bozuluyo tekrar sil baştan herşey
Bexsero daha çok ateş yapıyomuş doktor ikisinide önerdiğini söyledi ben nimenrix istedim ateşimiz olmadı şükür dahada çıkmaz sanırım ama ağrı yaptı çok huysuzTeşekkür ederim canım evet uyku iştah gidiyor onlarin iyiliği icin mecbur sabrediyoruz bexsero yaziyor doktorun yazisi tam okunmasada ilk doz 8. Ayda oldu ikinci dozu 10. ayda yapılacak galiba.
Ateş aşının gecesi cikti biraz ertesi günü akşama doğru azaldi bir buçuk gün sürmedi yani
Devletin asilari rota menenjit kizamik derken biz iki aya bir asi oldukneyse dedigin gibi bir yaşa az kaldı