2020 Şubat Anneleri

Bebekler 6 ay ile 10 ay arasında emekliyorlarmış zaten daha vakit vardır belki. Kaslarının gelişmesi için yerde zaman geçirmeleri gerekiyor. Kızım yüz üstü durmayı seviyor.
Sevdiği şeyleri bile maksimum beş dk yapıp sıkılıyorlar işte bebekler böyle. Ömrüm onu mutlu etmeye çalışmakla geçmiş gibi yorgun hissediyorum. Sanki son 7 aydan öncesi hiç yok,olmadı.

Eskiden kısa süreli bir iş için bari yerde bırakabiliyordum. Emekleyince her an biyere gidip bişeyler karıştırıyor başaramıyor düşüyor filan bir saniye başından ayrılamıyorum. Tabi iyice kendine hakim olunca biraz rahatlarım.
Temizleme pamuğunu ıslatmaya gittim baktım arkamdan gelmiş :KK70:
İyi yerlere işemedi.
Hahahah 😂😂 benim ki de inşallah poposunu peşine çekebilirse emekliycek 😂 walla her geçen ay bir öncekini aratiyor gerçekten 😊

Bebekler 6 ay ile 10 ay arasında emekliyorlarmış zaten daha vakit vardır belki. Kaslarının gelişmesi için yerde zaman geçirmeleri gerekiyor. Kızım yüz üstü durmayı seviyor.
Sevdiği şeyleri bile maksimum beş dk yapıp sıkılıyorlar işte bebekler böyle. Ömrüm onu mutlu etmeye çalışmakla geçmiş gibi yorgun hissediyorum. Sanki son 7 aydan öncesi hiç yok,olmadı.
Al benden de o kadar. Sürekli onu memnun edebilicek şeyler arıyorum. Şimdi ek gıda da var sevsin yesin diye sürekli bişeyler yapmaya çalışıyorum. Annelerin hakkı ödenmez iş gerçekten şimdi çok çok iyi anlıyorum

Al benden de o kadar. Sürekli onu memnun edebilicek şeyler arıyorum. Şimdi ek gıda da var sevsin yesin diye sürekli bişeyler yapmaya çalışıyorum. Annelerin hakkı ödenmez iş gerçekten şimdi çok çok iyi anlıyorum
Hic bir sekilde de memnun olmuyolar ama 🤣
Kaan Alp cok sinirli bir bebek normalde esim sakin ben sinirliyimdir bu cocuk annesinide solladi daha simdiden 😃
Sevmedigi bir sey olsun ya da dayisi dedesi onu kucagina almasin sıkıyo kendini kipkirmizi yapiyo bagiriyo ciglik atiyo, oynamaktan sıkılınca elindeki oyuncaklari yerlere firlatiyo kiziyo. İstemedigi hic bir seyi zorla yaptiramazsin yani daha kucucukler ama insani parmaklarinda oynatiyolar valla

MasaAllah kiz bana yaklasmis senin bebis 🤣🤣

Bende oyle tahmin ediyorum 😆
Ya valla tosun gibi kollarım kas yaptı bukadar kilo da iyi değil ki hareket edemiyo
Kilolu bebekler hareket etmeyi pek sevmiyorlar ağırlığı taşımak kolay değil :KK70:
Ayyynen öylee anca sağdan sola soldan sağa dönebiliyo totosunu kaldıramıyo😂😂
Herhalde 10 aylıkken anca emekler bizimki

eşime anlatamıyorum bebeklerin bişeyle 10-20 dk dan fazla ilgilenemeyeceğini oyuncak alıyorum 10 dk oynuyor eşim bak oynamıyo işte boşuna alıyosun diyo😤😤
Bizimde 9 yıldan sonra olunca bebiş eşim sanırım bebek olunca da düzenimiz değişmicek sandı😂 amaaa tüm hayatı bebek üzerine kurmuş bulunmaktayım😂

Hic bir sekilde de memnun olmuyolar ama 🤣
Kaan Alp cok sinirli bir bebek normalde esim sakin ben sinirliyimdir bu cocuk annesinide solladi daha simdiden 😃
Sevmedigi bir sey olsun ya da dayisi dedesi onu kucagina almasin sıkıyo kendini kipkirmizi yapiyo bagiriyo ciglik atiyo, oynamaktan sıkılınca elindeki oyuncaklari yerlere firlatiyo kiziyo. İstemedigi hic bir seyi zorla yaptiramazsin yani daha kucucukler ama insani parmaklarinda oynatiyolar valla
Bu neslin bebekleri çok fena çok 😂
Al bizimki de aynı hele mıkırdandığında alma kucağına bir basıyor çığlığı ne yapıcağımı şaşırıyorum alınca da susmuyor tabi hemen alamıyor öfkesini benden 😂 vurmayı da öğrendik sinirlenince yüzüme gözüme suratıma patlatıyor walla. Annemlere diyorum apartmanlakiler kesin beni psikopat zannediyor cocuga eziyet ediyorum diye düşünüyorlardır 😂

Kızlar merhaba, uzun zamandır yoktum.Umarim hepiniz iyisinizdir. Benim kızım diş çıkarıyor çok çok huysuz gün boyu sadece bi kez oda zorla uyutyrm uyutana kadar canım çıkıyor. Bugün baktım ucu görünüyor ama henüz patlamamış diş çıkartan var mı bizim gibi
Ve yüz üstü dönüyor dönünce de kıyamet koparıyor mecbur düzeltiyorum sırt üstü yatıriyorum yanlış mı yapıyorum.Emeklemesini engeller mi

Kızlar merhaba, uzun zamandır yoktum.Umarim hepiniz iyisinizdir. Benim kızım diş çıkarıyor çok çok huysuz gün boyu sadece bi kez oda zorla uyutyrm uyutana kadar canım çıkıyor. Bugün baktım ucu görünüyor ama henüz patlamamış diş çıkartan var mı bizim gibi
Ve yüz üstü dönüyor dönünce de kıyamet koparıyor mecbur düzeltiyorum sırt üstü yatıriyorum yanlış mı yapıyorum.Emeklemesini engeller mi
Geri dönmek isteyip dönemeyince düzelt tabi yoksa sinirlenir . Dönünce bir süre sonra sıkılırsa belli eder o zaman çevirirsin. Döndüğü gibi çevirme ki biraz hareket etmeyi denesin.

Ahh canım hepimiz aynıyız neredeyse.
Bizim 3 tane çıktı şimdi dördüncü patlamak üzere. Ben diş jeli ve tetagil toz kullanıyorum tetagil özellikle öneririm. Tamemen doğal hem rahatlatır hem dişleri güçlendirir. Çok çok faydası olmuyor belki ama yinede bir tık rahatlıyor benim oğlumu. Bizimki de geçen ay yüzüstü dönünce deliriyor Du mecbur çeviriyorum hele geceleri eziyetti yarım saate bir uyanıp çeviriyorum ağlıyordu çünkü şimdi geri dönmeyi biraz öğrendide rahatladı.

Ahh canım hepimiz aynıyız neredeyse.
Bizim 3 tane çıktı şimdi dördüncü patlamak üzere. Ben diş jeli ve tetagil toz kullanıyorum tetagil özellikle öneririm. Tamemen doğal hem rahatlatır hem dişleri güçlendirir. Çok çok faydası olmuyor belki ama yinede bir tık rahatlıyor benim oğlumu. Bizimki de geçen ay yüzüstü dönünce deliriyor Du mecbur çeviriyorum hele geceleri eziyetti yarım saate bir uyanıp çeviriyorum ağlıyordu çünkü şimdi geri dönmeyi biraz öğrendide rahatladı.
Maşallah. Dış jeli zararlı diyorlar o yüzden almıyorum.İsmi ne jelin?
Geri Dönmeyi öğrenene kadar cevireyim o zaman

Maşallah kızmıydı erkek mi? Kaçında doğdu neyle besliyosun? :))

Kilolu olan tembel olup kıçı kaldırmak istemiyor ama daha erken de emeklemeye sanki.
Erkek canım 19 şubatta doğdu anne sütü ile besliyorum sadece yavaş yavaş ek gıdaya başlıyorum işte 4 kilo doğdu zaten çokta iştahlı maşallah gece hala 2-3 saatte bir emmek için uyanıyor. Erken emeklemesi için ama yüz üstü de durmak istemiyor hiç 5 dk yatırabilirsem ne ala🤦🏻‍♀️ Napayım artık biraz geç emekler ya sağlığı yerinde olsun da

X