2020 Şubat Anneleri

Oturtmayı denedi tabii ama bizim ki öne doğru gitti sonuçta henüz desteksiz dik duramıyor oradan yola çıkarak yaptı yorumları. İçime su serpildi umarım Bi sıkıntı yaşamayız

Deniyorum hatta şu bebeyatmazlardan aldım ama sıkılıyor beyefendi 10 dakika sonra çıkmak istiyor.
Azı dişi köpek dişi de diyorlar üstte sol taraf çıktı şimdi sağ tarafı bekliyoruz bugün yarın

Buna çok sevindim canım. Bizimkide günün de doğsa 5 aylık olucaktı. Henüz mama sandalyesinde dengeli duramıyor. İnşallah bizde biran evvel bu süreçleri atlatırız
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Benimkide aynı çok şükür inşallah Bi sorun çıkmadan bu sürede geçicek

Sivri olan dis kopek disi azi disi en arkada kalan genis olan disler. Bizimkisinin de ilk kopek disi şişti ama hala patlamadi

Canım benim kızım da 5 ay 16 günlük şuan ve daha oturmuyor destekli oturuyor ama denge faln kuramıyor daha ve aynı anlattığın gibi sürekli kucak istiyor belim kollarım ayak bileklerim ağrımaya başladı artık 8 kiloya yaklaştı sürekli kucakta taşımaktan eridim bittim resmen biran önce otursun emeklesin yürüsün istiyorum vallahi bende ama geç kaldığını düşünmüyorum anca gelişiyo kemikleri sonuçta

Sivri olan dis kopek disi azi disi en arkada kalan genis olan disler. Bizimkisinin de ilk kopek disi şişti ama hala patlamadi
Doğru walla doktor azı dişlerine kadar kabarmış deyince bende azı dedim insana bildiğini de unutturuyor bu çocuklar
İnşallah sizinde sağlıkla ağrısız biran önce patlar altları bişey değilmiş gerçekten bu köpek dişleri mahvetti bizi

Bizimki 10 kiloya yaklaştı beli sırtımı hissetmiyorum sağol sun
Bencede biran önce emeklemeye oturmaya başlasalar daha güzel olucak inşallah

Gelecekten bildiriyorum. Oturmaya emeklemeye başladıktan sonrası daha beter
Öyle deme selozy yaaa bişey sorucam emekleyince kilo alımı durdu mu yada zayıfladımı bebiş ? Artık kollarımda derman kalmadı bi an önce emekleme levelına geçmemiz lazım kucaktan inmiyo gerçi nasıl emekleyecekse

Amin ins. Zaten onlar ciksa diger on disler daha kolay cikar

Yok bebeklerin zayıflaması normal bir durum değil her ay 300 gr kadar alırlar.
Kilo alımı hareketlendikçe azalıyor tabi ki ama hala kilo alıyor. 8buçuk 9 kilo arası şimdi.

Yani bunlar iyi günlerin diyenler doğru mu söylüyor selozy
Eskiden kısa süreli bir iş için bari yerde bırakabiliyordum. Emekleyince her an biyere gidip bişeyler karıştırıyor başaramıyor düşüyor filan bir saniye başından ayrılamıyorum. Tabi iyice kendine hakim olunca biraz rahatlarım.
Temizleme pamuğunu ıslatmaya gittim baktım arkamdan gelmiş
İyi yerlere işemedi.

Yerim ya cok tatli bizimkiside ya yere bascak ya kucakta gezcek emeklemek gibi bir niyeti yok

Yok bebeklerin zayıflaması normal bir durum değil her ay 300 gr kadar alırlar.
Kilo alımı hareketlendikçe azalıyor tabi ki ama hala kilo alıyor. 8buçuk 9 kilo arası şimdi.
Kilo alımı Biraz azalsa da yeter bana ya ayda 1 kilodan az aldığı olmadı hiç 1 yaşında kuzeni var neredeyse ondan iri duruyor
Yerim ya cok tatli bizimkiside ya yere bascak ya kucakta gezcek emeklemek gibi bir niyeti yok
Al bizdende okadar ya nasıl öğrencek emeklemeyi bilmiyorum yüz üstü 2 dk durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…