2020 Şubat Anneleri

son 1 haftadir ikisinden toplam 60 i zor cikardim😳
Ne kadar aralıkta sağdınız peki ? O zaman benm kullandığım ilaçlarda işe yaradı on beş gün evvel bnmde öyleydi emmediği için 30 cc zor görmeye başlamıştım ama toparlıyor gbiyim ama ilk lohusalıkta çoktu ona gre azaldı baya emmiyor nedense ve çok üzülüyorum 😢

Ne kadar aralıkta sağdınız peki ? O zaman benm kullandığım ilaçlarda işe yaradı on beş gün evvel bnmde öyleydi emmediği için 30 cc zor görmeye başlamıştım ama toparlıyor gbiyim ama ilk lohusalıkta çoktu ona gre azaldı baya emmiyor nedense ve çok üzülüyorum 😢
Ne ilacı kullandın canm

Çınar 5 ay 21 günlük bebiş 8,900 kg su, mama da içse zaten anca 120 içiyor ama 3 saatte bir bu miktarı içiyor bnde yetişemiyorum bebişe🙈😅ve süt içtiğinde sindirimi kolay dye sanırım 2 2,5 saatte başlıyor aranmaya acıkıyor mama daha fazla tok tutuyor .
Maşallah canım sütüne bol bol olsun🧿🤗
Lansinoh kullnıyorm bende ama bilemedm tekli almışım 🙈
Amin senin de sütün bol olsun :)
Evet anne sütüyle daha çabuk acıkır :)

Benim oglum galiba hiperaktif bir cocuk :KK43:
Hic mi durmaz hic mi yorulmaz abartisiz 1 saniye bile durmuyo eli dursa ayaklari ayaklari dursa elleri hareket halinde hele emerken cinnet geciriyorum ustumu basimi cekistiriyo kolumu 2 bacaginin arasina alip sıkıstırıyo alel acele emiyo sanki pesinden kosturan varmis gibi sonrada bogazina kaciriyo ay gercekten tukendim yetisemiyorum ben bu cocuga ne yapacagim daha bebekken boyle ise buyuyunce nolcak ben dusunuyorum simdiden :olamaz:

Kızlar bebişleriniz her ay düzenli uzadımı şimdiye kadar. Biz geçen aya kadar her ay 3 yada 4 cm uzardık. Doğduğunda 50 cm 19 mayıs kontrolümüz de 63.5 cm di. Bugün kontrolde 64 cm çıktı. Bu ay hiç uzamamış. Boyu ayıyla uyumlu gayet dedi. Ama ben bu ay hiç uzamamasına çok takıldım. Koca bir buçuk ayda yarım cm nedir

Kızlar bebişleriniz her ay düzenli uzadımı şimdiye kadar. Biz geçen aya kadar her ay 3 yada 4 cm uzardık. Doğduğunda 50 cm 19 mayıs kontrolümüz de 63.5 cm di. Bugün kontrolde 64 cm çıktı. Bu ay hiç uzamamış. Boyu ayıyla uyumlu gayet dedi. Ama ben bu ay hiç uzamamasına çok takıldım. Koca bir buçuk ayda yarım cm nedir
Önceki seferde hatalı ölçülmüş olabilir ya da bir sonraki ay boya gider. Kilo alımı iyi mi?

Bizimkininde her ay boyu ayni sekilde uzamiyo bazen 1 cm bazen 5 cm birden attigi oldu gecen ay 61 di bu ay 64 cm olmus 3 cm atmis mesela

Bizimkininde her ay boyu ayni sekilde uzamiyo bazen 1 cm bazen 5 cm birden attigi oldu gecen ay 61 di bu ay 64 cm olmus 3 cm atmis mesela
Düzenliden kastım her ay aynı cm uzaması diğil di cnm. Bizimkide geçen aya kadar bazen 3 bazen 4 cm uzamış ana bu ay yarım cm ona takıldım

Solgarın bira mayası cnm B12 li , 10 gün fln anca oldu başlayalı işe yaradı şükür yannda da humana still tea içiyrm. Hala da devam edyrm bir süre kullnmyı düşünüyorum.
Bende şuan bunları kullanıyorum solgarı günde kaç kez içiyosun canım ben bazen atlıyorum bazen sabah 2 akşam 2 içiyorum düzenli sağmadığım için işe yaramadı galiba bende

Bende şuan bunları kullanıyorum solgarı günde kaç kez içiyosun canım ben bazen atlıyorum bazen sabah 2 akşam 2 içiyorum düzenli sağmadığım için işe yaramadı galiba bende
Cnm günde 6 adet içiliyor ama birden o kdr içmek istemedim sabah 2 öğlen 1 akşm 1 toplm 4 adet kullnıyrm yaklşk 10 gün olmuştr humana çayı da kullnıyrm yannda onu da sabah akşm içiyrm. Bende çok dzenli sağamıyorum arada yaramaz oğlum emiyor emmediğin de onu oyalyıp ya da uyuduğun da hemen sağmaya çalışyrm gögsünü hep boşltmya çalış cnm dolu hissettiğinde

Ne kadar oldu kullanalı cnm
1 hafta oldu canım ama düzenli kullanmadım süt yine idare ederdi 60 yakın çıkıyodu 3 4 saate ama 1 hafta sağamadım kızımdan çok azaldı şuan 30 cc çıkmıyo bile tam sağamadığım zamana geldi
Evet 6 kez içiliyoda banada fazla geldi o yüzden sabah 2 akşam 2 içiyorum bakalım inşallah işe yarar benimde humanalar pazartesi geldi günde 3 kez içmeye başladımm bakalım

bende bu donem ayni durumdayim
Bebişiniz devamlı emiyor mu yoksa mamayla takviye ediyormusunuz
meme mama karisik gidiyoruz ,gunduz uyanikken meme istemiyor malesef

Tadimlara baslayacagim doktorumuza ulasamiyorum ama neden basladin diye de sormaz o da basla derdi buyuk ihtimal her kontrolde kaan alp e tosuncuk diyip duruyo külçe gibi oglun var yanaklara bak diye seviyodu 😆 ona istinaden anne sutunun yaninda yeni tatlar tatsin diyecegini tahmin ediyorum vee
Organik köy kabagi vardi onu hasladi annem 1 cay kasigi zeytinyagi koydum catalla ezdim hadi bismillah 😆😆
Hadi hayırlı olsun belki yeni şeyler tatmak bebişlere de iyi gelir diye umud ediyorum 😊 bizde bugün kontrole gidicez geçen gittiğimizde önümüzdeki ay başlarız demişti bakalım ne ile başlatıcak 😊

X