Oyy maşallah 3 gün kuralına göre mi gidicek sin Zeyfcim? Bide kaç kaşıkla başladın?Kaan alp ilk tadimini yapti kabak pek hosuna gitmedi ama yeter ki yemek olsun veriyim diye surekli kasikli elimi cekistirdi
[/QUOTE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy maşallah 3 gün kuralına göre mi gidicek sin Zeyfcim? Bide kaç kaşıkla başladın?Kaan alp ilk tadimini yapti kabak pek hosuna gitmedi ama yeter ki yemek olsun veriyim diye surekli kasikli elimi cekistirdi
[/QUOTE
Ben üç gün kuralına göre gitmedim. Alerjik bir bebek değildi gerek duymadık sorun yaşamadık. Her gün başka bir şey verdik zaten onbeş gün sonra karıştrıp verilmeye başlanıyor verilecek yeni bir şey kalmıyor :)Oyy maşallah 3 gün kuralına göre mi gidicek sin Zeyfcim? Bide kaç kaşıkla başladın?
Bizimkide alerjik Bi bebek değil şükür. Hergün farklı Bi sebze ile mi ilerledin canımBen üç gün kuralına göre gitmedim. Alerjik bir bebek değildi gerek duymadık sorun yaşamadık. Her gün başka bir şey verdik zaten onbeş gün sonra karıştrıp verilmeye başlanıyor verilecek yeni bir şey kalmıyor :)
İki kaşıkla başladım giderek arttırdım şuan kendi ne kadar istiyorsa o kadar yiyor yarın 6 ay bitecek.
Bebeğim 3 saatte bir süt içiyor, son öğünden 2 saat geçtikten sonra tadım yapıyoruz. Aç oluyor ama açlıktan gözü dönmemiş oluyor :)Bizimkide alerjik Bi bebek değil şükür. Hergün farklı Bi sebze ile mi ilerledin canım
Birde ne tok ne açken mi veriyorsun İnternette öyle okumuştum.
kuzum sakın pes etme. 4-5 aylar bebeklerin meme reddi yaşadığı aylar. Begümde de yaşamıştım ama pes etmedim. gerekirse tam doymasın ama biberon asla verme. doymadığını düşünüyorsan kaşıkla, şırıngayla falan ver. biberon verdin mi bu savaşı kaybedersin diren Canan mutlaka emmeye geri dönecek eskisi gibi iştahlı şekilde. anneler bu aylarda yanılgıya kapılıp mamaya başlıyor ve süt işi bitiyor.atak haftasi biter bitmez emmeye geri doneceklermi acaba oda var. acikmiyormu peki ,benimki kiyametleri kopariyor acken artik mecbur mama veriyorum sonra cocuk gulmeye oynamaya basliyor.biberonada alisirsa bittim
Düzenli iç canım mutlaka faydası olucaktır bana etkisini yeni göstermeye başladı senn daha çok yeni olmuş başlayalı... inşallah bebişine bol bol süt olsun annesi1 hafta oldu canım ama düzenli kullanmadım süt yine idare ederdi 60 yakın çıkıyodu 3 4 saate ama 1 hafta sağamadım kızımdan çok azaldı şuan 30 cc çıkmıyo bile tam sağamadığım zamana geldi
Evet 6 kez içiliyoda banada fazla geldi o yüzden sabah 2 akşam 2 içiyorum bakalım inşallah işe yarar benimde humanalar pazartesi geldi günde 3 kez içmeye başladımm bakalım
Evet canim 3 gun kuralina uyacagim. Ben cocuklugumdan beri alerjik bir bunyeye sahibim oglumda sagolsun yine bu konuda da bana cekmisOyy maşallah 3 gün kuralına göre mi gidicek sin Zeyfcim? Bide kaç kaşıkla başladın?
Süt arttırıcı birşey kullanıyormsn canım tavsiye ederim kullan ki sütün iyice azalmasınbende bu donem ayni durumdayim
meme mama karisik gidiyoruz ,gunduz uyanikken meme istemiyor malesef
Sabah 6.30 dan beri uyanigim gunaydin canimGünaydınlar uykusuz anneler
Bende bütün ek gıda hazırlıklarımı tamamladım ama Bi silikon kaşık almamışım gerçi baby plusın sıkma kaşığını almıştım onunla başlarım çok rahatlık diyordu arkadaşlarım iştahlı olsunlar ya yemeyen bebek zorEvet canim 3 gun kuralina uyacagim. Ben cocuklugumdan beri alerjik bir bunyeye sahibim oglumda sagolsun yine bu konuda da bana cekmis
Egzama olmustu dr alerjik bir bebek olacak demisti riske atmak istemedim o yuzden.
2 li silikon kasik almistim birinin agzi kucuk digerinin biraz daha buyuk kucuk olanla basladim 3 kasik falan yemistir ama versem hepsini yerdi o potansiyele sahip benim oglum
Günaydın bizde sabah 5te uyandık dillerden sanırım ağlayarak uyandı zor sakinleştirdikGünaydınlar uykusuz anneler
Bizimkide 3 saatte bir mama alıyor bende arada veririm ozaman günde 1 sefere mi başlamıştın?Bebeğim 3 saatte bir süt içiyor, son öğünden 2 saat geçtikten sonra tadım yapıyoruz. Aç oluyor ama açlıktan gözü dönmemiş oluyor :)
Çok acıkırsa sabredemez.
Öğle saatlerinde vermelisin artık açlık ve uyku durumuna göre ne zaman denk getirirsen :)
bende sabrediyorum kuzum ama ece cok acikiyor felaket huysuzlasiyor, karni doyunca gulmeye oynamaya basliyor ,dun siringayla denedim sinir oldu istemedi,bugun kasikla denicem bide,sagmaya calisiyorum bol bol,kuzum sakın pes etme. 4-5 aylar bebeklerin meme reddi yaşadığı aylar. Begümde de yaşamıştım ama pes etmedim. gerekirse tam doymasın ama biberon asla verme. doymadığını düşünüyorsan kaşıkla, şırıngayla falan ver. biberon verdin mi bu savaşı kaybedersin diren Canan mutlaka emmeye geri dönecek eskisi gibi iştahlı şekilde. anneler bu aylarda yanılgıya kapılıp mamaya başlıyor ve süt işi bitiyor.
Mete de binbir nazla emiyor. sadece geceleri uyanınca ve sabah ilk uyandığında güzel emiyor. gün içinde bi emiyor bi bırakıyor, kendini geri atıyor ok gibi geriliyor. ama mama vermedim ben aç olsa ağlardı. geçecek ama bu dönem az kaldı.
evet evet humanaya yeniden basliyim canim sagolSüt arttırıcı birşey kullanıyormsn canım tavsiye ederim kullan ki sütün iyice azalmasın
düzelicek inan bana. tabii aç kalıyorsa mama vereceksin ya da sütünü sağmayı dene çıkanı bir şekilde vermeye çalış. uzun süre aç kalırsa alır bence kaşıkla. Begüm 4 aylıkken bir sabah kalktı ve ne yaparsam yapayım emmedi yok mümkün değildi emzirmek öyle bir ağlıyordu ki memeyi görünce. akşama doğru 4 oldu hala emmemişti düşün bak kaç saat aç kaldı. ama ağlamıyordu da memeyi görmediği sürece.bende sabrediyorum kuzum ama ece cok acikiyor felaket huysuzlasiyor, karni doyunca gulmeye oynamaya basliyor ,dun siringayla denedim sinir oldu istemedi,bugun kasikla denicem bide,sagmaya calisiyorum bol bol,
acaba atak donemi bitince duzelirmiki hemen ,2_3 ay suren oluyomus diye okudum ,aslinda internetten cok bakmamak lazim boyle seylere ama acikcasi boyle meme reddi fln daha once ne yaşadim ne baskasinda gordum ,herkesin yazdigi tek sey biberon verme diyolar dedigin gibi.karnini nasil doyurucam bilmiyorum.insallah bugun kasikla icer
evet kuzum su emzirme akademisine baktim ,ordada kasik veya siringa fln almazsa alistirma bardagiyla verin yazmis,son care bide onu denerim.dedigin gibi su kirilma noktasini bi atlatirsak sonra uzun sure emerler insallahdüzelicek inan bana. tabii aç kalıyorsa mama vereceksin ya da sütünü sağmayı dene çıkanı bir şekilde vermeye çalış. uzun süre aç kalırsa alır bence kaşıkla. Begüm 4 aylıkken bir sabah kalktı ve ne yaparsam yapayım emmedi yok mümkün değildi emzirmek öyle bir ağlıyordu ki memeyi görünce. akşama doğru 4 oldu hala emmemişti düşün bak kaç saat aç kaldı. ama ağlamıyordu da memeyi görmediği sürece.
doktora götürdük korkudan. baktı bişeyi yok dedi, meme reddi olabilir bu gece de sakinken vermeyi dene olmazsa yine gel dedi sonra akşam uykusuna yatmadan önce aldı memeyi. ama bir süre hep naz yaptı bir kaç hafta. sonra da meme düşkünü bi çocuk oldu
benim kuzenim yaşadı yine aynı aylarda. o kadar uğraştı ki memeyi tekrar alsın kurban kesicem dedi adak adadı o derece o da 2 yaşına kadar iştahla emdi sonra. pes etmezsek başarabiliriz, yıpratıcı ama elbet geri dönüyorlar memeye. internetten bakma bence de orda çok uç örnekler de oluyor.
Evet günde bir kezBizimkide 3 saatte bir mama alıyor bende arada veririm ozaman günde 1 sefere mi başlamıştın?
Normal. Nerden ölçüyorsunGünaydın kızlar bebeklerinizin ateşi kaç acaba. Benim kızım hep 36.9 37 doktorlar normal diyor ama