2020 Şubat Anneleri

Bitmeyen bir enerjisi oldugu cok dogru 🤣 Evde 4 kisiyiz ben kardesim annem babam sirayla hepimizin ustunden geciyo 🤣🤣

Normalde kimsenin arkasindan aglamaz dayisina aşık oldu cocuk o odaya girince agiz dolusu gulup ciglik atiyo kucagina almayinca agliyo alana kadar 😆😆

Biz alistirmadik kendisi koltuk altindan tutunca otomatikman ziplamaya basliyo ve asla durmuyo laz usagi oldugu belli simdiden horon tepmelere basladi 🤣🤣

Tutunca bizimkide adim atarak yuruyo ama simdi yuruteci cok onermiyolar siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Evet evet kendi zıplıyor görmemezlikten geliyorum :KK70: oyuna çevirmek isterim ama kollarım dayanmaz.
Maşallah Kaana.
Yürüteçle zıpzıp aynı sebeplerden önerilmyor. Çok çok kısa süreli bindirebilirsin. Artık indirince ağlamalara da başlayacağı için bindirmesen daha iyi :)
Ortalığı yıkar senin oğlan

Evet evet kendi zıplıyor görmemezlikten geliyorum :KK70: oyuna çevirmek isterim ama kollarım dayanmaz.
Maşallah Kaana.
Yürüteçle zıpzıp aynı sebeplerden önerilmyor. Çok çok kısa süreli bindirebilirsin. Artık indirince ağlamalara da başlayacağı için bindirmesen daha iyi :)
Ortalığı yıkar senin oğlan
Evet aslinda zipzip 6 ayi dolduran yurutec 8 ayi dolduran bebekler icin zipzip 15 dk gecmeyecek sekilde yurutecte gunde 1 saati gecmeyecek sekilde kullanilirsa zarari olmuyomus bende zipzipta zten cok tutmuyorum kollarimiz yorulunca bi 10 dk biniyo ama ondanda sıkılıyo bi zaman sonra 🤣 cok memnuniyetsiz bir cocuk

İlk basta yuksek geldi tavana astigimiz icin sonradan uzattik asagiya ama bu halindende cok memnundu ucuyodu cunku havada 🤣
Salyamizda agzimizdan eksik olmaz o da orda 😆😆

Eklentiler

• Screenshot_20200625-223503352_1.jpg
    Screenshot_20200625-223503352_1.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 48
Atlet şort tişört çorap gece sanki üiüyecek gibi geliyor üstünü açıyor uykuda devamlı

Biz halen akşamları üşüyoruz . Özellikle dışarda bir esinti kışlık mont giysek yeri. Öğlende tişört terlik giysek yeri. Çok değişik bir yer burası terlemiyor olmak çok güzel 👍

Bitmeyen bir enerjisi oldugu cok dogru 🤣 Evde 4 kisiyiz ben kardesim annem babam sirayla hepimizin ustunden geciyo 🤣🤣

Normalde kimsenin arkasindan aglamaz dayisina aşık oldu cocuk o odaya girince agiz dolusu gulup ciglik atiyo kucagina almayinca agliyo alana kadar 😆😆

Biz alistirmadik kendisi koltuk altindan tutunca otomatikman ziplamaya basliyo ve asla durmuyo laz usagi oldugu belli simdiden horon tepmelere basladi 🤣🤣

Tutunca bizimkide adim atarak yuruyo ama simdi yuruteci cok onermiyolar siz ne dusunuyosunuz bu konuda
Bizim ilk çocuk oğlan olunca yürüteç almadık ama yürümesine yardımcı olan araç gereçleri vardı onları iterek tutunarak ilerledi. Komşunun zıpzıpı vardı onada 1.5 yaşında binmiştir o vakitte de biraz tontişti zor sığmıştı ama çok sevmişti. Bizim babamız çok azimliydi çocuğu yürütene kadar uğraşmıştı. Kızımız da muhtemelen erken yürüyecek önünde abisi örnek olacağı için.

Benim doktor sidefer günde 5 damla ver dedi.4 aylık olunca kontrole götürmedim.mesaj attım sordum. doktor kilosunu sormadan 5 damla dedi
Kilosuna göre dikkat et buna kullanmıyorum 6. AYda başlıcaz doktor değiştirdim 5. Ayda beklemişsin 6. Ayı bekle hemogramı var ona göre başlayalım dedi zor bi damla kilosuna göre veriyo demişti oda

Yürüteçi annem bi kaç kez alıcam kızıma buraya geldiğinde biner falan dedi ama istemiyorum demiştim onada gereksiz yer kaplıyo ne kadar binicek zararıda var zafen hiç sevesim yok onda 🤣
Bu yürüme arabaları var onlar daha eğlenceli geliyo

Kilosuna göre dikkat et buna kullanmıyorum 6. AYda başlıcaz doktor değiştirdim 5. Ayda beklemişsin 6. Ayı bekle hemogramı var ona göre başlayalım dedi zor bi damla kilosuna göre veriyo demişti oda
Bende izmire geldiğim için kendi doktorumuza msj attım. Burda herkes Bi kan damlası olayına girince noluyoz oldum. Acaba geçmi kalıyorum diye. Doktoru ben kan damlasına ölçümkerine geçen aya göre aldığı kiloya göre başlatıyorum dedi. Burda Bi çocuk doktoruna gidicem artık. İzmirde memnun kaldığınız çocuk doktoru tavsiyelerinizden alırım Bi dal😁

X