- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç aylık seninki canım benimde korkum bu saga sola dönüyor ama tam anlamıyla popoyu döndüremiyor Aman dikkat et yastık kullanma ben kullanmıyorumKaan Alp artik geceleri uyudugunda sagina ve soluna donerek uyumaya basladi bu seferde ben uyuyamiyorum bazen kendini cok donduruyo burnu kapaniyo ve farketmiyo uykusu agir basiyo sanirim dun gece de aynisini yapti oyle bi dondu ki bana yapisti resmen duzelttim sirt ustu yatirdim bir daha soluna dondu uyudu
8 gun sonra 5. Ayi dolduracagiz bizimkisi bildigin koca insan gibi yan donup yatiyo bacaklarinida ust uste atiyo yandanKaç aylık seninki canım benimde korkum bu saga sola dönüyor ama tam anlamıyla popoyu döndüremiyor Aman dikkat et yastık kullanma ben kullanmıyorum
Ben bir tarafına yastık koyuyorum diğer tarafında ben varım. yoksa döne döne yataktan düşer. Kendi yatağına da koymak istemiyorum karnının üzerine yatarsa göremem ağzı kapanır diye. Gündüz yatağında yatırıyorum yan yatırma yastığını halen kullanıyorum o dönmesine bir nebze engel oluyor. Bizimki de bana arkasını dönüyor çok tatlı oluyorlar hemen sarılıp öpüyorum.8 gun sonra 5. Ayi dolduracagiz bizimkisi bildigin koca insan gibi yan donup yatiyo bacaklarinida ust uste atiyo yandan
Bizimkisi bana bodoslama daliyo kafa gozBen bir tarafına yastık koyuyorum diğer tarafında ben varım. yoksa döne döne yataktan düşer. Kendi yatağına da koymak istemiyorum karnının üzerine yatarsa göremem ağzı kapanır diye. Gündüz yatağında yatırıyorum yan yatırma yastığını halen kullanıyorum o dönmesine bir nebze engel oluyor. Bizimki de bana arkasını dönüyor çok tatlı oluyorlar hemen sarılıp öpüyorum.
Kendi kendine uyuduğu uykusunda kaç saat uyudu? Ya artık 5-6 saat deliksiz uyuması lazım aslında Zeyfcim. Kalkınca bir daha saat başı kalkabilir normal ama bir uzun uyku uyuyor olması lazım. Bence gerileme değil bu diş gibi. Dişi için pırasa denedin mi?Su uyku gerilemesi seysi ne zaman bitecek ya 1 ay olacak nerdeyse kafa kalmadi artik
selozy dun aksam bayagi bir gec uyuttuk sallamadim uyku muzigi actim poposunu pispisladim uykusuz kaldigi icin direnemedi uyudu o sekilde ama gece yine ayniydi bizimkisi sallansada memedede uyusa kendide uyusa sonuc ayni ay cildirmama ramak kaldi
Ben 5ay bitince başladım. Doktor da öyle dediyse sebzelerle başlayabilirsinArkadaşlar bebeğim 4 ay 20 günlük. Erken doğmuştu kilosu 6000. Hem emzirip hem mama veriyordum. Doktorumuz bugün kilosu iyi, ek gıdaya başla yoğurt meyve çorba ver mamayı azalt dedi. Ama erken geliyor. İçinizde başlayan oldu mu? Ne zamandır neler veriyorsunuz
Ben 5ay bitince başladım. Doktor da öyle dediyse sebzelerle başlayabilirsin
Yok hemen doyumluk vermeyeceksin. Geçiş süreci olacak. Tattıracaksın yine mamayı istediği kadar içecek. Bir ay kadar arttırarak öğün haline getireceksin. Vaktim olduğunda ayrıntılı yazabilirim :)Yaa kafam karışık. Hiçbi bilgim yok. Hocada bişey söylemedi. Kaç öğün vericem, ne kadar vericem, mamayı azaltırsam çocuk aç kalır gibi geliyor. Elim ayağıma dolandı resmen. Ben daha 1,5 ayı var diye rahat takılıyordum
Yok hemen doyumluk vermeyeceksin. Geçiş süreci olacak. Tattıracaksın yine mamayı istediği kadar içecek. Bir ay kadar arttırarak öğün haline getireceksin. Vaktim olduğunda ayrıntılı yazabilirim :)
Denemedim. 3 4 hafta oncesine kadar ilk gece uykusuna yattiginda bir daha emmeye 3 4 saat sonra kalkardi ilk defa 1 kere 6 saat sonra kalkti ilk ve sondu sanirimKendi kendine uyuduğu uykusunda kaç saat uyudu? Ya artık 5-6 saat deliksiz uyuması lazım aslında Zeyfcim. Kalkınca bir daha saat başı kalkabilir normal ama bir uzun uyku uyuyor olması lazım. Bence gerileme değil bu diş gibi. Dişi için pırasa denedin mi?
Bizimkisi yangin ayse ciplak yatiyo diye uzerine ince pamuklu tulbent ortuyoruz hepten ciplak kalmasin diye onu bile istemiyo ayaklariyla tepiniyo ve aciyo uzeriniDeniz de yan dönüp uyuyor. Memnun oluyorum çünkü öyle sırtı terlemiyor. Sırt üstü uyursa sırtı sırıksıklsam oluyor.
Beşikte hiçbişey bırakmıyorum,sorun olmuyor. Yastık zaten kullanmıyor
Bizimkinin de sorunu örtüsünü başına çekip kendini boğmaya çalışması.
Evet müslinle örtüyorum. Hiç örtülmese olmaz gibi geliyor ben de yaş kış örtünürüm :)Bizimkisi yangin ayse ciplak yatiyo diye uzerine ince pamuklu tulbent ortuyoruz hepten ciplak kalmasin diye onu bile istemiyo ayaklariyla tepiniyo ve aciyo uzerini
Artık uyku süresi uzamış olmalı. Diğer kızlar sizin bebelerin gece uykusu kaç saat?Denemedim. 3 4 hafta oncesine kadar ilk gece uykusuna yattiginda bir daha emmeye 3 4 saat sonra kalkardi ilk defa 1 kere 6 saat sonra kalkti ilk ve sondu sanirim
Dunde o sekilde uyudu 2 saat sonra geri kalkti sonra saat basi yine ayni. Sakinlesmiyoda boynumu falan yirtti o sinirle cok bunaldim artik
Üstünü çekme bizdede var Arya da geçen uyku sersemi uyandı döndü yüz üstü duruypdu emziğini verdim geri koydu başını uyuyo kız bildiğin koktum düzeltim yine aynı şeyi yaptı yine düzelttim sonra uyandı zaten bidaha yapmadı ama başından ayrılamıyoruz artık çok tehlikeli zamanlarıDeniz de yan dönüp uyuyor. Memnun oluyorum çünkü öyle sırtı terlemiyor. Sırt üstü uyursa sırtı sırıksıklsam oluyor.
Beşikte hiçbişey bırakmıyorum,sorun olmuyor. Yastık zaten kullanmıyor
Bizimkinin de sorunu örtüsünü başına çekip kendini boğmaya çalışması.
İlk hafta sebzelerden sindirimi kolay ve alerjen olmayanlarla başlanıyor. Havuç, kabak, bal kabağı, patates, ıspanak gibi.. her gün bir tanesi. Ama alerjik bir bebekse ilk defa verdiğin besinden sonra diğer besine geçmek için üç gün beklemelisin.yaa çok sevinirim Teşekkür ederim♥