Bizde bugün vurulduk geldik. İnşallah ateş huysuzluk ağrı yapmaz bebişlerimizeGunaydin kizlarr
Normalde 1 hazirandi asi gunumuz ama ebe bugune cekti vurulduk geldik.
Bu ay sadece 1 cm uzamis boyu 61 cm olduk 500 gr almis 7200 kg olmusuz guzel kilo almis bu aydan sonra artik boyle olacak dedi keske biraz boya gitse gobekli bir sey oldu dedem gibi
Hic guzel emmiyo artik galiba damaginin acisindan dedim bu aydan sonra zaten anca uykusunda ya da mayismisken rahatca emzirebilirsin ben ayagimda iyice sallar mayistirir oyle emzirirdim baska turlu emmezlerdi dedi 3 cocugu var bu arada.
Meme reddi yasayan arkadaslar uzulmeyin yani genel itibariyle emmek istememeleri normal bir durummus artik ama sakin pes etme emzir yoksa birakir dedi.
Damaklarina bakti ve onaylandi o dişmiş hemen cikmaz ama 2 3 ayi bulur dedi ama ben hic sanmiyorum 32sini birden cikarir bu cocuk bu hizla alt damaklarida kabarmis cok zorlar seni aglamasi acisindan agzinin icinde baya bir agrisi var onun suan cok huysuz oldugunda calpol ver rahatlasin dedi.
Bir de su konustugunuz vegaferonu verdi kabiz yapabilir dedi kusabilir dedi eger kusarsa ara ver sonra tekrar dene yine kusarsa degistiricez dedi o sirada kaan alp cok agliyodu uykusu basina vurmustu anlamadim cogunu sanirsam acken ver yarim saat sonra emzir dedi ilactan kusup kusmadigini tokken anlamazsin dedi. Ozel alan arkadaslar siz hangisini almistiniz bunu kullanmasam mi bende acaba
Son olarakta menenjit asisini sordum onun markalara gore farkli dozlari ve vurulma zamanlari var cocuk dr nun soylemesi gerek ona gore yapiliyo dedi.
Ne yazdim ya bitti bitti tamam bilgi icerikli oldugu icin paylasmak istediydimm
Ne kadar yakınmış kilo boy bizde 7150 gr 62 cm