2020 Şubat Anneleri

Bende istiyorum buyukcekmeceden kalkıp bağcılara gidiyorum iyi bi doktor lazım banada memnun kalmadım diğer doktordan
İlk gebelikte bende 3-4 tane dr gezmiştim ... eğer maddi sıkıntın yoksa Dr.Sait Halil bey var çobançeşme Nish istanbulda muayenehanesi , ben çocuklarımı onla doğurdum 300 TL ücreti sağlık sigortasına 225 Tl . bu bebekte de ona gideceğim 7.haftayı bekliyorum. Ama sizin o taraflar da da iyi Hastane ve dr vardır muhakkak. İyice araştır

Gezerken bir anda gözüme çarptı Şubat anneleri veya benim gibi olmayı bekleyenler isteyenler merhaba önümüzdeki haftayi bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin, tek hissettiğim solumda zaman zaman bir batma

Kimyasal gebelik geçiren arkadaşım geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar nasip etsin Allah .

Kizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi

Üzülme cnm kimyasal sonra si hamilelik daha kolay en azindan hamile kalabiliyorsun bırakır inşallah sağlıklı hamilelik olacak

günaydın kızlar ilk defa buraya yazıyorum
Allah kısmet ederse bir şubat annesi olacagım :)
sat 3 mayıs
5+2 de karından ultrasonla keseyi gördükk çok şükür 1 cm di kese

bugun 5+5 zaman geçmiyor 6+1 de cumartesi günü gidcz bidaha inşallah bebeği görürüz ve kalp atışını duyarız

Slm cnm hosgeldin aramiza.
Benim de sat 1 mayis.
6+2 de ilk randevum.
Insallah ben de kalp atımını görürüm tek seferde kese bebek kalp insallah yarabbim.

Slm cnm hosgeldin aramiza.
Benim de sat 1 mayis.
6+2 de ilk randevum.
Insallah ben de kalp atımını görürüm tek seferde kese bebek kalp insallah yarabbim.
hoşbuldumm :)
inşallah duyarsınız sizde kalbini ya bende cok heycanlıyım bide benim ilk olcak :)
insan bekleyemiyor nasıl cumartesi olcak bakalım :)

sizin hangi güne geliyor 6+2

hoşbuldumm :)
inşallah duyarsınız sizde kalbini ya bende cok heycanlıyım bide benim ilk olcak :)
insan bekleyemiyor nasıl cumartesi olcak bakalım :)

sizin hangi güne geliyor 6+2
Cuma gunune:)
Ben devlet+ozel ilerlicem.
Devlette tahlilleri bedavaya getirmek icin
Ozele de dogumum ve dr um icin gidecegim.
Kizimda cok memnun kaldim inşallah aynu memnuniyeti yaşarım tekrar.

Cuma gunune:)
Ben devlet+ozel ilerlicem.
Devlette tahlilleri bedavaya getirmek icin
Ozele de dogumum ve dr um icin gidecegim.
Kizimda cok memnun kaldim inşallah aynu memnuniyeti yaşarım tekrar.
bendemi öyle yapsam dicemde haftaiçi çalışıyorum devlete gitmem zor
nerde oturuyosunuz bu arada istanbulmu :)
cumayada az kaldı ama cumartesiye çok kaldı

Kizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
çok geçmiş olsun canım.. üzülme allahın izniyle inşallah yine olur, kısa zamanda yine nasip eder Allah inşallah

Bu arada günaydın herkese bugün saat 10 da Dr randevu m var 9 gibi de sağlık ocağından sonuçları alicam inşallah herşey yolu ndadır heyecandan uyuyamadim sanki ilk çocuk gibi
haberlerini bekliyoruz
benim de bugün 1:30 da randevum. sağlık ocağına daha hiç gitmedim kan da vermedim önce bi doktoruma gideyim de dedim. ay bende çok heyecanlıyım, ikinci ama sanki ilk gibi. önce hiç hamileyim gibi gelmedi ama iki gündür çok heyecanlıyım
sat 5 mayıs inşallah kese görünür. hatta inşallah kalp atışını da duyarım dicem ama o biraz zor sanırım. neyse herşey yolunda olsun da hepimizin

Benim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı
Folbiol corasprin d vitamini ve kan sulandırıcı iğne başladık bugün rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…