Ayyy süpersin valla cesaretlendim şimdi sen böyle diyinceÇok ağır yapmıyorum istesem de fazla yapamıyorum yarım saati geçiremiyorum oğlum yapmayım diye elinden geleni yapıyor. Ama çok yormadan müthiş çalıştırıyormeme reddi gibi bir durum yaşamadım. Aslında yazı bekleyecektim spor için ama kilo verememek bana iyi gelmedi. Kıyafetler olmuyor hamile pantolonumu giyiyorum halen
Ben iki çocukla yapmaya çalışıyorum yemekleri önceden yapıyorum. Kızı o saatte uyutmaya çalışıyorum denize de çizgi film açıyorum yada bana katılmasını teklif ediyorum . Bana katılırsa hep önüme geliyor bir gün bir tekme yicekAyyy süpersin valla cesaretlendim şimdi sen böyle diyinceBende bir kaç defa canlı yayınlarıyla ypamaya çalıştım ama benimde oğlum izin vermiyor bi yerden sonra İlkadımlarım da (instagramda) sabahları bebekle yoga yapıyorlar onada bakabilrisin hem hareketler yavaş çok ağır değil hemde bebekle birlikte. Benimde 10 kg fazlam var hayatımda hiç bu kiloda olmamıştım gider dedikçe gitmedi ama bi yerden başlamalı
Valla harikasınBen iki çocukla yapmaya çalışıyorum yemekleri önceden yapıyorum. Kızı o saatte uyutmaya çalışıyorum denize de çizgi film açıyorum yada bana katılmasını teklif ediyorum . Bana katılırsa hep önüme geliyor bir gün bir tekme yicekeşim yedi zaten.
pilates yapmıştım ama bu hoca çok değişik kas guruplarını çalıştırıyor hoşuma gitti. Özellikle popo basen kol hareketleri gayet iyi. Ben şu an 60 kiloyum. 54 hedefim. Doğumdan sonra ilk 1ay gibi 10 kilo verdim gerisi kaldı gitmiyor. Gitmeyeceğini anlayınca bu yola başvurdumKıyafetler olsa sorun yapmayacağım ama olmuyor yeni birşey almayacağım çünkü hipertiroid hastasıyım istesem de uzun süre 60kiloda kalmayacağımı biliyorum.
Kendini iyi hissediyorsan bebeğini de gözlemleyip meme emme durumuna bakıp ufak ufak yapabilirsin.
Benimki de aynı. Bugün 4.gün.Benim için nimet olur okaka yapmayan bir bebeğim varda
Ah inşallah biz de düzene gireriz... Ne kadar zormuş kaka bekleyip durmakBenimki de aynı. Bugün 4.gün.
Yapar kafana takma.
Rotarixi verdikten sonra bikaç gün günde 2-3 kere yaptı sonra yine kendi düzenine döndü.
Bende alayım o zaman ya biz bu bez bağlama işini beceremiyoz çünkü hep bi çiş kaçağı varbelki kilot bezde kaçmaz
Kac gunde bir kaka yapiyorsunuz ?Ah inşallah biz de düzene gireriz... Ne kadar zormuş kaka bekleyip durmak
Çok haklısın dediklerinde canım Özellikle süt konusu anneleri gerçekten yıpratan bir durum aynı normal doğum sezaryen gibi sanki sezaryen olanlara kolaya kaçmış gözüyle bakıyorlar bence çokta ağrılıydı (hatta hala dikiş ağrım var) yani hiç bişeyi çokta kafaya takmamak lazım normal doğum olmuyosa sezaryen olmakta süt yetmiyosa da mama vermekte bence de hiç bir sakınca yokBenim kız bi dahaki ay tadımlara, sonraki ay da ek gıdaya başlayacak. Zaman çabucak geçti :)
Valla zor kararKuaföre gidecek misiniz risk ortadan kalkmadı daha ama kendim uğraşmaktan yoruldum valla.
Ahh yapmıyorKac gunde bir kaka yapiyorsunuz ?
Keşke uyarmasanız. Buna alışınca dışardan bi yardım olmadan yapamama durumu olabiliyor. Tembelleşme oluyor. Katı yapmadığı sürece 10 gün bile yapmayabilir müdahale etmeyin deniyor.Ahh yapmıyoruyardığımızda yapıyor 3 4 günde 1. Nasıl olcaz bilmiyorum umarım düzelir
10 günde yapmadığı oldu doktorumuz 4 günü geçmesin dediKeşke uyarmasanız. Buna alışınca dışardan bi yardım olmadan yapamama durumu olabiliyor. Tembelleşme oluyor. Katı yapmadığı sürece 10 gün bile yapmayabilir müdahale etmeyin deniyor.
Yapma ya. İçmiyorsan her gün iki fincan rezene iç sütünden ona geçsin.10 günde yapmadığı oldu doktorumuz 4 günü geçmesin dediçok fazla ıkınıp sıkınınca yapıyoruz mecbur
Rapor neden alıyorsunuz ki. Benim de 12sinde bitiyor iznim dilekçe verip başlatacam. Telafi eğitimi verirlerse haziranda o zaman rapor hakkımı kullanırım dedimKızlar öğretmen olanlarınıza bişey sorabilirmiyim. 25 de iznim bitiyor. Ancak devlet süt izni olan anneleri izinli sayıyor izinlerini devam ettiriyomuş galiba. Bu konuda bilgisi olan varmı. Boşu boşuna rapor almayım
Hadi geçmiş olsunBugün 4.ay aşılarını olduk. Kilosu boyu ve baş çevresi evde ölçtüğüm gibi. Korona günlerinde bu işi de çözdük
6.aya kadar muayene olmasına gerek yok. O zamana kadar normalleşiriz diye umuyorum.
5.ayda evde rotavirüsn ikinci dozunu vericem.
Umarım tüm bebeklerimiz aşılarını ağrısız,ateşsiz atlatırlar.
Normalde 6 aya kadar ayda bir defa olmalı ama bu süreçte doktoru getirmeyin dedi. İnan mecbur olmasa kendi de gitmeyecek :)Hadi geçmiş olsunher ay kontrol olması doğru değil mi?