- 16 Aralık 2019
- 188
- 258
- 32
Belki doyuyodurHipp combiotic olani kullaniyorm canim memenin ardindan mamayi almio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki doyuyodurHipp combiotic olani kullaniyorm canim memenin ardindan mamayi almio
Aslinda kundak yapmak kalca cikikligina sebebiyet veriyor. Bebeklerin bacaklari kalcadan yanlara dogru durur kundakla o yana dogru duran bacaklar dumduz olur ve kalcadan kemigin cikmasina neden olabilirmis bu konuda cok dr videosu izlemistim. Ben kundak yapacagim zaman sadece kollarini sariyorum ince bir battaniyeyle bacak kismini bol birakiyorum. Benim oglumda sevmiyo cok sıkılıyo ama uykusu varsa 1 2 aglamadan sonra sesini cikarmiyo ve daha cabuk uyuyo.Kızlar bebislerinize kundak yapiyomusunuz yapıyorsanız neyle benimkinin elleri kolları çok hareketli uyuyana kadar çok kipirdiyor irkiliyor kundak yapıyorum ama içinde durmuyor muslinle yapıyorum ben
Bır suru kundak var internette ama maşallah 250tl falan genelde uzun süre kullanılıyorlar sanırım
Siz napiyosunuz?
Her akşam yatırmadan önceKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ?
Doyuyor olabilir o zaman az az sık sık besleHipp combiotic olani kullaniyorm canim memenin ardindan mamayi almio
Önceden hergün yıkıyordum şimdi bi gün yıkıyorsam bi gün yıkamıyorumKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ?
ben heyecanla aldım kundaktan ams durmadı o kollar ille serbest olacak o yüzden kullanamadıkKızlar bebislerinize kundak yapiyomusunuz yapıyorsanız neyle benimkinin elleri kolları çok hareketli uyuyana kadar çok kipirdiyor irkiliyor kundak yapıyorum ama içinde durmuyor muslinle yapıyorum ben
Bır suru kundak var internette ama maşallah 250tl falan genelde uzun süre kullanılıyorlar sanırım
Siz napiyosunuz?
Manzara harikabizim yerimize de tadını çıkarDisari cikamiyorsak balkonda gunesleniriz bizde canim hava mis yaa bu havada simdi sahilde yuruyus yapmak vardi
Bebişin sağlığı iyi olsun da mama meme farketmezBenimki iki memeyi 1 saate yakın veriyorum doymuyor üstüne mama veriyorum kilosu geriden geliyor diye sütüm az zaten yinede var çok şükür bunada diyorum ☹
Bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyorum benKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ?
Hiç kundak yapmadık biz uyurken çok elini kolunu oynatmıyo uyanırken çok kıpırdanıyo oda olsun okadarKızlar bebislerinize kundak yapiyomusunuz yapıyorsanız neyle benimkinin elleri kolları çok hareketli uyuyana kadar çok kipirdiyor irkiliyor kundak yapıyorum ama içinde durmuyor muslinle yapıyorum ben
Siz napiyosunuz?
vala hastalancak diye korkumdan 3 4 gunde yikiyorum abisinin sayesinde 2.gribide oldu kızım yikayasim felan gelmiyorKizlar bebisleri kac gunde bir yikiyorsunuz ?
Kundak yapmadan uyutursam 10 dk uyuyo ve sonra 2 saat uyumus gibi kalkiyor ama kundak yapinca 1 saat bari uyuyo tabi oda uykusu varsa ben ogluma aldigim kundaklar bebe pazeni diye bir kumasdan kaymiyor kizima aldiklarim penye gibi yumusak onlara kundak yapinca hemen cikariyo ve uyumuyorKızlar bebislerinize kundak yapiyomusunuz yapıyorsanız neyle benimkinin elleri kolları çok hareketli uyuyana kadar çok kipirdiyor irkiliyor kundak yapıyorum ama içinde durmuyor muslinle yapıyorum ben
Siz napiyosunuz?
Masallah canim o zaman en iyisi vala aslinda ama bizimkiler eli kolu durmuyo ve mecburen sariyorum 2 ay daha sarsam sonrasi sardirmaz zatenBebişin sağlığı iyi olsun da mama meme farketmez☺☺
Bir gün yıkayıp bir gün yıkamıyorum ben
Hiç kundak yapmadık biz uyurken çok elini kolunu oynatmıyo uyanırken çok kıpırdanıyo oda olsun okadar
Benimki hiç yaptırmadı hep ellerini battaniyenin dışından çıkarıyo
Aslinda kundak yapmak kalca cikikligina sebebiyet veriyor. Bebeklerin bacaklari kalcadan yanlara dogru durur kundakla o yana dogru duran bacaklar dumduz olur ve kalcadan kemigin cikmasina neden olabilirmis bu konuda cok dr videosu izlemistim. Ben kundak yapacagim zaman sadece kollarini sariyorum ince bir battaniyeyle bacak kismini bol birakiyorum. Benim oglumda sevmiyo cok sıkılıyo ama uykusu varsa 1 2 aglamadan sonra sesini cikarmiyo ve daha cabuk uyuyo.
Önceden hergün yıkıyordum şimdi bi gün yıkıyorsam bi gün yıkamıyorum
ben heyecanla aldım kundaktan ams durmadı o kollar ille serbest olacak o yüzden kullanamadık
Manzara harikabizim yerimize de tadını çıkar
Bebişin sağlığı iyi olsun da mama meme farketmez☺☺
Hiç kundak yapmadık biz uyurken çok elini kolunu oynatmıyo uyanırken çok kıpırdanıyo oda olsun okadar
Kundakla çok güzel uyuyorlar tabi kundagin icind dururlarsa muslinle yapıyorum bende kundak almayı düşünüyorum uzun süre kullanilanlardan acaba kullanan varmı diye merak ettimvala hastalancak diye korkumdan 3 4 gunde yikiyorum abisinin sayesinde 2.gribide oldu kızım yikayasim felan gelmiyor
Kundak yapmadan uyutursam 10 dk uyuyo ve sonra 2 saat uyumus gibi kalkiyor ama kundak yapinca 1 saat bari uyuyo tabi oda uykusu varsa ben ogluma aldigim kundaklar bebe pazeni diye bir kumasdan kaymiyor kizima aldiklarim penye gibi yumusak onlara kundak yapinca hemen cikariyo ve uyumuyor
Ah bu iş yerleri fena yoruyor insanı..Birde iş yeriyle uğraşıyorum yok mal beyanı doldurmamışım yok ücretsiz izin için adliyeye gidip onlara tebliğ tebellüğ belgesi gönderecekmişim. O şekilde izne ayrılabilirmişim. Yok maaşın bir kısmını iade edecekmişim. Bir ton angarya. Bir arkadaşım istifa edecek onunda iki çocuğu var çocuklar rezil oluyor diyor. Bende düşünmüyor değilim annem gönülsüz istifa etmeme. çocuklara bakacak galiba istifa lafını duyunca
Canım şu anda emzirenlere de idari izin verdiler onu kullanma şansın yokmu devlet memurusun sende bildiğim kadarıylaBirde iş yeriyle uğraşıyorum yok mal beyanı doldurmamışım yok ücretsiz izin için adliyeye gidip onlara tebliğ tebellüğ belgesi gönderecekmişim. O şekilde izne ayrılabilirmişim. Yok maaşın bir kısmını iade edecekmişim. Bir ton angarya. Bir arkadaşım istifa edecek onunda iki çocuğu var çocuklar rezil oluyor diyor. Bende düşünmüyor değilim annem gönülsüz istifa etmeme. çocuklara bakacak galiba istifa lafını duyunca
Geceleri az yapabilir. Bi sonraki sefere dolduracaktır :)Kızlar 4 saat sonunda az çiş yapması normal mi genelde 2 saatte bir değiştiriyorum uyuduğu için mi okadar az yapmış acaba Enfeksiyon olmasından korkuyorum
Benim ücretsiz izin için onayım çıktı 28 nisandan sonra ayrılacağım inş. Özel bir kurum mu ücretsiz izin vermeme ihtimalleri mi var. İnş verirler de uğraştırmazlar sizi.Ah bu iş yerleri fena yoruyor insanı..
Benimde iznim bitmek üzere ücretsiz izin verirler inşallah raporu filan geçtim artık yani
Eşim gidip bende konuşacağım diyor fena sinirli ☺ benim kızıma virüs bulaşırsa sorumluluğunu alıyor musunuz diyeceğim diyor
Korkuyorum korkuyorum korkuyorum
Görev yerim Ankara’da ben Erzurum’dayım müdür başlayış ayrılış yapman lazım diyor gitmem gerekiyormuş illa beni görecek gıcığın teki çok kuralcı eşimde istediği zaman seni göreve çağırabiliyor genelge de öyle yazıyor biz zaten ayrılacaktık hiç girmeyelim bu işe iyi niyetli olsa idari izinlisin derdi diyor.Canım şu anda emzirenlere de idari izin verdiler onu kullanma şansın yokmu devlet memurusun sende bildiğim kadarıyla
İnşallahBebişin sağlığı iyi olsun da mama meme farketmez☺☺
Kakada yapmadı 3 gündür o yüzden telaş ettimGeceleri az yapabilir. Bi sonraki sefere dolduracaktır :)