Regl 3 gün kala 89 la öğrendim tabi kese görülmez o zamanlarda 1 hafta sonra vajinal görmüştüMerhaba güzel dostlar en aktif topik burasiydi ve bende nasip olursa 2 gün önce yaptığım testle bi Nisan annesi adayı olduğum için derdimi buraya yazmak istedim şöyle ki güzel anneler anne olmak isteyenler son adet başlangıcım 1 Şubat bu ay ovuyla gebeliğim den şüphelenip 2 gün öncede idrar testiylede netleştirdim bugünde kan verdim ama doktor çıkan değerlere göre gebeligimin henüz kanda mevcut olduğunu rahimde şu an bir şey oluşmadığını söyledi bebeğin kaç haftalık yada kaç günlük olduğuna dair hiç bir bilgi vermedi bu ne demek ben anlamadım sadece kan degerime bakarak söyledi bide test sonucunda menepoz falan yaziyo açıkçası benim kafam baya karıştı yaklaşık 8 ay önce bir düşük yaşadım şu anda bildiğiniz diken üzerindeyim ocaginaza düştüm dostlar sizce değerlerim normalmi normalse bebeğim kaç haftalık ve son olarak bu menepoz siklus nedir Eki Görüntüle 2616111
rahimdede görmez kese oluşmamıştır arkdaşım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al erken görülmesi için aynı telaşları yaşamış biri olarak,
Şunu söyleye bilirim gebeliğin sağlıklı olup olmadığını 2 günde bir kan verip değerin 2 katına çıkması gerek Şu şartlarda sürekli kan vermek için hastaneye gitmeni tavsiye etmem zaten keseyi görmesi için o değerin 3000 lerde olması gerekiyo bugün 186 ya 2 gün sonra 370 olur böyle attır 3000 gelen günde hastaneye gidersin