- 26 Şubat 2013
- 2.468
- 2.843
- 30
Yeşil olunca üşütmüş derler. Senden de geçmiş olabilirsin. Yelek giyin ikinizde ayak üşütmemesine dikkat et geçer inşallah hemenKızlar kızım ishal oldu yeşil sulu sizce neden yeşil yeşimden mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil olunca üşütmüş derler. Senden de geçmiş olabilirsin. Yelek giyin ikinizde ayak üşütmemesine dikkat et geçer inşallah hemenKızlar kızım ishal oldu yeşil sulu sizce neden yeşil yeşimden mi
Yatarken bile çorabı çıkarmıyorum aslında nasıl üşüttüm sıcak evde bilmiyorum soğuk terliyor şimdide ateşi yok gerçi hastaneye de gitmek istemiyor insan ne zor bir dönem bebeişlerimiz için (( Allah onları bize bağışlasınYeşil olunca üşütmüş derler. Senden de geçmiş olabilirsin. Yelek giyin ikinizde ayak üşütmemesine dikkat et geçer inşallah hemen
Bizde huysuzluk oldu ağladı bir kaç gün. hemşire huysuzluk -ateş yaparsa bir çay kaşığı ilaç ver demişti bir kaç kez verdim. Tekrarlarsa 4 saat geçince yine ver demişti.Kızlar 2. Ay aşılarını yaptıran var mı ? Ne gibi sonuçları oldu ateş huysuzluk filan oldu mu?
annemin yanına gidecektim ama giriş çıkışlar yasakmış artık galiba tek başıma idare edebilir miyim ?
Şu an bu mesajı tek gözüm kapalı yazıyorum tipim kaydı artık. Sürekli uyanıyor emiyor kusuyor kaka yapıyor. Bedenim yorgun düşüyor artık ama şimdi bana tatlı tatlı bakınca da içime sokasım geliyorBu uyku ne zaman düzelecek 12.30
01.00 gibi uyuyor sabah 6.40 gibi uyanıyor 2 / 3 kez de emmeye uyanıyor, uykusuzluktan ölecegim
Zeytinyağı içirmek çok riskli . Yapısından dolayı yutamayabiliyolar ciğerlerine kaçıyor. Yaşını doldurmuş bebeklere bile önerilmiyor. Ilıktan biraz sıcak suyu kovaya doldurup belden aşağısını sokabilirsin. Ayak ve karın masajları da var işe yarıyor.anneler merhaba, 7 gündür kaka yapmıyor. zeytinyağı içirmek ve popoya değirmek bunları denedim. başka ne yapılabilir. malum dr a gidemiyoruz.
Biçok şeyden yapılıyor. Her yörenin bozası farklı ama nohutu duymadım.boza nohuttan yapılıyor; gaz yapmıyor mu? ben normal yemekte nohut yemiyorum
Günaydın gerçekten çok yorgunumGunaydin yorgun savascilarr
51 günlük ; dün gece yaptı:)Sadece anne sutuyle besleniyosa 10 gune kadar normal. Sicak su dolu kovanin icine karnina kadar koyup icerisinde bacak hareketi yaptirin ve karnina suyla masaj yapin co da rahatlatiyo bir de kac gunluk bebeginiz ?
sallamiyorsan ona şükret sabaha kadar ayagimda tutuom bacaklarm koptu artik sozde elektirikli besik var neyineBu uyku ne zaman düzelecek 12.30
01.00 gibi uyuyor sabah 6.40 gibi uyanıyor 2 / 3 kez de emmeye uyanıyor, uykusuzluktan ölecegim
Sabah mi olmusdu ben hala gecelerdeyim bu kiz adami sigaraya baslattirirGunaydin yorgun savascilarr
Rota 3. Ve 5.ayda yapılıyor ağza damlatılıyor. Eczaneden siz alıyorsunuz ister doktorunuz isterseniz hemşireniz yapıyor.2. Ay aşısı 3 tane yide aynı gün mü vuruyorlar ben birde rotavirüs aşısı vurduracaağım onu vurduran vaat mı ne zaman vurdurdunuz?
Hayirli olsun sunu farkettim buyudukce kaka yapma gunleride uzuyo sanirsam bagirsaklarida uzuyo buyuyo ve cikmasi zaman aliyo benim oglumda gunde en az 3 az fazla 5 kere yapiyodu simdi 4 gunde bir falan yapiyo51 günlük ; dün gece yaptı:)
BEnim oğlum yeşil ve sulu kaka yapınca doktor maflordamla vermiştiYatarken bile çorabı çıkarmıyorum aslında nasıl üşüttüm sıcak evde bilmiyorum soğuk terliyor şimdide ateşi yok gerçi hastaneye de gitmek istemiyor insan ne zor bir dönem bebeişlerimiz için (( Allah onları bize bağışlasın
kaç günlük BebeğinYa kızlar kızım emmiyor. 10 gün oldu Resmen meme ile kavga ediyor ama almıyor. Çok ağlıyor ama zar zor emziriyorum. Göğüslerim taş gibi oldu yine. Sabah üstüm başım süt olarak kalktım. Dedim artık yeter ki emsin biberonla vereyim. Sağdım. 15 gün önce bile 100 cc içen kız şimdi 50 cc bile içmedi. Üstelik 4 saattir emmemişti de.
45 günlük olduk 15 günde 200 gr almış evde baskülle önce yalnız sonra onunla tartılıyorum. Doktorla aynı çıkmıştı. Çok üzülüyorum bu duruma sütüm var ama emmiyor.
Açıkçası nazar olduğunu düşünüyorum. Çünkü Kızımın yanakları var. Her gören tontiş diyordu. Çocuk sonra emmemeye başladı. 15 gündür kimseyi gördüğümüz yok evet ama zaten bebeğim o kadar zamandır da emmiyor.