- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
kalça usg için bir radyolog araştırsana özel yeri olan. ben buldum oraya götüreceğim sanırım.Asm deki ebeyi aradik asi icin sabah 9 da en fazla 2 kisi gelin dedi 1 er kisi olarak donusumlu calisiyolarmis o gun ben olmayacagim dedi. Kalca usg sini sorduk suan yapilmiyo acil durumlar disinda dedi eger 3 ayi gecerse usg yerine rontgen cekiliyomus 2 hafta sonra ozeldeki kendi dr muzla iletisime gecip konusacagim tekrardan gecen gittigimizde yapmak istemedi daha fazla burda tutmayin bebegi sonra yapariz dedi ama nereye kadar ertelencek ki ooff
aşı için de ebeye seni alalım evde yap ya da biz gelelim arabanın içinde yapabilir misin diye soracağım.
ikinci ay aşısı iki bacak bir kol. koldan yapılan verem aşısı o yüzden biraz ağır geçebiliyor. ağır aşılara gitmeden önce calpol veriyorum ben. çok ağır atlatmamıştık kızımda. bir de rota var o ağızdan kolay da, bir de şimdi menenjit aşısı varmış. herkes yapılması gereken zamanı konusunda farklı şeyler söylüyor. doktoruma bir sormam lazım.
bu arada annem gitti haftasonu, artık iki çocukla yalnızım gündüzleri. bir de eve kapandık tabii bakalım bizi nasıl günler bekliyor..