Ben bunun minik tirnak makasiyla denedim ama uyanikti 2 tanesini zor kestimBununla çok basit bende ilk korkmuştum ama kolay oluyor
Bende o tırnak makası dan korkuyorumBen bunun minik tirnak makasiyla denedim ama uyanikti 2 tanesini zor kestimbnde makasla deneyeyim bari
Uyurken rahat kesiliyorbUyurken mi kesiyorsun
Aa çok şaşırdım hiç dikkat etmedim valla ama memede süt neden bitsin çektikçe gelir bence yani ben yumuşakkende bakıyorum var süt emdikten sonrada bakıyorum var sadece dolu gögüs gibi olmuyokolay emmek istiyo olabilir canım süt birikince kızımda nefes almadan içiyo ama hiç bitti diyip bırakmadı ben çektim yavaşlayınca yada o uyuduValla onceden geliyodu agzindan birakinca simdi bence gelmiyo doymadan biterse sinirleniyo cunku sıkıyorm mememi akmiyo onceki gibi
İcmedigim sey yok kuzum rezene kimyon emziren annelere ozel cay pekmezi suyla karistiriyorum boza iciyorum yaninda ihlamur papatya anason melisa iciyorum gaz icin.Aa çok şaşırdım hiç dikkat etmedim valla ama memede süt neden bitsin çektikçe gelir bence yani ben yumuşakkende bakıyorum var süt emdikten sonrada bakıyorum var sadece dolu gögüs gibi olmuyokolay emmek istiyo olabilir canım süt birikince kızımda nefes almadan içiyo ama hiç bitti diyip bırakmadı ben çektim yavaşlayınca yada o uyudu
Stres yapmaa geliyodurr dinlenmeye çalış rezene flan süt arttırıcı şeyler iç üzerine uyu bi 2 saat bakalım
Çok düşünüyosun canım bak ben hiç doyuyomu düşüncesine kpılmadım hep kafamda bunu düşünürsen stres yaparsınİcmedigim sey yok kuzum rezene kimyon emziren annelere ozel cay pekmezi suyla karistiriyorum boza iciyorum yaninda ihlamur papatya anason melisa iciyorum gaz icin.
3 saat falan dursa emmeden o zaman doluyo gibi doydu diyebiliyorum ama 1.5 2 saati zor ediyo yarin sabah kg alimina bakacagim evde tartida. 2 martta 4600 kg idi ne kadar fark etmis. Bir de aklimi su seyler karistiriyo haftalik bebeklerin icmesi gereken sut miktarlarimememden sanki o kadar cikmiyomus gibi hissediyorum hep halbuki bu zamana kadar hep kilo alimi fazladan gidiyodu ilk ayimizda 1300 kg almistik ama o zaman dedigim gibi tasan ve sert memelerim vardi belkide suan oyle olmadigi icin inanmak istemiyorum ooff dusunmekten kafayi yiyecegim.
elleri durmuyor bıdığın, kendi kendini uyandırıyor sürekli o yüzden denedim ama bu sefer de ellerini çıkaramadığı için sinirlenip uyandıkundak yapıyor musunuz kızlar
uyuyacagi zaman yarimkundak yapiyorumkundak yapıyor musunuz kızlar
Hiç belli olmuyor. Gerçi dk tutmadım ama20-20 40 dakika falan emiyordu . Şimdi baktım 10-10 20 dakika kadar emdi bıraktı . Sizin bebekleriniz me kadar emiyor , 23 günlükkbugün oğlum
Benimki göğsüme yapışık yaşıyor20-20 40 dakika falan emiyordu . Şimdi baktım 10-10 20 dakika kadar emdi bıraktı . Sizin bebekleriniz me kadar emiyor , 23 günlükkbugün oğlum
Ben de hipp organik kullanıyırm ama combiotik olanını aldım gaz sorunu için bebeğim de kolik çok zorlanıyorm ağlama krizleri giriyor çok geç cvp yazıyorum kzlar kusura bakmayınHipp organik canim seninki ne
Geçmş olsun canım bziim ki hem kolik hem de göbek fıttığı var gaz oldukça fıtıkta zorlanmaktan daha çok büyüdüYok cnm fıtık değil göbeği düşeli 20 gün oluyor ama akıntı geliyor cwrrah bi ilaç sürdü haftaya tekrar bakacak