2020 Şubat Anneleri

Valla onceden geliyodu agzindan birakinca simdi bence gelmiyo doymadan biterse sinirleniyo cunku sıkıyorm mememi akmiyo onceki gibi
Aa çok şaşırdım hiç dikkat etmedim valla ama memede süt neden bitsin çektikçe gelir bence yani ben yumuşakkende bakıyorum var süt emdikten sonrada bakıyorum var sadece dolu gögüs gibi olmuyokolay emmek istiyo olabilir canım süt birikince kızımda nefes almadan içiyo ama hiç bitti diyip bırakmadı ben çektim yavaşlayınca yada o uyudu
Stres yapmaa geliyodurr dinlenmeye çalış rezene flan süt arttırıcı şeyler iç üzerine uyu bi 2 saat bakalım

İcmedigim sey yok kuzum rezene kimyon emziren annelere ozel cay pekmezi suyla karistiriyorum boza iciyorum yaninda ihlamur papatya anason melisa iciyorum gaz icin.
3 saat falan dursa emmeden o zaman doluyo gibi doydu diyebiliyorum ama 1.5 2 saati zor ediyo yarin sabah kg alimina bakacagim evde tartida. 2 martta 4600 kg idi ne kadar fark etmis. Bir de aklimi su seyler karistiriyo haftalik bebeklerin icmesi gereken sut miktarlari mememden sanki o kadar cikmiyomus gibi hissediyorum hep halbuki bu zamana kadar hep kilo alimi fazladan gidiyodu ilk ayimizda 1300 kg almistik ama o zaman dedigim gibi tasan ve sert memelerim vardi belkide suan oyle olmadigi icin inanmak istemiyorum ooff dusunmekten kafayi yiyecegim.

Kizlar bir de bir sey soracagim bebeklerinizin kaka miktari ne kadar ? Bazen bi bezin yarisini dolduracak kadar dolu dolu yapiyo bazen gaziyla birlikte 2 3 yemek kasigi buyuklugunde yapiyo acaba yapamiyo mu oyle oldugu zamanlar ?

kundak yapıyor musunuz kızlar

Çok düşünüyosun canım bak ben hiç doyuyomu düşüncesine kpılmadım hep kafamda bunu düşünürsen stres yaparsın
Sürekli emdiği için yumuşak olması normal kilo alımıda iyi diyosun daha ne olsun şimdi dahada büyümüştür hep değişiyo huyları bazen diyorum gözümün önünde büyüdü bu minnak kaşık suratlı kız
Yabi her gün her hafta farklı oluyolar gerçekten

Öyle yorgunum ki bıraksalar 5 gün kalkmam yemem içmemde
Mevlüt temizliği yaptım saatlerdir oturmuyorum ve kızım anlamışcasına çok usluydu bugün günü gününü tutmuyo resmen altına yaptı değiştirip emzirip uyumam lazım uyanırsa uyumaz diyenkorkmuyo değilim yarın da stresli geçicek hayorlısıyla atlatıyımmm

Kızlar bizim defne ağlama krizine girdi ne yapsam susmuyor, uyumuyor. Akşam misafirliğe gittik orda da iki kez çıldırdı emzirdim kardeşim koridorlarda gezdirdi. Uyku diye ölecem artık . Meme veriyorum az emip ağlıyor sonra elini emiyor . Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Deniz toplum içinde böyle ağlamazdı emzirir koyardım yerine. Bu hanım krizlere giriyor. Annem şimdi konuşup avutmaya çalışıyor. Şarkı Türkü söylüyor anne sessiz söyle komşular duymasın diyorum tamam deyip yine volumü artıyor

20-20 40 dakika falan emiyordu . Şimdi baktım 10-10 20 dakika kadar emdi bıraktı . Sizin bebekleriniz me kadar emiyor , 23 günlükkbugün oğlum

20-20 40 dakika falan emiyordu . Şimdi baktım 10-10 20 dakika kadar emdi bıraktı . Sizin bebekleriniz me kadar emiyor , 23 günlükkbugün oğlum
Benimki göğsüme yapışık yaşıyorbir yandan o sayede sütüm arttığı için seviniyorum ama bir yandan da gerçekten yıpratıcı oluyor.
Toplamda 20 dk emmesi yeterli oluyormuş sanırım

Bebişi sürekli emmek isteyen anneler meme başlarınız ne durumda?? Benim meme başlarım baya küçük bebişte sürekli emmek istiyo baya acıyo bir göğüsümde hala yara iyileşemedi bir türlü yara olan yer sürekli nemli kalıyor kabukta bağlamadı resmen meme ucumun yara olan yeri çukur oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…