2020 Şubat Anneleri

Bebişi sürekli emmek isteyen anneler meme başlarınız ne durumda?? Benim meme başlarım baya küçük bebişte sürekli emmek istiyo baya acıyo😭😭 bir göğüsümde hala yara iyileşemedi bir türlü yara olan yer sürekli nemli kalıyor kabukta bağlamadı resmen meme ucumun yara olan yeri çukur oldu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ben sütüm yetmediği için mama da veriyordum arada mama da veriyordum biraz dinleniyordu göğüs uçları. Ama şifayı ayva çekirdeğinde buldum, tavsiye ederim 😉

Ben sütüm yetmediği için mama da veriyordum arada mama da veriyordum biraz dinleniyordu göğüs uçları. Ama şifayı ayva çekirdeğinde buldum, tavsiye ederim 😉
Ayva çekirdeğini de denedim ama sanki pek fayda etmedi bende gerçi 1 2 kere sürdüm sen kaç günde faydasını gördün

Ayva çekirdeğini de denedim ama sanki pek fayda etmedi bende gerçi 1 2 kere sürdüm sen kaç günde faydasını gördün
İlk çocuğumda benimde çok acıyordu. Neler denedim . Lansinoh işe yaramadı. Garmestan aldım olmadı.
Kakao yağı ,Hindistan cevizi yağı, ayva çekirdeği. En son ceviz kabuğunun içini bal mumu ile kaplayıp göğsüme kapattık o çok iyi geldi yağları da sürdüm. Arada kalkan da kullandım iyileşti.

Oglum 2 gundur gunduzleride cok huysuz surekli agliyo hadi aksam 9 12 arasi kolik kriziydi gunduz simdi neyin nesi 😞 dunden beri kakada yapamiyo gaziyla cok ufak geliyo mamayi 2 3 gundur 4 ogun 30 cc ya da 60 cc iciyodu acaba ondan mi diyorum sadece anne sutu icse 1 gunu umursamam ama mama iciyo bu aralar 1 gun yapmamasi sizce normal mi ? Bir de emdikten sonra gaz cikarirken ve biraz sonrasinda 2 3 kez kusuyo yani oyle agiz dolusu degil cok sukur ama 1 corba kasigi kadar cikariyo acaba diyorum midesini falan mi usuttu oyle olsa kakasi yesil olmaz mi gaziyla gelen kakasi hardal sarisi renkte dr a da goturemiyorum korkudan zaten burada umreden gelen 10 kisiyi karantinaya gozleme almislar ne cikacagi belli degil bana bi akil verin kizlar 😢

Oglum 2 gundur gunduzleride cok huysuz surekli agliyo hadi aksam 9 12 arasi kolik kriziydi gunduz simdi neyin nesi 😞 dunden beri kakada yapamiyo gaziyla cok ufak geliyo mamayi 2 3 gundur 4 ogun 30 cc ya da 60 cc iciyodu acaba ondan mi diyorum sadece anne sutu icse 1 gunu umursamam ama mama iciyo bu aralar 1 gun yapmamasi sizce normal mi ? Bir de emdikten sonra gaz cikarirken ve biraz sonrasinda 2 3 kez kusuyo yani oyle agiz dolusu degil cok sukur ama 1 corba kasigi kadar cikariyo acaba diyorum midesini falan mi usuttu oyle olsa kakasi yesil olmaz mi gaziyla gelen kakasi hardal sarisi renkte dr a da goturemiyorum korkudan zaten burada umreden gelen 10 kisiyi karantinaya gozleme almislar ne cikacagi belli degil bana bi akil verin kizlar 😢
yedigin seyler cocuga gaz yapiyor olabilir,sut ve sut urunleri yumurta bakliyat vs seyler yiyorsan belki cocugun buna alerjisi olabilir ,

Eklentiler

• D91B06AD-7F67-4AE3-9F25-ACC4280A23AD.jpeg
    D91B06AD-7F67-4AE3-9F25-ACC4280A23AD.jpeg
    263,4 KB · Görüntüleme: 42
Ne güzel maşallah keşke bende önceden alsaydım cimrilik yaptım :KK43:ben

Bende başta almadım canım hatta mochi diye bir ürün var onu aldım daha uygun diye fakat oku kullanmak zor geldi bir anda vakumu gidebiliyor. Süt dökülüyor falan yani üşendim açıkçası. Göğüslerim şişip ağtı yapmaya başlayınca mecbur avent aldım. Bunun da parçası ıvır zıvırı vak yıkamak dezenfekte etmek falan uğraştırıyor ama kullanışlı bence.

Zeyf Zeyf aynı şeyi yaşamıştım karnına bebe yağı ile yada zeytin yağı ile bsğırsak hareketi yönünde masaj yap benim oğlum kakasını öyle yaptı. Fİtil kullanmak istememiştim . İşe yaradı ama bir iki yapıp bırakma 10 dk kadar uğraş

Çok şükür mevlidi atlattım, kızım elbisesini sevmedi sıkıntıya gelemiyo resmen çok az resmimiz oldu aceleden nasıl çekildiğimi anlamadım ağladı hatta katıldı bu 2 oldu bi aşıda bide bugün katıldı çok korktum moral mozukluğuyla devam etti çok şükür bitti nazaramı geldi bilmiyorum duadan sonra resmen huysuzlaştı, halada huysuz sancılı 😞

Çok şükür mevlidi atlattım, kızım elbisesini sevmedi sıkıntıya gelemiyo resmen çok az resmimiz oldu aceleden nasıl çekildiğimi anlamadım ağladı hatta katıldı bu 2 oldu bi aşıda bide bugün katıldı çok korktum moral mozukluğuyla devam etti çok şükür bitti nazaramı geldi bilmiyorum duadan sonra resmen huysuzlaştı, halada huysuz sancılı 😞
Gördüm fotoğraflarınızı 😘 Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
ben nazara inanırım o yüzden olmuş olabilir benimde başıma geldi 2 kez.
ben ne yapacağım Mevlüt işini bilmiyorum korkuyorum yapmamak en iyisi galiba şu aralar

Çok şükür mevlidi atlattım, kızım elbisesini sevmedi sıkıntıya gelemiyo resmen çok az resmimiz oldu aceleden nasıl çekildiğimi anlamadım ağladı hatta katıldı bu 2 oldu bi aşıda bide bugün katıldı çok korktum moral mozukluğuyla devam etti çok şükür bitti nazaramı geldi bilmiyorum duadan sonra resmen huysuzlaştı,
Gördüm fotoğraflarınızı 😘 Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
ben nazara inanırım o yüzden olmuş olabilir benimde başıma geldi 2 kez.
ben ne yapacağım Mevlüt işini bilmiyorum korkuyorum yapmamak en iyisi galiba şu aralar
Amin inşallah 😘
Ben kv gidicek ve onun tarafı için yapmıştım 4 kişi geldiler sonra gelicekmiş kalanlar he oldu eşim de dedikş biz sürekli misafir mi alıcaz yok olmaz öyle şey o bile benden tepkili 🤣 bilseydim yapmazdım bi yandanda aradan çıktı diyorum ama çok sinir oldum
Mümkünse yapma bence ne olucağı belli olmaz

tek degilsin tabiki,
evde biz onlarin herseyini yaptgimiz icin yapmiyolar.okulda pasa pasa kendileri yapiyorlar ama😀seneye eylule kadar benimle artik.hasta olmaktansa evde cani sikilsin napim🤷
oda dogru canim bunalmalara devam😥
Kızım dünden beri süt içip içip ağlıyo çıldırıcam. 100 cc anne süt içti ağladı acıktı diye bi daha verdim yine içti. Doymamış gibi sürekli ağlamaya devam etti. Mama vereyim bari aç mı acaba dedim onu da içti.
Emzirsem herhalde az emiyo diycem ama içtiğini de görüyorum niye böyle oluyo olabilir acaba :KK43:
Sütün yeterli olup doyurmaması gibi bi ihtimal var mı?
Şimdiye kadar kilo alımı gayet iyiydi.
karni felan mi agriyorki canim gerci benim kiz da yapiyor aynisini bazen benimki mamayi da icmio agliyacam diye elim ayagim birbirine giriyor
Benimki de mamadan veya emdikden sonra dedin cekilde hatta bazen asiri kusuyor canim umarim yapmisdir kakasni onu yapamadigindada cok huzursuz oluyorlar benimki ole yani😕

Kızlar sağdığımız sütler buzlukda ne kadar süre kalabilir? 3 ay mı 6 ay mı?
Eğer sürekli açılmayan bir derin dondurucu içindeyse 5 ay tutulabiliyormus 5 ay sonra çıkarıp icilmeyenlerle bebeğin ilk yogurdunu yapabilirsiniz demişti laktasyon hemşiresi

Çok şükür mevlidi atlattım, kızım elbisesini sevmedi sıkıntıya gelemiyo resmen çok az resmimiz oldu aceleden nasıl çekildiğimi anlamadım ağladı hatta katıldı bu 2 oldu bi aşıda bide bugün katıldı çok korktum moral mozukluğuyla devam etti çok şükür bitti nazaramı geldi bilmiyorum duadan sonra resmen huysuzlaştı,

Amin inşallah 😘
Ben kv gidicek ve onun tarafı için yapmıştım 4 kişi geldiler sonra gelicekmiş kalanlar he oldu eşim de dedikş biz sürekli misafir mi alıcaz yok olmaz öyle şey o bile benden tepkili 🤣 bilseydim yapmazdım bi yandanda aradan çıktı diyorum ama çok sinir oldum
Mümkünse yapma bence ne olucağı belli olmaz
Ben Bile sinir oldum 😀 sürekli misafir ağırlamak zor yaaaa bugün banada gelecekler. Çocuğa mı bakayım evi mi toplayayım hazırlık mı yapayım bilemiyorum bide gece 4 te haber verdi arkadaşım 🤣

Her emzirme sonrası sürüp kapak kullandım, yaklaşık 3 gün kadar sonra geçti😉 seninki de geçer inşallah gerçekten çok can yakıcı😞
Tuvaletini yapamaması mama kaynaklı oluyormuş. Bizimki de 5. Gün ancak yaptı hem de bir önceki gün sünnet olmuştu, sırtına kadar yaptığı için enfeksiyon kapmaması adına hastanelik olduk, neyseki sorun yok😇 doktora sorduğumda 2 günden fazla vakit geçirmemek gerekiyor dedi. Mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin dedi. Bir de humananın rezeneli kimyonlu çayından aldık.mamasına 2 granül koyabilirmişiz. Bir mamaya zeytinyağ sonrakine granül koydum sanırım o sayede yaptı dün, aklınızda bulunsuz😉
Dün ben de gördüm sanırım fotoğrafları ayblky 😊 maşallah çok tatlı, huzurla sağlıkla büyüsün. Ama o kadar hazırlığa gelmemeleri kötü olmuş en azından haber verselerdi

X