2020 Şubat Anneleri

Allah sabır versin canım sana çok üzüldüm annenin mekanı cennet olsun inşallah

Bunlari duydukca rahatliyorum ama 2 dk sonra yeniden aklimda deli sorular susturamiyorum beynimin icini

Kızlar bebek görmeye gelen misafirlerinize hazırlık yapıyor musunuz ? Yoksa çay çekirdek bisküvi mi koyuyorsunuz ? Akşama misafir gelecek yapsam mı yapmasam mı bilemedim

Mekani cennet olsun kuzum cok haklisin

Mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm

Ben bunu ilk kez öğreniyorum ama dikkat etmedim emerken bitiyomu gerçekten süt çektikçe gelmez mi bitnce
Valla onceden geliyodu agzindan birakinca simdi bence gelmiyo doymadan biterse sinirleniyo cunku sıkıyorm mememi akmiyo onceki gibi

Rabbim eksikliklerini göstermesin. Bizim de bugün hem sünnet günümüzdü hem de dil bağı operasyonu geçirecekti ve annem sabah hastalandı eve gitti. İnsan bir yanını eksik hissediyor gerçekten. Bakalım sünnet için bu iki gün önemliymiş, inşallah ağrısız sızısız atlatırıZ
Kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok zor. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış, inşallah çektığın sıkıntı ve acının karşılığını hem burda hem ahirette kat kat alırsın. Sanırım eşin İdlibde askerdi, Allah biliyor ya eşin ve onun gibiler için çok dua ediyoruz, Rabbim sizleri darda koymasın ve tez zamanda eşine kavuşmanı nasip etsin

Dil bağı operasyonu nasıl oluyor canım

Teşekkür ederim zeynepcim umarım çabuk geçer.

Dil bağı operasyonu nasıl oluyor canım
Açıkçası çok gözüm korkmuştu, beslenemez falan diye ama dil bağını kesip sünnete geçmeden önce ameliyathanede gördüm kuzumu, ağlamıyordu bile, eğer yaptıracaksan en kısa sürede öneririm. İlerleyen zamanda sertleştiği için dikiş falan atmak zorunda kalınabiliyormuş
Bebeklerinizin tirnaklarini nasil kestiniz yaa minicikleerr
Evet ben de henüz hiç kesmedim korkuyorum canını acıtıcam diye, nasıl yapılıyor ben de bekleyeyim şöyle

Ah canım bilmiyordum başın sağolsun teselli edecek cümle yok Allah yavruna sana babasına uzun ömürler versin bebeğiniz analı. Babalı büyüsün inşallah
Keşke eşimiz olsaydı enazından nazınızı çekerdi ama herkesin sınavı başka herhalde rabbim size dayanma gücü versin anne olmak güçlü olmakmış bunu anladım şimdi bizde anneniz ve her zaman güçlü olmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…