Lansinoh kullanıyorum canım ben çok memnunumKızlar süt sağma tavsiyesi olan var mı acil el ile var ama işkence ve uzun sürüyor elektrikli bakıyorum keşke başta alsaydım
Allah sabır versin canım sana çok üzüldüm annenin mekanı cennet olsun inşallahBenhamilelikte de tek başıma idim. 9 ay ne çektim az çok bilir bilenler zaman zaman yazdım. Eşim asker , Suriye’de. Gelemedi Doğuma bile. Bebeğim 3 haftalık oldu hala babası görmedi. Ailenle bu süreci geçiriyorsan yine çok şanslısın çünkü ben annemi Doğumdan bir ay önce kaybettim. Ne nazımı çekecek koca ne kederimi alacak annem var. Yapayalnızım. Zeyf üzülme , annen yine gelir . Bak benimki gelemeyeceği bi yere gitti . Aradığınızda hala o telefn açılıp annenizn sesini duyuyorsanız en zengin en mutlu sizsiniz. Allah tüm annelere sağlıklı ömür versin . Annesizlik çok zor
Bunlari duydukca rahatliyorum ama 2 dk sonra yeniden aklimda deli sorular susturamiyorum beynimin iciniInanin anneyle farklı şehirlerde olmak daha iyi en azından gelip 40 gün kaldı bizim 15 dk uzakligimiz ilk 1 hafta kaldi sonra baban ac kaliyo kardesinin ütüsü var deyip kaçtı haftada 1 gun gelip geceleri dinlenmemi sagliyo işimi yapıp gidiyo ben de uzak olsam mecbur gelir kalırdı diye düşünüyorum
Bence sutunuz yetiyodur benim de ilk zamanki aşırı sertlik doluluk yok yumusak olsa da veriyorum o gogsumden bor süre sonra doyup birakiyo ilk zamanlar gece uzerlerine yatamazdım sertlikten şimdi gayet rahat ki brnim sutum hic dolup dışarı taşmadı hic akmadı yani o zaman benim hic yok demekti ama 1 kilo almis nerdeyse o yüzden kendinizi rahatlatin
Beni de korona vurdu pskolojimi 38 gucluyuz 40 im çıkaydı iyidi :)) son dk depresyon belirtisi gösteriyorum elimden gelse disardan geliyo diye kocami eve almiycam adam tüm üstünü değiştirip banyo yapıp bebeği oylr sevgiliyo isyanlarda :///
Mekani cennet olsun kuzum cok haklisinBenhamilelikte de tek başıma idim. 9 ay ne çektim az çok bilir bilenler zaman zaman yazdım. Eşim asker , Suriye’de. Gelemedi Doğuma bile. Bebeğim 3 haftalık oldu hala babası görmedi. Ailenle bu süreci geçiriyorsan yine çok şanslısın çünkü ben annemi Doğumdan bir ay önce kaybettim. Ne nazımı çekecek koca ne kederimi alacak annem var. Yapayalnızım. Zeyf üzülme , annen yine gelir . Bak benimki gelemeyeceği bi yere gitti . Aradığınızda hala o telefn açılıp annenizn sesini duyuyorsanız en zengin en mutlu sizsiniz. Allah tüm annelere sağlıklı ömür versin . Annesizlik çok zor
Mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldümBenhamilelikte de tek başıma idim. 9 ay ne çektim az çok bilir bilenler zaman zaman yazdım. Eşim asker , Suriye’de. Gelemedi Doğuma bile. Bebeğim 3 haftalık oldu hala babası görmedi. Ailenle bu süreci geçiriyorsan yine çok şanslısın çünkü ben annemi Doğumdan bir ay önce kaybettim. Ne nazımı çekecek koca ne kederimi alacak annem var. Yapayalnızım. Zeyf üzülme , annen yine gelir . Bak benimki gelemeyeceği bi yere gitti . Aradığınızda hala o telefn açılıp annenizn sesini duyuyorsanız en zengin en mutlu sizsiniz. Allah tüm annelere sağlıklı ömür versin . Annesizlik çok zor
Valla onceden geliyodu agzindan birakinca simdi bence gelmiyo doymadan biterse sinirleniyo cunku sıkıyorm mememi akmiyo onceki gibiBen bunu ilk kez öğreniyorum ama dikkat etmedim emerken bitiyomu gerçekten süt çektikçe gelmez mi bitnce
Bende yalnız geçirdim aramız çok uzak değil ama aynı yerde gibi olmuyor. 40 gün hiç ayrılmadan beraberdik 8 yıldır ilk defa bu kadar beraber kaldık. Ayrılırken ağlaya ağlaya ayrıldık. Eve geldim gene başladım ağlamaya ben ne yapacağım şimdi annemsiz diye
Şimdi kızım ağladıkça bende anne seni çok özledim nerdesin diye ağlıyorum (şuan bunu yazarken de ağlamaya başladım )
şuna bak anne olduk hala anne diye ağlıyoruz
Kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok zor. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış, inşallah çektığın sıkıntı ve acının karşılığını hem burda hem ahirette kat kat alırsın. Sanırım eşin İdlibde askerdi, Allah biliyor ya eşin ve onun gibiler için çok dua ediyoruz, Rabbim sizleri darda koymasın ve tez zamanda eşine kavuşmanı nasip etsinBenhamilelikte de tek başıma idim. 9 ay ne çektim az çok bilir bilenler zaman zaman yazdım. Eşim asker , Suriye’de. Gelemedi Doğuma bile. Bebeğim 3 haftalık oldu hala babası görmedi. Ailenle bu süreci geçiriyorsan yine çok şanslısın çünkü ben annemi Doğumdan bir ay önce kaybettim. Ne nazımı çekecek koca ne kederimi alacak annem var. Yapayalnızım. Zeyf üzülme , annen yine gelir . Bak benimki gelemeyeceği bi yere gitti . Aradığınızda hala o telefn açılıp annenizn sesini duyuyorsanız en zengin en mutlu sizsiniz. Allah tüm annelere sağlıklı ömür versin . Annesizlik çok zor
Dil bağı operasyonu nasıl oluyor canımRabbim eksikliklerini göstermesin. Bizim de bugün hem sünnet günümüzdü hem de dil bağı operasyonu geçirecekti ve annem sabah hastalandı eve gitti. İnsan bir yanını eksik hissediyor gerçekten. Bakalım sünnet için bu iki gün önemliymiş, inşallah ağrısız sızısız atlatırıZ
Kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok zor. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış, inşallah çektığın sıkıntı ve acının karşılığını hem burda hem ahirette kat kat alırsın. Sanırım eşin İdlibde askerdi, Allah biliyor ya eşin ve onun gibiler için çok dua ediyoruz, Rabbim sizleri darda koymasın ve tez zamanda eşine kavuşmanı nasip etsin
10 haftalık. Doğması gereken haftaya göre de 6 haftalık. Araştırdım bazıları zamanında bazıları da doğması gereken haftaya göre geçirirmiş. Umarım ondandırAtak haftası olabilirbi netten bak istersen
Teşekkür ederim zeynepcim umarım çabuk geçer.Canim sakin panik yapma ve sütun yetmedigini düşünme. Benimde oglum öyle. Gaz sancisindan dolayi yapiyorlar bunu. Gün boyu emse yinede emmek istiyor açmış gibi. Cisi bezini dolduruyorsa ve 5 6 bez degisiyorsan icin rahat olsun. Ne kadar emerse o kadar gaz sancisi olur daha cok emmek ister. O yuzden en az 2 saatte bir vermeye calis. Bende oyle yapmaya calisiyorum. Surekli ağlıyor oyalamaya çalışıyor. Sancilanip kriz gecirince battaniyede bile salliyorum o derece agliyor. Ama yapacak bisey yok idare edecez mecbur gecene kadar
Teşekkür ederim canımLansinoh kullanıyorum canım ben çok memnunum
Açıkçası çok gözüm korkmuştu, beslenemez falan diye ama dil bağını kesip sünnete geçmeden önce ameliyathanede gördüm kuzumu, ağlamıyordu bile, eğer yaptıracaksan en kısa sürede öneririm. İlerleyen zamanda sertleştiği için dikiş falan atmak zorunda kalınabiliyormuşDil bağı operasyonu nasıl oluyor canım
Evet ben de henüz hiç kesmedim korkuyorum canını acıtıcam diye, nasıl yapılıyor ben de bekleyeyim şöyleBebeklerinizin tirnaklarini nasil kestiniz yaa minicikleerr
Ah canım bilmiyordum başın sağolsun teselli edecek cümle yok Allah yavruna sana babasına uzun ömürler versin bebeğiniz analı. Babalı büyüsün inşallahBenhamilelikte de tek başıma idim. 9 ay ne çektim az çok bilir bilenler zaman zaman yazdım. Eşim asker , Suriye’de. Gelemedi Doğuma bile. Bebeğim 3 haftalık oldu hala babası görmedi. Ailenle bu süreci geçiriyorsan yine çok şanslısın çünkü ben annemi Doğumdan bir ay önce kaybettim. Ne nazımı çekecek koca ne kederimi alacak annem var. Yapayalnızım. Zeyf üzülme , annen yine gelir . Bak benimki gelemeyeceği bi yere gitti . Aradığınızda hala o telefn açılıp annenizn sesini duyuyorsanız en zengin en mutlu sizsiniz. Allah tüm annelere sağlıklı ömür versin . Annesizlik çok zor
Bununla çok basit bende ilk korkmuştum ama kolay oluyorBebeklerinizin tirnaklarini nasil kestiniz yaa minicikleerr
Uyurken mi kesiyorsunBununla çok basit bende ilk korkmuştum ama kolay oluyor
Kızlar süt sağma tavsiyesi olan var mı acil el ile var ama işkence ve uzun sürüyor elektrikli bakıyorum keşke başta alsaydım
Ben emzirirken eşim kesti deminBebeklerinizin tirnaklarini nasil kestiniz yaa minicikleerr
Ben bugün kestim ilk defaBebeklerinizin tirnaklarini nasil kestiniz yaa minicikleerr