2020 Şubat Anneleri

Kızlar bebişlerinize yastık kullanıyormusunuz. Biraz araştırdım kafam çok karıştı. Bir yaşına kadar kullanmak istemiyorum ama bilemedim

aynı durumdayız canan ya, bende sonra çok üzülüyorum ama tahammül edemiyorum o an. çok huysuzlaştı. napıcaz böyle biz
3 hafta tatil şimdi bir de evde huni takıcam galiba yaza doğru aslında verebilirsin bence o zamana geçer bence bu virüs durumları.

Kızlar bebişlerinize yastık kullanıyormusunuz. Biraz araştırdım kafam çok karıştı. Bir yaşına kadar kullanmak istemiyorum ama bilemedim
Kızımın burnu tıkalıydı rahat uyur diye koymuştum hala koyuyorum. Yanlış belki...
Bizim yastıklardan kullanıyorum

Ölçü olarak ne kadar veriyorsunuz?

evet cnim kardesiyle arasi iyide huysuzlugu bize yapiyor,aylardir evde artik bayiliyor sıkıntıdan beni darliyor,
yazin yazlik var bizim kandira tarafinda oraya gideriz insallah hersey yolunda giderse,kayinvalidede gelir tabi

Kızlar bugün 53 günlük olduk ama gülmüyor henüz arada Güler gibi oluyor sadece. Uykusunda gülüyor ama meleklere Güler derler ya
Sizinkiler ne zaman başladı gülmeye

Kizlar sutum gercekten azalmis eskisi gibi asla degil ve doyurmuyo maalesef biraktigimiz mamaya tekrardan geri donduk once meme sonra 60 cc mama veriyorum moralim cok bozuk uzulup agladikcada olanda gidecek tutamiyorum kendimi ooff ooffff annem gidince etkilenecegimi biliyodum ama bu kadarini gider gitmez tahmin etmiyodum gozu kor olsun gurbetin

Neden azaldığını düşündün cnm

Kızlar bugün 53 günlük olduk ama gülmüyor henüz arada Güler gibi oluyor sadece. Uykusunda gülüyor ama meleklere Güler derler ya
Sizinkiler ne zaman başladı gülmeye
Bizimki 2.ayını bitirdi bayadır gülüyor hatırlamıyorum bile özellikle sabahları çok gülüyor konuşanı takip ediyor hoşuna giderse gülüyor. Oğlum bu kadar gülmezdi oda şimdi gülüyor

Niye bu kadar üzgün kendini annen gitti diye mi kv. Var diye biliyorum. Bebek bakımı ile ilgisi var mı sonuçta yardımcı olan biri var sanırım. Bende çok üzüyorum kendimi Allah iki tane sağlıklı evlat vermiş niye üzüyorsam eşime kızıyorum sürekli. Bazen kendimi anlamıyorum. Umarım yakında bu halin geçer oğluşunla oynayıp gülüşmeli günleriniz başlar.
not: bir emzirme danışmanı anne ile bebeğin beraber duş almasının anne sütünü artırdığını paylaşmış. İstersen dene ...

Cunku eskisi gibi dolan ve tasan memelerim yok emerken hemen bitiriyo sonra agliyo tas gibi olan memelerim yumusacik oldu ve kuculdu uzuntu stres esittir sonuc
Hiç öyle düşünme ilk başlarda öyle taş oluyodu memeler benimde. şimdi de sürekli memede olduğu için yumuşacık ne zmn ki uyuyorum dinleniyorum taş diyemiyorum ama dolmuş oluyo şükür. Şöyle sık bakalım sütün var mı yok mu. Ayrıca artık büyüdü bebişin daha çabuk boşaltıyodur.
Tamam annelerimiz iyi ki varlar ama onların da sorumlulukları var benimki de gitti.. aklı bizde tahmin ediyorum. Canları sağolsun da, biz kendimize yeteriz. Öyle düşün kendini telkin et.

Kv var evet daha cok strese sokuyo beni hic rahat degilim evde. Annem benim icin 40 kere israrci olma skntiya gelemez bir seyi 1 kere soyle 2.ye tekrar etme diye uyardigi halde hala ayni huylarina devam ediyo surekli eski seyleri anlatiyo soyluyo bebek agliyo gaz sancilari var o da biliyo her defasinda niye agliyo diye soruyo bunaliyorum artik nefes alamiyorum emzirirken bile dislerimi sktigimi farkediyorum sonradan. Kendileri yemek yemeyi cok seviyo benide o sekilde gormek istiyo 7 24 yicem ona kalsa. Gecen gun annem gitti sutum azaldi diye laf vurdum yemek yemiyosun ki sutun olsun dedi bende annem burdaykende ayni seyleri yiyodum o zaman sutlerim niye tasiyodu o gitti uzuntuden stresten azaldi sutum dedim sustu sonradan cok bunaliyorum cok evimde hic rahat degilim annemi deli gibi ariyorumm

Belki evde tek kalsam bende rahat ederim ama kv annem gittiginden beri bizde ve gitmicekte sanirim kendi gitse bizi cagiricak yani gelin diye o kafada birisi. Elimle sıktıgımda geliyo ama cok az geliyo iste eskisi gibi degil diyorum ki belki yetiyodur mama vermiyim 2sinde asi gunumuz var kontrol edilcek kilosu ama ac kaliyo gibi hissediyorum mamayi verincede iciyo luk luk ayin 2sinede var bi dunya zaman ooff cok bunalmis durumdayim 40 gunden sonra basladi bende lahusalik sendromlari

Hee kv var yanında ondan o zaman depresyonun.. gitmez gitsede çağırır diyosun kesin net tavrını koysan. Gitsin yaa çağırsa da gelmiyom da de.
Ama bak yeme de çok önemli annem varken evet daha boldu sütüm 6 öğün yerdim şimdi 3 öğün: (

Cunku eskisi gibi dolan ve tasan memelerim yok emerken hemen bitiriyo sonra agliyo tas gibi olan memelerim yumusacik oldu ve kuculdu uzuntu stres esittir sonuc
Kız benim hep yumuşak hiç akmıyor sertleşme ise çok nadir 5-6 saate anca oluyor ama süt olmadığından değil cnm öylr şartlama kendini bebeğin emerken süt gelişini anlarsın aslında

Ben annem varkende ayni seyleri yiyodum suanda da ayni seyleri yemeye devam ediyorum benimkisi tamamen stres ve uzuntuden kaynakli
Simdi annem 40 gun kaldi ya ona git diyemiyorum bu sefer annesi kaldi beni istemedi dicek adim kotu geline cikacak sonra onla ugras bir de...

Canım bu kadını takip etmeni tavsiye ederim .bak meme ucunda bir damla dahi süt varsa sütün var dmeekmiş

Eklentiler

• 4FBFFC47-2311-44D6-BC9E-0496F28DEF3A.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 31
Ah ah bende öyle
Canım annem keşke hep yanımda olsa
Ama işte herkesin kendi evi kendi düzeni
2 tane kardeşim bide babam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…