- 8 Mayıs 2018
- 372
- 490
- 37
Gümüş kapak kullandım, doğum yapr yapmaz lansinoh mor renkli olanı sürüm üstüne kapak kapadım yine de yara oldu. En son 2 ayvanın çekirdeklerini yarım çay bardağı suya koyup kavanoza kapadım 2 saate jel haline geldi. Onu sürüp kapak kapadım ve geçti. Ama hala her emzirme sonrası düzenli uyguluyorumKızlar göğüs yarası yaşayanınız var mı ben bugün kahroldum yagöğüs çatlağını çektiğim acıyı geçtim bugün bebeğim kan kustu süt ile birlikte hep kan çekmiş demekki o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 krem sürücem dönüşümlü inşllh biran önce geçer
Çok geçmiş olsun, bizimki bariz belli, çocuk dilini dışarı çıkaramıyor, doktora gittiğinizde daha iyi bilgi verir size zaten olup olmadığına dairGeçmiş olsun. Sizde bakınca görebiliyor musunuz nasıl birşey bizim kız bir garip emiyor ses çıkarıyor. Bende şüpheleniyorum sadece. Kimse var demedi .
İnsan hastaneye giderken iki kez düşünüyor gerçekten, ben İstanbul’dayım, çocuğu evden çıkarasım gelmiyorBizim kini de asm de ki hemşire farketti ama geride çok ufak dedi bi doktora gösterin dedi peltek olur yoksa dedi ilerde bugüj 41 günümüz 2aylıj olunca götürün dedi bilemedim şimdi hastaneler mikrop yuvası hele ki bura çok kötü ne yapacam bilmiyorum
oyle tabi benim ikinci hmileligim olmasina ragmen yinede cok sey ogrendimİki güne bir doktordayız . Doktor amcamız artık , rahat bırak çocuğu büyüsün annesi dedi en son . Metsil kullanıyoruz normalde , fakat kakasını yapmadığı için doktor biogaia yazdı. Sık sık nurse harways duyduğum için kullanan varsa diye onu da sormak istedim . Bağırsak düzenleyici olarak maflor kullandığımız için ikilemde kaldım o yüzden sordum.bu site iyi ki var ben çok şey öğrendim . Gerçekten
Doktorlar kontrol etmiyor mu acaba. Bizimki Allah’a emanet zaten. 3 ay kontrolüne kadar gitmem hastaneye. Rota aşısı yaptırmak isteyenler 3.ayda ve 5.ayda eczaneden kendi temin edebilir. Asm götürürseniz yapıyor bilginiz olsun. Menenjiti de doktorunuza sorun o ne derse onu yaptırırsınız. Diğer aşıları devlet karşılıyor.Bizim kini de asm de ki hemşire farketti ama geride çok ufak dedi bi doktora gösterin dedi peltek olur yoksa dedi ilerde bugüj 41 günümüz 2aylıj olunca götürün dedi bilemedim şimdi hastaneler mikrop yuvası hele ki bura çok kötü ne yapacam bilmiyorum
Valla ben 1 ayindan sonra biraktim alarm kurmayi kendi acikinca kaldiriyo beni gece uykuya yenik dusmezse guzel emiyo o zaman 2 3 saat uyuyo ama uykuda miy miy emerse 1.5 saatte falan tekrardan uyaniyo. Bugun 43 gunluktuk.Bizim doktorun canıma kastı var herhalde. Sizinkiler en az 3 saat ara diyor, bizim kız nerdeyse 2.5 aylık oldu gece uykuları uzadı biraz bırakayım mı uyusun diyorum,doktoru maksimum 3 saat dedi
Gündüz o uyumuyo gece ben müsaade etmiyorum.
4. Damlamiz olan metsil. En etkilisi suanlik bu bizdeMetsil mi ? Bio gaia mi ? Nurse harweys mi ?
Emince geliyo sut ama 2 saatte dolan memeler akan sutler yok artik insaAllah gelen yetiyodurCanim ayni seyi bende yasadim. Annemlerde kaliyordum evime gittigim icin agladim. Ve aninds sütüm azaldi. Taş gibi olan memelerim hemen söndü. Sonra bu cocuk doymuyor diye telas yaptim gelmedi. Ama simdi sütümun yettigine inaniyorum ve 4 saatte yine tas gibi oluyor. Sadece bizim sıkıntımız oglum yarim saatte bir emmek istiyor gaz sancisindan dolayi. Birakmiyor goguslerim dolsun. Gece uyursa bende uyuyunca doluyolar. Bide şöyle bi yontem denedim. 3 saat boyunca bi memeyi veriyorum 3 saat bi memeyi. Normalde 3 saatte bir emmeleri lazim ama ne mümkün 1 saat zor dayaniyor. Sana tavsiyem sütüne güven. Cocuguma yetmiyor diye asla düşünme. Zaten emdikce cogalacak. Stres yaptikca daha kötü oluyor hersey
Gazdir canim burda hepimizin kabusuKızlar oğluşum çok ağlıyor. Sadece emzirince susturabiliyorum. Çocuk bir tek memede susuyor. Hal böyle olunca en az 2 3 saatte bir emzirin olayına uyamıyorum.o kadar beklersem çocuk ağlamaktan çatlar. Biogio bende kullanıyorum. Biraz rahatlatıyor gibi. Doktor muayenede önemli Bi sıkıntısı yok gazdan ağlıyordur dedi. Ama ben acaba Bi yerimi ağrıyo karnına ağrımı giriyo da ağlıyo acaba diye oturup onunla birlikte ağlıyorum. Çok zormuş analık. O ağladıkça ömrümden ömür gidiyor. Niye bu kadar ağlıyo bu çocuk. Benim gibi sıkıntı yaşayan varmı kızlar. Sütüm doyurmuyor oğlumu bütün gün memesine rağmen mamada veriyorum
Sürekli emmek istemesi bir saat emdikten sonra bile ellerini sürekli yemeye çalışması emdikten sonra bile mamayı hiç reddetmemesi vsGazdir canim burda hepimizin kabususutunun doyurmadigini nerden anladin ?
Benimkiside oyle ama bu ac oldugu anlamina gelmiyo her zaman eger kilo aliminiz yeterliyse. Kontrole gittiniz mi hic kac gunluksunuz ?Sürekli emmek istemesi bir saat emdikten sonra bile ellerini sürekli yemeye çalışması emdikten sonra bile mamayı hiç reddetmemesi vs
Emzirerek uyutmayi denedinmi ben en son öyle başardım inşallah uyanmazsa17.00 da uyandı kızım bu saat oldu gözleri kıpkırmızı hâlâ uyumadı delirmek üzereyim, hem yorgunum hemde aşırı uyku bastırdı.
Biz bugün tam 1 aylık oldukBebekleri 1. Ayda olan anneler , toplam kaç kg/ gr aldı bebeğiniz ? 1 ayda ideal kilo kaç
Biz bugün tam 1 aylık olduk
Çok şükür 1 kilo almış bebeğim
Bebekler emme refleksleriyle doğarlar. Sadece doymak için emmezler.Bazen sakinleşmek için emerler bazen öylesine emerler bazen doymak için emerler. Ama söyledikleriniz doymuyor anlamına gelmez. Doyma olgularıda yoktur. Fazla gelen mamayı ya da sütü kusarak atarlar. Şayet bebeğinizin idrarlı bez sayısı 5 ten az ise kilo alımı da haftada 150-200 gr civarında değilse(boy artışıda hesaba katılmalı) tam doymadığı düşünülür. Aç bebek asla susmaz. Uyumaz.Sürekli ağlarSürekli emmek istemesi bir saat emdikten sonra bile ellerini sürekli yemeye çalışması emdikten sonra bile mamayı hiç reddetmemesi vs
Hic uyumadikki4ten beri ayaktayiz
Normaldede doru duzgun uyumuodu bugun yerli burnumdan geldi esim bi 2 saat bakdi o uykuyla ayaktayim salliyorum sabir ver allahim4ten beri ayaktayiz