2020 Şubat Anneleri

Canim ya doktorun ki biraz sacma geldi bana ben oglumu büyütürken hic kaldirmadm ilk ay harici kilo alimida guzeldi yani ben senin yerinde olsam birde kaldirmadan denerdim

Evet aradan çıkmış iyi ki. Yine okunur duası yakınların olur misal ben teyzeme derim gelir okur.
Evet bazen dayatmalar zorluyor insanı canım ya.
Neyseki çevremdeki insanlar kendini bilen insanlar kendileri yanaşıp öpmediler bile bırak bebeği beni yani. :)

senin durumda epey zor canim ya annen olmasa baya perisanlardasin allahim kolaylik versin gercekten cocuk isi sabir isi hele 2 taneyse ayni duygular oglumla ilgilenemiyorum ve kendimi hep kotu hissediyorum yaz gelsede onunda gonlunu gönlünü yapsam parkta diyorum
Rahatsız evet çok ağlıyor . Doktor da bize kansuk fitil verdi . Bir kere kullandım. E hep fitil ile mi yapacak bu bebe. nasıl çözeceğiz bu olayı . Senin bebeğinde mama alıyor mu ? Kaka düzeni nasıl
Mama aliyor canim ama ben hergun rezene gaz ilaci bide milupanin kimyonlu rezene cayindan veriyorum bunu verdigimden beri bir tık daha rahat yapar oldu resmen çin iskencesi cekiyordu bunu hem kendim hem ona iciriyorum 3 4 gundur daha rahat yapar oldu birde mamasini degistrdim hipp combiotic kullaniyorum

Kızlar Erzurum’da askeri personelin yıllık izinleri iptal edildi. Kendisi eşi ve çocukları: Şehir dışına çıkarsa dönüşte 14 gün karantinaya alınacakmış bizde nisanda Ankara’ya gidip iş yerinden ayrılış yapacaktım bu durumda nasıl olacak ,Ben gitmeden imza atmadan ayrılış nasıl yapılacak hiç bilmiyorum Çinlilere sayıp sövesim geliyor zehir zıkkım yeseydiniz Nerde yenmeyecek şey varsa yiyorlar

Rezeneyi senmi içiyorsun bebeğinemi veriyorsun cnm

Aynen bana kimse akıl vermedi bendeki de iyi cesaretmiş iki bebeğe bakmayı nasıl göze aldım acaba. Demek ki o an herşey toz pembe göründü

Aynen bana kimse akıl vermedi bendeki de iyi cesaretmiş iki bebeğe bakmayı nasıl göze aldım acaba. Demek ki o an herşey toz pembe göründü
Bugunlerde gecicek insallah cnm kizin da 5 6 aylik olunca emeklemeye başlayınca en azindan senden biraz gider yani ben öyle umut ediyoru kendimce kendimi senide

Ya bebişlerede yazık zar zor uyanıyorlar zaten ki sizinki kocaman kız olmuş artık ne zamana kadar böyle gidecekki
Canim ya doktorun ki biraz sacma geldi bana ben oglumu büyütürken hic kaldirmadm ilk ay harici kilo alimida guzeldi yani ben senin yerinde olsam birde kaldirmadan denerdim

Bazı doktorlar 2.aydan itibaren gece 4-5 saat uyuyabilir diyor. Valla bu kadar kuralcılık da sinir bozucu. İlk ay sarılık vs var sık besledik tamam. Bebekleri de rahat bırakalım :)
Kızım artık gündüz uyumuyor gece gündüzü ayırt etti. Gündüz 1.5- 2 saatte 1 kendi istiyor. Gece bırakırsam 4 saat uyuyor. Uyandırıp beslemeye çalışrsam da huysuz ve iştahsız oluyor. Uyuyunca sabah kalktığında gülücükler saçıyor :)

Bugunlerde gecicek insallah cnm kizin da 5 6 aylik olunca emeklemeye başlayınca en azindan senden biraz gider yani ben öyle umut ediyoru kendimce kendimi senide
Bizde Deniz ayrı bir uğraştırıcı sürekli tepemde kız uyuyunca uyumak istiyorum geliyor yatakta zıplıyor çok gözü kara hiç düşerim korkusu yok. Birde çok enerjik insan yorulup bir yerde sızar bu sürekli ayakta. Sürekli söyleniyor oflayıp pufluyor Ben küçükken erkenden uyurmuşum annemi hiç uğraştırmamışım. Bu Konya tarafı Kız emeklerken inş.üzerine filan oturmaz büyük çocuklar bazen yapabiliyor kızımda aşı şimdilik uyku ve huzursuzluk yaptı gece ayaktayız kesin.

Kızlar dil bağı hakkında bilgisi olan var mı
Benim oğlumda da dil bağı çıktı. Bayağı ömde yani, çocuk doktorumuz farketti hemen sağolsun. Çocuk cerrahına gittik dün, ctesi günü hem sünnet olacak hem dil bağı kesilecek. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorm ama 1 yaşına kadar halledilmesi gereken bir operasyonmuş. Sonrasında konuşmasını etkileyebilirmmiş. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar acısız ve iyileşmesi kolay oluyormuş. 40 ı çıkmadan yaptırırsan tırnak kesimi gibi bişey, kanama bile olmaz hayatını beslenmesini etkilemez dedi doktor. Ama ilerledikçe kanama ve dikiş atmaya kadar gidiyormuş

İnan ben de tükenmiştim, gece uykusuz kalıp habire emzirmeye çalışıyordum ve sütüm yetmediği için çocuğun küçük tuvaleti hafif kanlı geliyordu. Sarılık her geçen gün arttı. Psikolojik olarak çökmüştüm. Sonra anne sütü+mamaya başladık. Hem çocuk doydu, onu öyle gördükçe ben bi nebze olsun rahatladım. Sarılık hafifledi ama şu an 34 günlük hala çok geçmedi. Doktor sıkıntı olmaz zamanla geçer dedi.

Canim ayni seyi bende yasadim. Annemlerde kaliyordum evime gittigim icin agladim. Ve aninds sütüm azaldi. Taş gibi olan memelerim hemen söndü. Sonra bu cocuk doymuyor diye telas yaptim gelmedi. Ama simdi sütümun yettigine inaniyorum ve 4 saatte yine tas gibi oluyor. Sadece bizim sıkıntımız oglum yarim saatte bir emmek istiyor gaz sancisindan dolayi. Birakmiyor goguslerim dolsun. Gece uyursa bende uyuyunca doluyolar. Bide şöyle bi yontem denedim. 3 saat boyunca bi memeyi veriyorum 3 saat bi memeyi. Normalde 3 saatte bir emmeleri lazim ama ne mümkün 1 saat zor dayaniyor. Sana tavsiyem sütüne güven. Cocuguma yetmiyor diye asla düşünme. Zaten emdikce cogalacak. Stres yaptikca daha kötü oluyor hersey

bio gaia prebiyotik, bagirsaklari duzene sokuyor ,diger ikisi gaz cikarmasi icin ama bir doktora gostersen cocugu daha iyi olur,burda bizim soyledigimiz damla çokta saglikli olmaz
İki güne bir doktordayız . Doktor amcamız artık , rahat bırak çocuğu büyüsün annesi dedi en son . Metsil kullanıyoruz normalde , fakat kakasını yapmadığı için doktor biogaia yazdı. Sık sık nurse harways duyduğum için kullanan varsa diye onu da sormak istedim . Bağırsak düzenleyici olarak maflor kullandığımız için ikilemde kaldım o yüzden sordum.bu site iyi ki var ben çok şey öğrendim . Gerçekten

Geçmiş olsun. Sizde bakınca görebiliyor musunuz nasıl birşey bizim kız bir garip emiyor ses çıkarıyor. Bende şüpheleniyorum sadece. Kimse var demedi .

Bizim kini de asm de ki hemşire farketti ama geride çok ufak dedi bi doktora gösterin dedi peltek olur yoksa dedi ilerde bugüj 41 günümüz 2aylıj olunca götürün dedi bilemedim şimdi hastaneler mikrop yuvası hele ki bura çok kötü ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…