- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
Canim ya doktorun ki biraz sacma geldi bana ben oglumu büyütürken hic kaldirmadm ilk ay harici kilo alimida guzeldi yani ben senin yerinde olsam birde kaldirmadan denerdimBizim doktorun canıma kastı var herhalde. Sizinkiler en az 3 saat ara diyor, bizim kız nerdeyse 2.5 aylık oldu gece uykuları uzadı biraz bırakayım mı uyusun diyorum,doktoru maksimum 3 saat dedi
Gündüz o uyumuyo gece ben müsaade etmiyorum.
Evet aradan çıkmış iyi ki. Yine okunur duası yakınların olur misal ben teyzeme derim gelir okur.Biz geçen hafta yapmıştık iyiki aradan çıkmış. Ben normal şartlarda da küçük bebeğin olduğu kapalı ortama bi ton insanın doluşmasını saçma buluyorum. Tamamen büyüklerin baskısıyla yaptım.
Şuan olsa yapmazdım. 3 aylık olsun 5 aylık olsun o zaman yapılır nedir yani? Hem hava ısınır, hiç değilse ortama bol bol hava aldırırsınız .
senin durumda epey zor canim ya annen olmasa baya perisanlardasin allahim kolaylik versin gercekten cocuk isi sabir isi hele 2 taneyse ayni duygular oglumla ilgilenemiyorum ve kendimi hep kotu hissediyorum yaz gelsede onunda gonlunu gönlünü yapsam parkta diyorumKızlar dünden akşamdan bu yana çok halsizim. Vücudum iflas etti artık. Arada böyle çöküyorum. Midem bulandı kustum. Kıza gece 1’e kadar bizimkiler bakmış. Gerçekten çok yoruluyorum . Anne ben bir daha ne zaman uyuyacağım diyorum . Ben bu yaşımda halen peşinizdeyim diyorDeniz de daha çok küçük kıçının üstünde oturmuyor kanepede zıplarken takla atarak düştü. Oğlum dur dedikçe kuduruyor. Canı acıdı nasıl ovuşturuyor yere serdiği oyuncaklara çarptı. Ona baktıkça vicdanım sızlıyor. Bugünlerde çok karamsarım.
Mama aliyor canim ama ben hergun rezene gaz ilaci bide milupanin kimyonlu rezene cayindan veriyorum bunu verdigimden beri bir tık daha rahat yapar oldu resmen çin iskencesi cekiyordu bunu hem kendim hem ona iciriyorum 3 4 gundur daha rahat yapar oldu birde mamasini degistrdim hipp combiotic kullaniyorumRahatsız evet çok ağlıyor . Doktor da bize kansuk fitil verdi . Bir kere kullandım. E hep fitil ile mi yapacak bu bebe. nasıl çözeceğiz bu olayı . Senin bebeğinde mama alıyor mu ? Kaka düzeni nasıl
Rezeneyi senmi içiyorsun bebeğinemi veriyorsun cnmsenin durumda epey zor canim ya annen olmasa baya perisanlardasin allahim kolaylik versin gercekten cocuk isi sabir isi hele 2 taneyse ayni duygular oglumla ilgilenemiyorum ve kendimi hep kotu hissediyorum yaz gelsede onunda gonlunu gönlünü yapsam parkta diyorum
Mama aliyor canim ama ben hergun rezene gaz ilaci bide milupanin kimyonlu rezene cayindan veriyorum bunu verdigimden beri bir tık daha rahat yapar oldu resmen çin iskencesi cekiyordu bunu hem kendim hem ona iciriyorum 3 4 gundur daha rahat yapar oldu birde mamasini degistrdim hipp combiotic kullaniyorum
Aynen bana kimse akıl vermedi bendeki de iyi cesaretmiş iki bebeğe bakmayı nasıl göze aldım acaba. Demek ki o an herşey toz pembe göründüsenin durumda epey zor canim ya annen olmasa baya perisanlardasin allahim kolaylik versin gercekten cocuk isi sabir isi hele 2 taneyse ayni duygular oglumla ilgilenemiyorum ve kendimi hep kotu hissediyorum yaz gelsede onunda gonlunu gönlünü yapsam parkta diyorum
Mama aliyor canim ama ben hergun rezene gaz ilaci bide milupanin kimyonlu rezene cayindan veriyorum bunu verdigimden beri bir tık daha rahat yapar oldu resmen çin iskencesi cekiyordu bunu hem kendim hem ona iciriyorum 3 4 gundur daha rahat yapar oldu birde mamasini degistrdim hipp combiotic kullaniyorum
Hem ben iciyorum hemde kizima veriyorum canimRezeneyi senmi içiyorsun bebeğinemi veriyorsun cnm
Bugunlerde gecicek insallah cnm kizin da 5 6 aylik olunca emeklemeye başlayınca en azindan senden biraz gider yani ben öyle umut ediyoru kendimce kendimi senideAynen bana kimse akıl vermedi bendeki de iyi cesaretmiş iki bebeğe bakmayı nasıl göze aldım acaba. Demek ki o an herşey toz pembe göründü
Ya bebişlerede yazık zar zor uyanıyorlar zaten ki sizinki kocaman kız olmuş artık ne zamana kadar böyle gidecekki
Canim ya doktorun ki biraz sacma geldi bana ben oglumu büyütürken hic kaldirmadm ilk ay harici kilo alimida guzeldi yani ben senin yerinde olsam birde kaldirmadan denerdim
Ben doğduğundan beri bu düzene uymadım ilk zamanlar evet ama gece uykusunu çok az böldüm şöyle dün maşallah diyim önce 12 uyudu 3 te ve 7 de uyandı o sırada emzirdim bazen 5 saat uyuyo ama akşmları durmadığında çok emiyo haliyle o yüzden 5 saati buluyo
gece o ne zaman açıkırsa diyorum 2 aylık olduk kilo alımı nasıl bilmiyorum toplandı bana göre hatta babam geçen kucağına almış normalde zorla veririz kıyamaz ağırlaşmış kilo almış iyi bakıyosun falan dedi açıkınca uyanmaz mı deniz bi gün öyle dene en azından kendi uyanır
Bizde Deniz ayrı bir uğraştırıcı sürekli tepemde kız uyuyunca uyumak istiyorum geliyor yatakta zıplıyor çok gözü kara hiç düşerim korkusu yok. Birde çok enerjik insan yorulup bir yerde sızar bu sürekli ayakta. Sürekli söyleniyor oflayıp pufluyorBugunlerde gecicek insallah cnm kizin da 5 6 aylik olunca emeklemeye başlayınca en azindan senden biraz gider yani ben öyle umut ediyoru kendimce kendimi senide
Yeni gördüm msjıPeki canim ne kadar sürede geri geldi?
Benim oğlumda da dil bağı çıktı. Bayağı ömde yani, çocuk doktorumuz farketti hemen sağolsun. Çocuk cerrahına gittik dün, ctesi günü hem sünnet olacak hem dil bağı kesilecek. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorm ama 1 yaşına kadar halledilmesi gereken bir operasyonmuş. Sonrasında konuşmasını etkileyebilirmmiş. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar acısız ve iyileşmesi kolay oluyormuş. 40 ı çıkmadan yaptırırsan tırnak kesimi gibi bişey, kanama bile olmaz hayatını beslenmesini etkilemez dedi doktor. Ama ilerledikçe kanama ve dikiş atmaya kadar gidiyormuşKızlar dil bağı hakkında bilgisi olan var mı
Bende bu kafadayım hatta bir kere 4 saati bulmuştuCanim ya doktorun ki biraz sacma geldi bana ben oglumu büyütürken hic kaldirmadm ilk ay harici kilo alimida guzeldi yani ben senin yerinde olsam birde kaldirmadan denerdim
İnan ben de tükenmiştim, gece uykusuz kalıp habire emzirmeye çalışıyordum ve sütüm yetmediği için çocuğun küçük tuvaleti hafif kanlı geliyordu. Sarılık her geçen gün arttı. Psikolojik olarak çökmüştüm. Sonra anne sütü+mamaya başladık. Hem çocuk doydu, onu öyle gördükçe ben bi nebze olsun rahatladım. Sarılık hafifledi ama şu an 34 günlük hala çok geçmedi. Doktor sıkıntı olmaz zamanla geçer dedi.!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Canim ayni seyi bende yasadim. Annemlerde kaliyordum evime gittigim icin agladim. Ve aninds sütüm azaldi. Taş gibi olan memelerim hemen söndü. Sonra bu cocuk doymuyor diye telas yaptim gelmedi. Ama simdi sütümun yettigine inaniyorum ve 4 saatte yine tas gibi oluyor. Sadece bizim sıkıntımız oglum yarim saatte bir emmek istiyor gaz sancisindan dolayi. Birakmiyor goguslerim dolsun. Gece uyursa bende uyuyunca doluyolar. Bide şöyle bi yontem denedim. 3 saat boyunca bi memeyi veriyorum 3 saat bi memeyi. Normalde 3 saatte bir emmeleri lazim ama ne mümkün 1 saat zor dayaniyor. Sana tavsiyem sütüne güven. Cocuguma yetmiyor diye asla düşünme. Zaten emdikce cogalacak. Stres yaptikca daha kötü oluyor herseyBozayi en basindan beri iciyorum zaten tarcinla iciyodum ama tarcinin sonradan gaz yaptigini ogrendim simdi sade iciyorum. Bende en az 6 ay anne sutu almasini istiyorum. İncirin suyunu iciyosun dimi onu bende duymustum. Evet beyaz uzumde sut arttiriyomus zamani gelsede yesek hemen. Senin sut azalmasi nasil olmustu ? Resmen annem gitti sutum gitti uzuntuden dun aksamda geldiler yine bana aglama krizine girdim gece yarisitamamen gitmedi cok sukur ama oyle gunde 2 kere sutlu atlet degistirmeler tas gibi memeler yok artik oglum emiyo emdikce yutkundugunu goruyorum ama memelerim yumusacik cis kakada yapiyo ama bilmiyorum o eski sut suan olmadigi icin sanki fazla kilo alamicak beslenemicekmis gibime geliyo daha cok uzuluyorum. Senin sutun sonradan nasil artti ?
bio gaia prebiyotik, bagirsaklari duzene sokuyor ,diger ikisi gaz cikarmasi icin ama bir doktora gostersen cocugu daha iyi olur,burda bizim soyledigimiz damla çokta saglikli olmazMetsil mi ? Bio gaia mi ? Nurse harweys mi ?
bio gaia prebiyotik, bagirsaklari duzene sokuyor ,diger ikisi gaz cikarmasi icin ama bir doktora gostersen cocugu daha iyi olur,burda bizim soyledigimiz damla çokta saglikli olmaz
Geçmiş olsun. Sizde bakınca görebiliyor musunuz nasıl birşey bizim kız bir garip emiyor ses çıkarıyor. Bende şüpheleniyorum sadece. Kimse var demedi .Benim oğlumda da dil bağı çıktı. Bayağı ömde yani, çocuk doktorumuz farketti hemen sağolsun. Çocuk cerrahına gittik dün, ctesi günü hem sünnet olacak hem dil bağı kesilecek. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorm ama 1 yaşına kadar halledilmesi gereken bir operasyonmuş. Sonrasında konuşmasını etkileyebilirmmiş. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar acısız ve iyileşmesi kolay oluyormuş. 40 ı çıkmadan yaptırırsan tırnak kesimi gibi bişey, kanama bile olmaz hayatını beslenmesini etkilemez dedi doktor. Ama ilerledikçe kanama ve dikiş atmaya kadar gidiyormuş
Bizim kini de asm de ki hemşire farketti ama geride çok ufak dedi bi doktora gösterin dedi peltek olur yoksa dedi ilerde bugüj 41 günümüz 2aylıj olunca götürün dedi bilemedim şimdi hastaneler mikrop yuvası hele ki bura çok kötü ne yapacam bilmiyorumBenim oğlumda da dil bağı çıktı. Bayağı ömde yani, çocuk doktorumuz farketti hemen sağolsun. Çocuk cerrahına gittik dün, ctesi günü hem sünnet olacak hem dil bağı kesilecek. Bebeğin ne kadarlık bilmiyorm ama 1 yaşına kadar halledilmesi gereken bir operasyonmuş. Sonrasında konuşmasını etkileyebilirmmiş. Ne kadar erken yaptırırsan o kadar acısız ve iyileşmesi kolay oluyormuş. 40 ı çıkmadan yaptırırsan tırnak kesimi gibi bişey, kanama bile olmaz hayatını beslenmesini etkilemez dedi doktor. Ama ilerledikçe kanama ve dikiş atmaya kadar gidiyormuş