- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Allahim yaa ayni evde yasiyomuscasina her gun ayni seyleri yapiyoruz guluyorum ikimizedeA Alisdendef benim doktorum da kızımda karın usg ya da göz muayenesi istemedi yenidoğanken. sadece kalça usg vardı. şimdi de öyle olacak muhtemelen. bunları her doktor istemiyor demekki. hatta ilk göz muayenemizi 1 yaşındayken yaptırmamızı söylemişti.
Zeyf geçmiş olsun canım ama ben anladım artık gaza çare yok. belki de genetik. ben ve eşim bebekken aynen böyleymişiz.
kesinlikle en az 2 saat arayla emzirmemiz gerekiyor, çok zor biliyorum bizimkiler gibi meme aşığı bebeklerle ama ben bugün inat ettim vermedim. dayadım emziği ağzına, kucağımda uyuttum. bu sefer de kucakta yürüterek uyutmama alışıyor ama napayım bi şekilde uyuyacaklar
Bizde bugun inat ettik 2 saatte bir emziriyorum gazini cikarip sonra uyutuyoruz ama gercekten farketti sanki daha rahat aglamiyo en azindan simdilik basim agriyodu artik aglama seslerinden
4 gun var annemin gitmesine 4 gunde bu duzene alismasi lazim benim sonradan rahat etmem icin
4. Farkli gaz damlasini deniyoruz butun damlalari denedik resmen
Dun acildeki dr da metsil damla verdi annem banada bebekken onu kullaniyomus o da fayda etti sanki rahatladi gibi
Esimde bi dogalgaz parasi kadar gaz damlalarina para odedim diyo