2020 Şubat Anneleri

Amin canim sagolasin.
100 mu o ne kiz nisan mi yapiyosunuz 😂
Evet tek tarafli olmasina ragmen 30 oldu 😃
Cok sukur bizde beklenmedik bir durum olmadi insaAllah sizinkide istedigin gibi gecer :)
Onlara bıraksam 100 bulur canım ya sorma 60 oluruz gibi ama inşallah bakalım ☺️

Bizim yarın 2.ay kontrolümüz ve sağlık ocağında aşı randevumuz var. İllaki muayenelere gidilecek eve insan da gelecek kızlar her zaman salgın hastalıklar olur,kuruntu yapmamak lazım. Cuma bizim de mevlüdümüz var sadece yakınlarımız olucak.
Herkes bebeleriyle bahar gezmesine çıkmış valla,ohoo biz burda eşofmanları çekmişiz forumda takılalım :KK70:

Kızlar mevlütte bebeği nasıl emziriceksiniz hep aklıma bu takılıyor
nasıl yani canım? odaya geçiceksin kapıyı gerekirse kilitleyip emzireceksin neden aklına takıldıki :)

Bizim yarın 2.ay kontrolümüz ve sağlık ocağında aşı randevumuz var. İllaki muayenelere gidilecek eve insan da gelecek kızlar her zaman salgın hastalıklar olur,kuruntu yapmamak lazım. Cuma bizim de mevlüdümüz var sadece yakınlarımız olucak.
Herkes bebeleriyle bahar gezmesine çıkmış valla,ohoo biz burda eşofmanları çekmişiz forumda takılalım :KK70:
2 ay oldu mu ya ne çabuk geçiyor zaman :) bizimki de 20 günlük oldu nerdeyse, sanki dün doğurmuşum gibi.

bende çok sakınmama taraftarıyım ama salgınlar da eski salgın değil artık. şu malum virüs nedeniyle korkuyor herkes.
hastanelerde elimizden geldiğince dikkat edicez, kapalı mekanlara özellikle avmlere gitmemek gerek. açık havada bebişlerimizi gezdirmekten hiç zarar gelmez hatta yararı olur.

havalar harika burada iki gündür, dün asm’ye yürüyerek gittik. dönerken depar attım ama acıktı ve ağlamaya başladı. öyle bastı ki yaygarayı, arabayı yokuş aşağı nasıl hızlı sürdüm, elimden kaçsa ay allah korusun 🙈 ama havalar iyice ısınsın da bir daha nerde olursa olsun oturup emziricem, gerekirse kaldırıma oturucam 😂

nasıl yani canım? odaya geçiceksin kapıyı gerekirse kilitleyip emzireceksin neden aklına takıldıki :)

2 ay oldu mu ya ne çabuk geçiyor zaman :) bizimki de 20 günlük oldu nerdeyse, sanki dün doğurmuşum gibi.

bende çok sakınmama taraftarıyım ama salgınlar da eski salgın değil artık. şu malum virüs nedeniyle korkuyor herkes.
hastanelerde elimizden geldiğince dikkat edicez, kapalı mekanlara özellikle avmlere gitmemek gerek. açık havada bebişlerimizi gezdirmekten hiç zarar gelmez hatta yararı olur.

havalar harika burada iki gündür, dün asm’ye yürüyerek gittik. dönerken depar attım ama acıktı ve ağlamaya başladı. öyle bastı ki yaygarayı, arabayı yokuş aşağı nasıl hızlı sürdüm, elimden kaçsa ay allah korusun 🙈 ama havalar iyice ısınsın da bir daha nerde olursa olsun oturup emziricem, gerekirse kaldırıma oturucam 😂
Evet 3 ocak doğumlu, 2 ay bitti.
İyiki şubat annesiyim, 2020ye zor attık kendimizi :)
Burda da hava sıcak ama çok rüzgarlı, bebekle çıkmaya elverişli değil.
2-3 ay geçse,hem bebiler büyüse hem hava düzelse, sanki yeniden özgürlüğüme kavuşucam.
Mahpusluk zor vallah :KK70:
Sizinkiler memeye düşkün tabi benim öyle dertlerim yok. Hiç vermesem sormıcak yani :KK70:

2-3 ay geçse,hem bebiler büyüse hem hava düzelse, sanki yeniden özgürlüğüme kavuşucam.
Sizinkiler memeye düşkün tabi benim öyle dertlerim yok. Hiç vermesem sormıcak yani :KK70:
hatırlıyorum ya ne heyecanlandık hepimiz ama ilk doğumlardan biriydi seninki :)
allahtan yeni yılı bekledi gerçekten 😀

az kaldı şu mart ayı da çıksın artık havalar iyice ısınır.

bunların gerçekten bir ortası yok ya. seveni de aşırı seviyor. cidden memeye yapışık olması da çok zor. bir süre sonra beslenmek için değil emzik niyetine kullanıyor memeyi. tabii yine memeyi sevmemesinden iyidir ama keşke her şeyi kararında yapsa bu bebeler :KK70:

inşallah Deniz de bir süre sonra sevmeye başlar. çünkü çok sevip birden soğuyabildikleri gibi önce sevmeyip sonra bağımlısı olabiliyorlar.

Cok guldum yorumuna ya😂😂 bende ufaktan attim kendimi en azindan arabaya 2 sipayi atip anneme ablama gidiom bugun kiz gelirkeb yaygarayı kopardi ama eve geldim en azindan kazasiz😂😂 tek korkum aglamasi kizin onuda bugu yapdi saolsun😁 bunada aliscaz yapcak bisi yok koca yazi evde geciremem o aglayacak diye🙄

!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım

!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Hiç uyandıramıyosan ellere kollara yayıldıysa doktora gidin..
Yok sadece göz altında varsa bi şekilde uyandırıp en geç 2 saate uyandırıp emzirmelisin. Olmadı şırınga biberon artık bi şekilde beslemelisin. Altını aç topuğu sık sağa sola devir hemşire o şekilde uyandırabilirsin demişti.. inşallah ilerlememiştir.

Kızlar eşim ve annem geldi sonunda. Ama ikisi de uyudu. Ortada yoklar🤣 eşim arabayı boşaltırken koltuğa oturup kontağı açtım. Eşim de çalıştırmışken bir tur atalım dedi. Önce tırstım koca araba birde çok atak yapamıcam eşimle bağırış çağırış olacak derken kullandım park çalıştım 🤪 arabasını parketmiş bir hanımda bizi izliyor yeni araba kullanıyormuş sizi izleyebilir miyim dedi. Eşimde tabi, hanım biliyor arabayı büyüttük pratik yapıyor dedi. Bizim burda hep bayanlar kullanıyor . Eşim bayana int. İzleyip öğrenebileceği bir hoca tavsiye etti. Öğrensinlerde arabamıza çarpmasınlar diyor 😜

Bol bol emzirmek 🤷🏻‍♀️ sekerli su duydum ama oyle seylere karsi oldugum icin yapmadim hic 🙄

Bizde de sarılık var canım bugün 33 gündeyiz sarılık değeri 11 e düştü benim de çok canım sıkılıyor sabır

Benim kızımda sürekli uyuyodu uyandırmak için neler yapıyodum ama bizim sarılık sorunumuz olmadı bi 20. Gün her çocuktanolucak derecedeymiş ve gece 2 saatte birde emzirmedim 4 saati buluyodu
Ama sık emzirmeye çalış topuğuna vur hemşire öyle uyandırıyodu altını aç bilemedim beyaz ışık tut diyolar aklıma gelen bunlar

Kızlar benim kızım gündüz uyuyo çok az uyanık kalıyo oda ağlaması yok kaka yapınca zorlanıyo biraz gazda bide ama akşam bi başlıyo gece 2 kadar bu kolik mi oluyo ağlıyo sürekli 🙄

Hiç uyandıramıyosan ellere kollara yayıldıysa doktora gidin..
Yok sadece göz altında varsa bi şekilde uyandırıp en geç 2 saate uyandırıp emzirmelisin. Olmadı şırınga biberon artık bi şekilde beslemelisin. Altını aç topuğu sık sağa sola devir hemşire o şekilde uyandırabilirsin demişti.. inşallah ilerlememiştir.
Karnında var bacaklarında yok dedi doktor. Saatte bir kaldırıp emziriyorum ama sanki yetmiyor gbi . Doğumum çok güzel geçti.3. Gün fototerapi aldık sonra geri yükseldi. Resmen herşey zehir oldu ne uyuyabiliyorum ne birşeyden zevk alıyorum ilerleyecek diye korkumdan 😢

Bizde de sarılık var canım bugün 33 gündeyiz sarılık değeri 11 e düştü benim de çok canım sıkılıyor sabır
En çokça kaç oldu da 11 e düştü peki ? Kaç günde bir takibe gidiyorsunuz . Çocuğum delik deşik oldu iğnelerden . Kaç saatte bir besliyorsunuz mama veriyor musunuz yoksa anne sütü yeterli geliyor mu ? Çok sordum kusura bakma 😣

Karnında var bacaklarında yok dedi doktor. Saatte bir kaldırıp emziriyorum ama sanki yetmiyor gbi . Doğumum çok güzel geçti.3. Gün fototerapi aldık sonra geri yükseldi. Resmen herşey zehir oldu ne uyuyabiliyorum ne birşeyden zevk alıyorum ilerleyecek diye korkumdan 😢
Emiyo da ne kadar emiyor kaç kilo doğdu kaç kilo şimdi?
E doğru onlar öyle olunca bizim de tadımız tuzumuz olmuyo. Tez zamanda rabbim şifa versin inşallah..

X