- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Canım çok zor ne diyim bilmiyorum ama ağla içine atma birde bebeğini düşün bunsüreçte sadece o sana iyi gelecek eşinle ilgili durumu sonra düşün bebeğinin meleğinin sana ihtiyacı var sadece onu düşün o bana hep iyi geldi bebeğinde senin ilacın olacakatırAmin sağolun. Hamilelik öncesi varmıydı bilmiyorum ama hamilelik döneminde başladı. Kuzenleriyle grup kurmuştu erkek muhabbeti diye telefonunu vermemeye başladı. Sora oyun oynuyorum ayağına saatlerce tuvalette geçiriyordu. Bunun üzerine onunla birkaç kez tartıştım. Kaç kez ikazda bulundum. Soraları birlikte olamıyoruz kendini tatmin ediyordur diye çok üzerine düşmedim ara ara laf söyledim ama gözlemliyordum sürekli. Çok detaylı uğraşmak istemedim onunla bilgisayar mezunuyum ben tlefona program kurup takip edebilirdim.Belki yüzleşmek istemedim eğer birşey varsa kaldıramam belki diye. çünkü kendimce mutlu bir evliliğimiz vardı. Herkesin imrendiği bir evlilikti etraftan. Eş kişiside genel itibari ile çok ilgiliydi ya da öyle görünüp gözümü boyuyordu bilmiyorum. Akşam annesi ve kızkardeşi gelmişlerdi. Annemde bizdeydi zaten. Bende çocuğu emzirmeye yatak odasına gelmiştim o ara eşim geldi giderken telefonunu bıraktı önce ikilemde kaldım sora karıştırdım. Aynı anda 2 instagram vardı telefonda biriyle konuşuyormuş çok detaylı bakamadım gözüm döndü. Yazışmalar ve ses kayıtları vardı . Canım daha çok yanmasın diye hepsine bakamadım çok az okudum. O hışımla içeri gidip telefonunu yere attım bi kaç kez bağırdım.valizleri çıkardım annemler sakinleştirdi. Kayınvalimlerle gitti . Gelmesin dedim. Hafta sonu gibi memlekete dönücem annemle