Gözün aydın 40. Kıçarmışsın desene 40 tan sonra lohusalık bitiyomuşDoğum yapan herkesi tebrik ediyorum , geri kalan azınlık da umarım biran önce sağlkla süreci sonlandırır
Kızım bugün 40 günlük oldu. Ben 40 günün sonunda bitmiş haldeyim. Dün cinnet geçirip kızı babasının kucağına bırakıp gidip yattım. Bi saat bile uyumamışım kalkıp aldım yine
Benim lohusalık sendromum da bu kadardı. Bi de geçen gün gece yarısı ağlama krizine girdim, yorulana kadar ağladım, telefonda anneme anlattım gayet normal karşıladı. Ben belki acır da bikaç gün daha gelir kalır diyodum
Ben sen bebekken her gece ağlıyodum bişey olmadı geçti dedi.
canan ya cok guldum mesajinaoyle valla canim sikayet etmiyim diyorum diyorum ama artik ne uyku kaldi ne bisey ,oturamiyorum bile artk bos buldugum yere kamyon gibi devriliyorumhaftaya carsamba dogurucam artik 1 hafta kaldi 2 mizinde,seninde pers gunuydu dimi
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum , geri kalan azınlık da umarım biran önce sağlkla süreci sonlandırır
Kızım bugün 40 günlük oldu. Ben 40 günün sonunda bitmiş haldeyim. Dün cinnet geçirip kızı babasının kucağına bırakıp gidip yattım. Bi saat bile uyumamışım kalkıp aldım yine
Benim lohusalık sendromum da bu kadardı. Bi de geçen gün gece yarısı ağlama krizine girdim, yorulana kadar ağladım, telefonda anneme anlattım gayet normal karşıladı. Ben belki acır da bikaç gün daha gelir kalır diyodum
Ben sen bebekken her gece ağlıyodum bişey olmadı geçti dedi.
Insallah en kisa zamanda emmeye baslar canim ya cok zor bir durum sizin icinKızlar uras beyin meme reddi devam ediyor. Bugun doğum yaptıgım hastaneyi aradım ebeler gel burda yardımcı olalım dediler bi gidicez 5 gibi bakalım ne önerecekler.
Bir an önce şu sorunu bi aşsak cok mutlu olucam
Aynen öyle o kadar mutsuzumki ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Benm gerginliğimi hissediyormuş diyeInsallah en kisa zamanda emmeye baslar canim ya cok zor bir durum sizin icin
Amin canım sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza kuzularımızı
Bu yoğunluğun üzerine bide doğur çıksın aradan hazır annende geliyonstde yine düzensiz kasılmalarım çıktı.
kontrolüm perşembe günüydü. en son kontrol de geçen perşembeydi. doktor arayı uzun buldu herhalde sen yarın 8’de burada ol dedi. muayene edecek.
yarın öğlen de annem geliyor.
okullar yarın da tatil edildi.
sabahın köründe kızı kaldırıp babanesine bırakmak gerekecek.
öğlen annemi almak gerekecek havaalanından.
bakalım muayenede neler olacak.
pek bi hareketli olacak yarın sanırım
Yan etkileri olucak mı çok merak ediyorum yazarsan sevinirim canım, maşallah ay bende görebilirmiyim o 4 kiloyu acaba darısı banaKızlar bugün aşı olduk 1 aylık olunca hepatit aşısının 2. si Oluyor. Boyumuz 52 kilomuz 4 kg olmuş sarılığımız yokmuş. Çok gazlı dedim kolik değilse birşey verme 4.aydan sonra geçiyormuş
Kuzum gogsunun ucu var mi ?Kızlar uras beyin meme reddi devam ediyor. Bugun doğum yaptıgım hastaneyi aradım ebeler gel burda yardımcı olalım dediler bi gidicez 5 gibi bakalım ne önerecekler.
Bir an önce şu sorunu bi aşsak cok mutlu olucam
Kızlar sağlıkla geldi yavrum. 2600 doğmuş. Kan şekeri düşüklüğü yaşıyoruz. Darısı bekleyenlere.
Hayırlı olsun hanımlar . Allah analı babalı büyütsün inş.Kızlar benimde bebeğim doğdu
Canım söylediler mi emzirme saatlerini bide sarılık olup olmadığını nasıl anlıyorlarKızlar bugün aşı olduk 1 aylık olunca hepatit aşısının 2. si Oluyor. Boyumuz 52 kilomuz 4 kg olmuş sarılığımız yokmuş. Çok gazlı dedim kolik değilse birşey verme 4.aydan sonra geçiyormuş
Ben şırıngayla çekiyorum,Kuzum gogsunun ucu var mi ?
Hemşireye ağrı Ateş olur mu diye sordum. Olmaz dedi. Bol bol emzir dedi. Görürsün canım. Bizimki randımanlı emmiyor ama yinede süt yarıyor demekki. Şu an biraz huysuz aşıdan mi bilmiyorum. Gaz sancısına yoruyorum.Yan etkileri olucak mı çok merak ediyorum yazarsan sevinirim canım, maşallah ay bende görebilirmiyim o 4 kiloyu acaba darısı bana
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar sağlıkla geldi yavrum. 2600 doğmuş. Kan şekeri düşüklüğü yaşıyoruz. Darısı bekleyenlere.