Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ne güzel benim annemde gelecek kaynanamda gelmek istiyo ama kaynanamı istemiyorum belki bencillik diyceksiniz ama ilk bebeğimde psikolojimi çok bozdu strese girdim kızımı tek göğüs emzirdim ben öbürünü tutmadı bu sefer sol göğsümde süt cekildi daha gelmedi sürekli köylerinde bı kadın olduğunu göğsünün tteki küçük öbürü büyük kalmış herkes dalga geçmiş benimde öyle olacakmış her gelene anlattı sinirimden ağladım yaşımda 20 ikincisinde kar vardı gelemediler kafam çok rahat etti ikisinide emzirdim bu sefer 😬 şimdi yine herşeye karışacak eşime kimseye haber vermeyelim diyorum ama bilmiyorum buda ayrı bı stres meselesi
Yeni doğum yapan kadınla nasıl konuşmasını bilmeyen insanlarla dolu memleket. Sen boşver demek ki huyu böyle öyle de laf söyleyecek böyle de. Zaten bencillik etmen gereken bir dönemdesin istemiyorsan gelmesin, eşin de anlayışlı olsun bu konuda önemli olan sen ve bebeksiniz.

Yeni doğum yapan kadınla nasıl konuşmasını bilmeyen insanlarla dolu memleket. Sen boşver demek ki huyu böyle öyle de laf söyleyecek böyle de. Zaten bencillik etmen gereken bir dönemdesin istemiyorsan gelmesin, eşin de anlayışlı olsun bu konuda önemli olan sen ve bebeksiniz.
Eşim karışmıyor ama anneyede bişey diyemiyo bende hipofiz adonim tümörü çıktı hamile kalmadan önce şimdi büyümüş hamilelik için kullanılan mr girdim ve doğum sonrası hemen ilaç tedavisi görebilirim yada drum gözetim altında tutacak belli değil şimdiden eşime emzirsin falan diyo sanki mamayla büyümüyor bebekler doğum şeklim bile net değil oyüzden birazda bu panik hallerim devlet hastanesi kabul etmedi beni üniversiteye git dedi doğuma 3 haftam var bana şimdi diyolar ben hem özel hem devlet gözetiminde devam etmiştim devlet risk almiyo ama özeldeki Dr kendine çok guveniyo o an ne gerekiyorsa ona yonelicez dedi hayırlısı ile dogurabilsem başka bişey istemiyorum çok korkuyorum oyüzden en küçük biseyde elham yapıyorum 😢

Eşim karışmıyor ama anneyede bişey diyemiyo bende hipofiz adonim tümörü çıktı hamile kalmadan önce şimdi büyümüş hamilelik için kullanılan mr girdim ve doğum sonrası hemen ilaç tedavisi görebilirim yada drum gözetim altında tutacak belli değil şimdiden eşime emzirsin falan diyo sanki mamayla büyümüyor bebekler doğum şeklim bile net değil oyüzden birazda bu panik hallerim devlet hastanesi kabul etmedi beni üniversiteye git dedi doğuma 3 haftam var bana şimdi diyolar ben hem özel hem devlet gözetiminde devam etmiştim devlet risk almiyo ama özeldeki Dr kendine çok guveniyo o an ne gerekiyorsa ona yonelicez dedi hayırlısı ile dogurabilsem başka bişey istemiyorum çok korkuyorum oyüzden en küçük biseyde elham yapıyorum 😢
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Sen moralini yüksek tut. Çocuk senin çocuğun değil mi ister mamayla ister sütle beslersin. Bir çocuğu annesinden daha çok kimse düşünemez. Bazı insanlara yaranamazsın her durumda söyleyecek bir şeyleri oluyor işte afedersin ama kayınvaliden baya bir düşüncesizlik etmiş. Sen şimdiden bunları düşünüp stres yapma ve bence eşinle konuş ikna et gelmesin.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Sen moralini yüksek tut. Çocuk senin çocuğun değil mi ister mamayla ister sütle beslersin. Bir çocuğu annesinden daha çok kimse düşünemez. Bazı insanlara yaranamazsın her durumda söyleyecek bir şeyleri oluyor işte afedersin ama kayınvaliden baya bir düşüncesizlik etmiş. Sen şimdiden bunları düşünüp stres yapma ve bence eşinle konuş ikna et gelmesin.
Eşim de haber vermeyelim diyo gerçekten bazı insanlarla uğraşmak zor aslında takmamak gerekiyo ama o an birazda hassas oluyoruz herşey batiyo

Hersey guzel olucak arkdasm ben boyle insanlardan nefret ediyorum saygisizlar hadsizler kndi annem kayin validem esim kardesim arkdsm hic fark etmez hadsizlige gelwmiyorum olumsuz bir durumun surekli birilwrine anlatilmasndanda haz etmiyorum bende kiz kardesimde 1 damla anne sutu alamamisiz annmin sut kanallari hep alinmis ikimizde mamayla buyuduk hepatit b tasiyiciligi diainda kronik hixbir hastaligm yok grip olmam hasta olmam kiz kardesimin yine masallahi var boksor 180 boyunda bende 175 evet humoral bagisklik icin anne sutu tabiki gerekli ama olmuyirsada olmuyir kimse ölmüyor yani sikma tatli canini

Kızlar merhabalar, bugün idrar testi yaptırdım da epitel hücre ve lökosit yüksek çıkmış, idrar yolu enfeksiyonu mu demek bu. Baya da yüksek geldi bana çok önemli bişe midir, doktoruma sorucam da daha diğer sonuçları bekliyorum. Görüntü ekliyorum var mı bu durumu yaşayan, daha önce hep normal çıkıyodu bu iki değer.
Değerleriniz çok yüksek değil her gebede hemen hemen bu değerler olur içiniz ferah olsun

Canım doktor başı yukarda diyince şaşırdım hiç anlamadım ben döndüğünü
Hıçkırık falan hissetmiyor muydun benim oğlan bu ara fazla hıçkırmıyor ama nedense çok nadir yoksa bende öyle dönme falan hissetmedim perşembeyi bekliyorum

Sağlıkla kavusun birbirinize inşallah 🥰 her şey çok güzel olsun. Minik mucizen geliyor 🥹🌸🤍
Amin canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum miniğimi☺️😍
Eğer özelde sezeryan olacaksan mecbur dediğini yapacaklar canım, hemşirelere değil de doktoruna söylesen yaptırır belki, ama eğer öyle olmazsa da korkma sakin ol hemen yaparlar. Bebeğine kavuşmaya odaklan, benimki küvezde ona kavuşmayı bekliyorum çok heyecanlı 🥹
Canım özelde değilim devlette oluyorum pek laf gecirebilecegimi düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de her şeye katlanirim 🥲

Hersey guzel olucak arkdasm ben boyle insanlardan nefret ediyorum saygisizlar hadsizler kndi annem kayin validem esim kardesim arkdsm hic fark etmez hadsizlige gelwmiyorum olumsuz bir durumun surekli birilwrine anlatilmasndanda haz etmiyorum bende kiz kardesimde 1 damla anne sutu alamamisiz annmin sut kanallari hep alinmis ikimizde mamayla buyuduk hepatit b tasiyiciligi diainda kronik hixbir hastaligm yok grip olmam hasta olmam kiz kardesimin yine masallahi var boksor 180 boyunda bende 175 evet humoral bagisklik icin anne sutu tabiki gerekli ama olmuyirsada olmuyir kimse ölmüyor yani sikma tatli canini
Bende emmemişim annemi her bebek emecek diye bişey yok anne nasıl istiyosa öyle olması gerekiyo doğum da aynı şekilde devlette dahil doğuma da bu kadar karısmalarina ayar oluyorum ama cahil insanlar iste

Hıçkırık falan hissetmiyor muydun benim oğlan bu ara fazla hıçkırmıyor ama nedense çok nadir yoksa bende öyle dönme falan hissetmedim perşembeyi bekliyorum
Benimki günde iki üç kere hıçkırık tutuyo hepsini aşada hissediyorum ama demekki son anda da donebiliyolar

Amin canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum miniğimi☺️😍

Canım özelde değilim devlette oluyorum pek laf gecirebilecegimi düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de her şeye katlanirim 🥲
Canım ben de şehir Hastanesi'nde düşünüyorum doğumu. Genel anestezi mi uygulanıyor?

Kızlar ben 35+5im şuan, 2 gündür aşırı kasılıyor karnım. Bebek poposunu öne yasladı sanırım sağa sola kendini geriyor tüm gün durmak bilmiyor nerdeyse. Ara sıra adet sancısı da geliyor ama günde 2-3 kez falan çok değil. Mesane baskısı da var resmen 2 büklüm geziyorum. Erken doğum başlangıcı ola bilir mi acaba? Çok tedirgin oldum🥲🥲🥲

Back
X