Ayyyy öyle deme deme geçicek inşAllah yakında hepsi ilaç kullanmıyor musun canım
Daha önceki 2 gebeliğin de emin ol canımdan bezmistim 6. Haftada başladı 20. Haftaya kadar kusma öğürme takatsiz kalmıştım. Zaten 53 kiloydum 5 kilo daha vermiştim.yemek yesem de yemesemn de kusuyordum. Hiçbir şey fayda etmiyor. Ama inan ne olursa olsun kucağına aldığında herşey geçiyor. Yine olsa yine katlanıyorsun. Bu arada azıcık da olsa midemi beyaz leblebi rahatSaol canim insallah gecer bende sizin gibi normal bir hamilelik geçirmek isterdim ama nasip benim kaderim bu sanirim insallah gecer gecmesini bekliyorum
Gözün aydın kalp atışını da görürsün inşallah.Şimdi keseyi gördüm çok mutluyumm normalde 5 haftalıktım yarın. Ama doktor 5+3 dedi. Kesenin boyutu 7mm miş
Kullaniyorum cnm ama fayda etmio 3 ilac denedim hepsi bos cikdi acildeki doktorda 16 haftaya kadar cekersin dedi saolsun cok moral oldu serum dan baska bir care yok cnm hastaneue yatiralim dediler ama yatmadm oglum var küçük birde yatsam ne fayda serum vercekler geneAyyyy öyle deme deme geçicek inşAllah yakında hepsi ilaç kullanmıyor musun canım
Oglumda cok cektim cnm onda birde surekli kanamam vardi hemde ole bole deil sikintim 2 ye cikmisdi 9 ay da sürdü kanamam kusmayida 5. Aydan sonra bitmisdi buda o sekilde surundurecek beni napalim cani saolsun elbet gececek gunler zorda olsaDaha önceki 2 gebeliğin de emin ol canımdan bezmistim 6. Haftada başladı 20. Haftaya kadar kusma öğürme takatsiz kalmıştım. Zaten 53 kiloydum 5 kilo daha vermiştim.yemek yesem de yemesemn de kusuyordum. Hiçbir şey fayda etmiyor. Ama inan ne olursa olsun kucağına aldığında herşey geçiyor. Yine olsa yine katlanıyorsun. Bu arada azıcık da olsa midemi beyaz leblebi rahat
kızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
Bende yaptircam ogluma yaptrdim bunada ayni sekildekızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
kızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
Bizimde ne olucağı belli değil ki kuzum süpriz oluyo bulantılar sanırım ara ara bende yaşıyorum dün akşam bulandı sabahta çıkardım kıpkırmızı oldum resmen benimde başlıcak sanırımSaol canim insallah gecer bende sizin gibi normal bir hamilelik geçirmek isterdim ama nasip benim kaderim bu sanirim insallah gecer gecmesini bekliyorum
Aşı yaptırmayarak hem kendi çocuğunuzu hem de diğer çocukları riske atıyorsunuz öyle bir hata yapmayın lütfenkızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
Gebelikte yapılan aşılar dahil doğduğundada yaptırmayı düşünüyorum tabikide,kızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
Gebelikte yapılan aşılar dahil doğduğundada yaptırmayı düşünüyorum tabikide,
Yaptırmak istememendeki sebep ne ki merak ettim
Kızımın tum aşılarını yaptırdım, devletin karşılaşmadıkları ücretli olanlarda dahil.kızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum
tabiiki yaptırıcam, aksi mümkün değil.kızlar çocuklarınıza aşı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben düşünmüyorum