12-14 hafta arasında canım.Kızlar ikili test 11. Haftada yapılıyor demi
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallah benim de 2 aşılamadan sonra kendi kendine geldi. İnsan inanamiyor gerçektenMerhaba anne adayları. Günün birinde buraya yazacağım aklımın ucuna gelmezdi. Mucize diyorum ben... 2 aşılama 3 olumsuz tüp bebek. Sonrasında kendiliğinden gelen mucize. 8w+5 iz biz. Sanıyorum sizler ile yakın zamanda olacak doğum. Sizleri bulduğuma sevindim. Inşallah her birimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Allahım olmayan herkese nasip etsin.
Nedir neye göre böyle demiş acaba muhakkak başka bir dr gidin hatta araştırma hastanesine gidinAmin insaAllahneden boyle apar topar karar verdi belki de durumum cok kritik nebileyim hemen ilaci getirdi iç bitir yapamadm... ben subat annesi olamadm galiba
Ikili test 11. ve 14.haftalar arasında yapılıyor.Kızlar ikili test 11. Haftada yapılıyor demi
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallah benim de 2 aşılamadan sonra kendi kendine geldi. İnsan inanamiyor gerçekten
Teşekkür ederim canım, ben de gideceğim buaralar da acayip halsizlik yaşıyorum dışarıya cikmak çok zor geliyor ama gitmem gerek buaralar giderim artıkben kan testlerimi aile hekimliğinde yaptırmıştım almaya gitmeden hemen öncesi hamile olduğumu öğrenmiştim doktoruma söyleyince hamilelik takibi yapan birim var oraya bildir demişti. Orasıda bir -2 hafta sonra gelirsin demişlerdi. Bugün ancak gidebildim. Bilgilerimi vs aldılar. 22-24. haftalarda tetanoz aşısı olacağımdan bahsettiler ve 3 Eylüle randevu verdiler. Bişey olursa ebenin numarasını verdiler ara dediler
Bilemiyorum yikildim kaldim ... biliyorum beim gibi bir cook insan var isyan etmek gibi bi niyetim yok , ama insan bi garip oluyo iste .. yarin gidicem baska doktora randevu aldmNedir neye göre böyle demiş acaba muhakkak başka bir dr gidin hatta araştırma hastanesine gidin
Ben progestan ve proluton depo kullandim simdiye kadar , duphaston hap bide folik asitKızlar peki sizler şuan neler kullanıyorsunuz takviye olarak doktorunuzun yazdığı şeyler var mı?
ben yedim de yedim yineİştahım çok açıldı kızlaaarrr, doymuyorum bir türlü
Canım çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış. İnşallah iyi şeyler duyarsın.Bilemiyorum yikildim kaldim ... biliyorum beim gibi bir cook insan var isyan etmek gibi bi niyetim yok , ama insan bi garip oluyo iste .. yarin gidicem baska doktora randevu aldm
ben yedim de yedim yineHiçbir kıyafetim olmuyor şimdiden Totom da kocaman olmuş. Valiz hazırlıyorum sinirden daha da yedim. N3 olacak şimdi?
Allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberler alırsınızBilemiyorum yikildim kaldim ... biliyorum beim gibi bir cook insan var isyan etmek gibi bi niyetim yok , ama insan bi garip oluyo iste .. yarin gidicem baska doktora randevu aldm
Hayırlısı olsun hakkınızdaBilemiyorum yikildim kaldim ... biliyorum beim gibi bir cook insan var isyan etmek gibi bi niyetim yok , ama insan bi garip oluyo iste .. yarin gidicem baska doktora randevu aldm
Sabırsızlıkla o anı bekliyorum herhalde 1 aya hissettirir bana varlığınıEvet ilk hareket ettiğinde insan bi tuhaf olur kesin
Benim değerlerim çook düşük çıktı. 1 tane multivitamin kullanıyorum, d vitamini damlasi , b12 iğnesi ve kan hapı kullanıyorumKızlar peki sizler şuan neler kullanıyorsunuz takviye olarak doktorunuzun yazdığı şeyler var mı?
Canim rabbim hakkinda hayirlisni versin insallah yaniliyorlardir da bugun guzel haberlerle gelirsinBurada sizlerle paylasmak insani biraz rahatlatiyor, tesekkur ederim cevaplayan hanimlarao kadar da uzulmemege calisiyorum sanki bisey olmams gibi , annem benden daha fazla.etkilendi bu durumdan... kocam da benim gibi caba gosteriyor belki iyi olabilir dusuncesiyle yasiyoruz...hepimiz icin hayirlisi olsun kızlar amin
İnşAllah bu hafta görebiliriz bizde5+4de görmiştüm ben. Gec döllenme yoksa görülür canım.