2020 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallah benim de 2 aşılamadan sonra kendi kendine geldi. İnsan inanamiyor gerçekten

Kızlar peki sizler şuan neler kullanıyorsunuz takviye olarak doktorunuzun yazdığı şeyler var mı?

Teşekkür ederim canım, ben de gideceğim buaralar da acayip halsizlik yaşıyorum dışarıya cikmak çok zor geliyor ama gitmem gerek buaralar giderim artık

Nedir neye göre böyle demiş acaba muhakkak başka bir dr gidin hatta araştırma hastanesine gidin
Bilemiyorum yikildim kaldim ... biliyorum beim gibi bir cook insan var isyan etmek gibi bi niyetim yok , ama insan bi garip oluyo iste .. yarin gidicem baska doktora randevu aldm

Bilemiyorum yikildim kaldim ... biliyorum beim gibi bir cook insan var isyan etmek gibi bi niyetim yok , ama insan bi garip oluyo iste .. yarin gidicem baska doktora randevu aldm
Canım çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış. İnşallah iyi şeyler duyarsın.

Canim rabbim hakkinda hayirlisni versin insallah yaniliyorlardir da bugun guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…