- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
GünaydınnnnGünaydınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnnGünaydınnnn
GünaydinGünaydınnnn
Bulantı mı varGünaydin
Her daim var canim her gunum zehir kusma bulanti artik kafayi yiyecegimBulantı mı var
Her daim var canim her gunum zehir kusma bulanti artik kafayi yiyecegim
Saol canim insallah gecer bende sizin gibi normal bir hamilelik geçirmek isterdim ama nasip benim kaderim bu sanirim insallah gecer gecmesini bekliyorumAhhh canım yaa her gün sabah yazıyosun ya içim içimi yiyiyo inşallah tez zamanda geçer bulantıların sabret belli haftadan sonra geçer diyolar
içini ferah tut, korkuların çok normal her anne adayı yaşar ama dua et ve içini ferah tutmaya çalış, kendini ve bebeğini strese sokmaGünaydın arkadaşlar, bende dün kendimi kötü hissettim ilk gebeliğim hem heyecan hem korku var içimden atamıyorumda dün dayanamadım hastaneye gittim bebegi görelim en azından dedim çok şükür herşey yolundaydı hatta ellerini oynatışını gördük resmen bize el sallıyodu yavrucum ama rahat olamıyorum nedense 12. Haftaya kadar doktor gelmene gerek yok demişti ama dün gittim 12. Haftaya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum artık
Miğde bulantım yok aslında buda beni korkutuyodu
Ama fena halsizlik var öğlen uykusu oluyo fena bazen kolumu kaldırıcak halim olmuyo iştah yok fazla çok şükür ama abur cubur çekiyo canım yiyiyorumda bazen inşallah zararı olmaz
Rabbim şu zamanlarımızı hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah
Masalah canim hayirli olsunŞimdi keseyi gördüm çok mutluyumm normalde 5 haftalıktım yarın. Ama doktor 5+3 dedi. Kesenin boyutu 7mm miş
inşallah kısa sürer canım, 15. haftada bi anda bıçak gibi kesilmişti benim ilk hamileliğimde, inşallah sende daha da erken biterSaol canim insallah gecer bende sizin gibi normal bir hamilelik geçirmek isterdim ama nasip benim kaderim bu sanirim insallah gecer gecmesini bekliyorum
hayırlı olsun canım, sonraki kontrolünde inşallah kalp atışlarını duyarsın bende aynı vakitlerde keseyi görmüştüm.Şimdi keseyi gördüm çok mutluyumm normalde 5 haftalıktım yarın. Ama doktor 5+3 dedi. Kesenin boyutu 7mm miş
Insallah canim insallah yatmakdan her yerim agriyor hic kalkmiyorum 24 saat boyuncainşallah kısa sürer canım, 15. haftada bi anda bıçak gibi kesilmişti benim ilk hamileliğimde, inşallah sende daha da erken biter
geçmiş olsun doktora gitsene arkadaşım 24 saat kalkmıyorum diyorsun..Insallah canim insallah yatmakdan her yerim agriyor hic kalkmiyorum 24 saat boyunca
serum almıştın çok fayda etmemişti yanlış hatırlamıyorsam, ama yine de tekrar bir doktora gitsen mutlaka bir şeyler yapılır ya?Insallah canim insallah yatmakdan her yerim agriyor hic kalkmiyorum 24 saat boyunca
Ayyyy öyle deme deme geçicek inşAllah yakında hepsi ilaç kullanmıyor musun canımHer daim var canim her gunum zehir kusma bulanti artik kafayi yiyecegim
Orası öylede işte sabırsızım normalde de elimde değiliçini ferah tut, korkuların çok normal her anne adayı yaşar ama dua et ve içini ferah tutmaya çalış, kendini ve bebeğini strese sokma
benim de bir haftadır bulantılarım azaldı, ama bu illa kötüye işaret değilki, herkesin belirtileri çok farklı hamilelikte.
çok sık ultrason da bebeğe zararlı diypr bazı doktorlar, azıcık sabretmeye çalış bazı ülkelerde toplamda 3-4 kez ultrasonla bakıyorlar bebeğe, burda da öyle olsa biz kafayı yerdik herhalde