evet rota biraz pahalı bir aşı. ama özellikle suriyelilerin kontrolsüz ülkeye sokulmasından sonra çok değişik hastalıklar türedi, paralı da olsa mecbur aşı yaptırmak gerek.Cok iyi yapmissin.Ben de yaptirdim.Hatta cok sukur yaptirabiliyoruz,ya imkani olmayanlar ne yapiyor diye uzulmustum.Allah yardimcilari olsun.Hal boyleyken bir de cok elzem olanlar icin bile bir bit yenigi aramak da ne bileyim yani.
aşıhakkındabilinmeyenler instagram sayfasını incelemenizi öneririm kızlar
bence de çocuk benim aşı yaptırmakta yaptırmamakta benim kararımsekerim00
Ben de sizinle aynı fikirde olanları değil de karşıt görüşleri de bir incelemenizi öneririm. Çünkü bizler aşı hakkındaki komplo teorilerini yeterince okuyup şaşkınlıktan şoktan şoka girmiş insanlarız zaten. Ama inandığımız için değil sorguladığımız için.
Neyse çocuk sizin, uğraşacak olan sizsiniz, ilerde çocuğa hesap verecek olan sizsiniz. Bizlik bu durum yok.
İyi günler diliyorum gerçekten sinirlerimi bozdu bu mesele benim.
bence de çocuk benim aşı yaptırmakta yaptırmamakta benim kararım
siz neden bu kadar sinirlerinizi bozdunuz anlamadım
ha kendi çocuğunuzun sağlığı konusunda endişeleniyosanız aşısız olan benim çocuğum olacak sizinki aşılı olacak neticede ki ben zaten daha kararımı vermedim inanıyorum rabbim doğru yolu gösterecek
iyi günler sizede
Canım benimde doğumum 26 şubat gözüküyor Allahın izniyle ama ben daha bugün 6+0 oldum senin nasıl 6+4Bu arada benim bugün kontrol günümdüdöllenmeyle uyumlu gidiyor 6+4 kalbini duydum nihayet Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin o sesi duymayı. Çok endişeliydim duyana kadar bel ve kalça ağrım var çok fazla korkuyordum bu yüzden ama neyse ki minigim orada Allah'ım isteyen tüm anne adaylarına bir yavru versin inşallah sağlıkla sıhhatle.. bizden haberler böyle..
Rabbim yardımcın olsun canım ya zor valla uuuf uufKullaniyorum cnm ama fayda etmio 3 ilac denedim hepsi bos cikdi acildeki doktorda 16 haftaya kadar cekersin dedi saolsun cok moral oldu serum dan baska bir care yok cnm hastaneue yatiralim dediler ama yatmadm oglum var küçük birde yatsam ne fayda serum vercekler gene
bence de çocuk benim aşı yaptırmakta yaptırmamakta benim kararım
ha kendi çocuğunuzun sağlığı konusunda endişeleniyosanız aşısız olan benim çocuğum olacak sizinki aşılı olacak neticede ki ben zaten daha kararımı vermedim inanıyorum rabbim doğru yolu gösterecek
iyi günler sizede
Ay sorma neyim normal ki o normal olsunkız senin bebiş 4 yılda birmi kutlıcak doğum günüsünü oyy minnoş özel bir bebk olacak
sekerim00
Ben de sizinle aynı fikirde olanları değil de karşıt görüşleri de bir incelemenizi öneririm. Çünkü bizler aşı hakkındaki komplo teorilerini yeterince okuyup şaşkınlıktan şoktan şoka girmiş insanlarız zaten. Ama inandığımız için değil sorguladığımız için.
Neyse çocuk sizin, uğraşacak olan sizsiniz, ilerde çocuğa hesap verecek olan sizsiniz. Bizlik bu durum yok.
İyi günler diliyorum gerçekten sinirlerimi bozdu bu mesele benim.
Sinirinin bozulmasi cok dogal.Bu kafada inat eden insanlarin cocuklarinin hastalanmasiyla yeni salginlarin baslamasi sozkonusu.Gelismis ulkelerde bile ortadan nerdeyse kalkmis olan hastaliklar hortlarken cocuk benim,seninki asiliysa sorun olmaz demek bencilliktir.O instagram sayfasindaki bilgileri inceleme geregi duymuyorum.Siz dogal yollarla bu isin ustesinden gelirsiniz.aşıhakkındabilinmeyenler instagram sayfasını incelemenizi öneririm kızlar
gerçekten bu konuyu burda uzatmak istemiyorum artık ama şunu söylemeden duramayacağım, daha önce de söyledim aşı bireysel değil toplumsal bir korunma yöntemidir.bence de çocuk benim aşı yaptırmakta yaptırmamakta benim kararım
iyi günler sizede
gerçekten bende iyi niyetimle yazıyorum bu konuda zaten çok kararsızım yazdıklarınız tabiki mantıklı geliyor ama peki bu kadar 'aşı reddi' yapan aileler neden yapıyor? yokmu onlarında geçerli sebepleri? yada bazı hastalıklar gerçekten aşılardan sonra olan komplikasyonlardan dolayı olamazmı? yani ben şu an sorguluyorum. her iki tarafıda okuyorum okumuyorum sanmayın sakın. buraya yazarkende kesinlikle kötü niyetle yazmadım. hatta okuduklarım iyi bile geldi. ama araştırmayı bırakmıcam. anlamıyorum gerçekten kusursuz yaratıldığına inandığımız bir varlığın daha doğduğu ilk dakikalarda başlayan içeriğinin bile nerden geldiğini bilmediğimiz sadece o hastalığa karşı direnç oluşturduğunu bildiğimiz ve inandığımız o aşıları yaptırmak gerçekten doğrumu?gerçekten bu konuyu burda uzatmak istemiyorum artık ama şunu söylemeden duramayacağım, daha önce de söyledim aşı bireysel değil toplumsal bir korunma yöntemidir.
aşı karşıtlarının da hep dediği şey “benim çocuğum, kime ne?”
öyle bir dünya yok işte, aşı yaptırmayanlar çoğaldıkça aşılı çocuklar da tehlikeye giriyor ve bu hastalıklar tekrar hortluyor. son birkaç mesajımda da size bunu anlatmaya çalıştım ama hep aynı şeyleri söylüyorsunuz. bahsettiğiniz instagram hesabını değil de lütfen bu dediklerimi de bir araştırın. iyi niyetimle söylüyorum bunu ve tabii kendi çocuğum ve tüm çocukların sağlığı için en başta.
daha önceki mesajlarımda anlattım, çevremizde çok tehlikeli şeylere maruz kalıyoruz. aşının milyonda bir görülebilecek bir yan etkisi için gruplar kurup insanların kafasını karıştırmaktansa o aşı karşıtı insanlar keşke çevremizdeki bu tehlikeleri nasıl önleriz, nasıl dünyayı daha güzel bir yer haline getirebiliriz diye düşünüp birşeyler yapsa. ben mesela bunun için elimden geleni yapıyorum.gerçekten bende iyi niyetimle yazıyorum bu konuda zaten çok kararsızım yazdıklarınız tabiki mantıklı geliyor ama peki bu kadar 'aşı reddi' yapan aileler neden yapıyor? yokmu onlarında geçerli sebepleri? yada bazı hastalıklar gerçekten aşılardan sonra olan komplikasyonlardan dolayı olamazmı? yani ben şu an sorguluyorum. her iki tarafıda okuyorum okumuyorum sanmayın sakın. buraya yazarkende kesinlikle kötü niyetle yazmadım. hatta okuduklarım iyi bile geldi. ama araştırmayı bırakmıcam. anlamıyorum gerçekten kusursuz yaratıldığına inandığımız bir varlığın daha doğduğu ilk dakikalarda başlayan içeriğinin bile nerden geldiğini bilmediğimiz sadece o hastalığa karşı direnç oluşturduğunu bildiğimiz ve inandığımız o aşıları yaptırmak gerçekten doğrumu?
teşekkür ederimdaha önceki mesajlarımda anlattım, çevremizde çok tehlikeli şeylere maruz kalıyoruz. aşının milyonda bir görülebilecek bir yan etkisi için gruplar kurup insanların kafasını karıştırmaktansa o aşı karşıtı insanlar keşke çevremizdeki bu tehlikeleri nasıl önleriz, nasıl dünyayı daha güzel bir yer haline getirebiliriz diye düşünüp birşeyler yapsa. ben mesela bunun için elimden geleni yapıyorum.
bir aşıdaki cıva miktarı bir insana zarar verecek boyutta değildir ve tekrar sölüyorum bunu savunan bilim adamı da olsa BİLİMSEL OLARAK KANITLANMAMIŞ argümanlara göre savunur. o zaman sence hastalıktan kırılan ülkeler aşılardan sonra bu hastalıklardan dolayı tek bir kayıp vermemişse, bu hastalıkların kökü kurutulmuşsa sen çocuğuna aşı yaptırır mısın, yoksa hiç bir kanıta dayanmayan bir kaç kendini bilmez aşı karşıtı grubun dediğine mi inanırsın? daha başka birşey söylemeyeceğim bu konuda.