- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 33
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallahMerhaba arkadaşlar nasipse bende şubat annesi olucam
Çok geçmiş olsun Inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bebeğin olurKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Sizlere hayırlı gebeliklerin rabbim tamamına erdirsin bana da tekrar versin inslaah
İnşallah sağlıklı bit oğlan nasip etsin RabbimDoktora gittiğimiz de doktor bize dedi ki kim olsa ister bu hep böyledir kızı olan erkek,erkek olan kız ister dedi... Ben bile isterim dedi sağlıklı,hayırlı olsunlar da yavrular kız erkek işin cilvesi aslında... Bende oğlum olmaz benim diye düşünenlerdenim hepallahın bileceği iş tabi bir tane de oğluşum olsa ne güzel olur kızım olursa da güzel olur minnok minnok severiz
Benim de 2 kızım var ve yine kız hissediyorum
1. 04 cm yaklaşık olarak 11 milimetre olduğu için öyle demiştirAnladım canım benim hesaplamama göre 5+1 di doktorumun söylediğine göre de 5+4 kağıtta 1.04 cm yazıyor ama sanki doktor 11 li birler söylemişti aman sağlıklı olsunlar da
Hepimizin gönlünden geçen olsun inşallahİnşallah sağlıklı bit oğlan nasip etsin Rabbim
Bazen enfeksiyondan olabiliyor o kahve sarıKizlar cok hafif bi lekelenmem var kahve sari gibi.tuvaletten sonra silince anladim.bugun bi kac kez.korkmalimiyim.aranizda boyle olan varmi.panik yaptim biraz
Bende ki rahat beş aylık gibi içime cekip gezdim tüm gün gaz sanırımKızlar akşamları karnım 3 aylık gibi oluyor neden acaba? Gaz mı bu şişkinlik?Yokda 2.bebekte daha mı erken şişecegiz? Zaten göbek vardı iyice tam oldu.
Ben kesin almışımdır iyi tatlı yedim dikkat etmem lazım aslındaValla pantolonlarım olmuyor benim nedense. Karın kısmı kapanmıyor. Zorlamıyorum. Kilo almadım gibi gelmişti ama aldım galiba
Hmm anladım canım normal o zaman1. 04 cm yaklaşık olarak 11 milimetre olduğu için öyle demiştir
Valla canım benimde öyle gören şok bu haftaya bu şişlik diyeBende ki rahat beş aylık gibi içime cekip gezdim tüm gün gaz sanırımbugün kardeşime de diyorum doktor bana hamilesin demeyle kilo almaya başladım
Pantolon sorunu çok kötü ya insan sıkmak sıkıştırmak da istemiyor valla ben lastikli aldım pantolon şimdilik onunla idare ediyorumValla pantolonlarım olmuyor benim nedense. Karın kısmı kapanmıyor. Zorlamıyorum. Kilo almadım gibi gelmişti ama aldım galiba
Ne bileyim daha küçük 6 haftalık kocaman göbek çekebiliyorken çekeyim zaten bir kaç ay sonra gerilecek çekemeyeceğimValla canım benimde öyle gören şok bu haftaya bu şişlik diyetabi bende anlayamadım neden böyle oldu çekme içine niye çekiyorsun eninde sonunda çıkacak zaten göbüşler
Ya olsun zararı olur bişey olur sen yinede çekme canım.Ay maşallah yerim ben o fıstığı kardeş aşığı olucak Allah ömür versin canımNe bileyim daha küçük 6 haftalık kocaman göbek çekebiliyorken çekeyim zaten bir kaç ay sonra gerilecek çekemeyeceğimkızımın hoşuna gidiyor ama nerdeyse iki senedir çizdiği resimlerde hep hamileyim hep karnımda bebek sürekli hamile çiziyordu beni cok sevindi
Kızlar akşamları karnım 3 aylık gibi oluyor neden acaba? Gaz mı bu şişkinlik?Yokda 2.bebekte daha mı erken şişecegiz? Zaten göbek vardı iyice tam oldu.
Geçmiş olsun,Rabbim sağlıkla, hayırla yenisini nasip etsin insallahKızlar merhaba Dr dan geldim şimdi malesef bebegimin kalbi durmuş kürtaj olucam .10 gün önce gitmistik aynı kalmış hiç gelişmemiş anestezi altında kürtaj olucam sanırım cars sabahı hiç anestezi altında olan var mı daha önce bi kez daha kürtaj oldum ama normal masada
Sizlere hayırlı gebeliklerin rabbim tamamına erdirsin bana da tekrar versin inslaah
Çekmim di mi haklısınız... Rabbim hepimizin yavrularına uzun ömürler versin, olmayanlara da bebek nasip eylesin en doğru zamanda,herkesin gönlünden geçen olsun inşallah... Valla şimdilik çok sevinçli istiyor bir ortamda bebek olsa bebek hep benim kucagımda oturmalarda bebekler bendeYa olsun zararı olur bişey olur sen yinede çekme canım.Ay maşallah yerim ben o fıstığı kardeş aşığı olucak Allah ömür versin canım
Çekme canım ya ne olur ne olmaz ben çekmiyorum aman diyorum ne yani millete neÇekmim di mi haklısınız... Rabbim hepimizin yavrularına uzun ömürler versin, olmayanlara da bebek nasip eylesin en doğru zamanda,herkesin gönlünden geçen olsun inşallah... Valla şimdilik çok sevinçli istiyor bir ortamda bebek olsa bebek hep benim kucagımda oturmalarda bebekler bendeinşallah böyle devam eder