2020 Şubat Anneleri

Öyle tabi canım amin ne nasip de olursa hamd olsun bugünümüZe bebek için ne kdr bekleyen insanlar var hamd olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Öyle tabi canım amin ne nasip de olursa hamd olsun bugünümüZe bebek için ne kdr bekleyen insanlar var hamd olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Amin canım Rabbim bana da beklemediğim anda nasip etti mucizemi inşallah sağlıcakla kucağımıza Almayıda nasip ederRabbim tüm isteyenlere de nasip etsin herkese önceleri hep stresten mahvolmuş dum

Kızlar bulantınız ne durumda ben 7.haftaya girdiğim gibi kusmaya başladım ondan önce hafif bulantılarım vardı ama kusma yoktu 7.haftayla beraber kusmakta başladı

Kızlar bulantınız ne durumda ben 7.haftaya girdiğim gibi kusmaya başladım ondan önce hafif bulantılarım vardı ama kusma yoktu 7.haftayla beraber kusmakta başladı
Benim 6. Haftaya girince istahsızlık başladı. Her geçen gün artiyor gibi. Bulantim oluyor ama sanirim acliktan .midem isyan ediyor. Zorla yediğim seyleri çıkarmıyorum şükür . Açliktan safra çıkıyor ama

7 haftalıkta hala bulantı aşamasındayım ben de Umarım kusmadan bitiririm süreci, hiç sevmiyorum kusmayı iştahım yok genelde ama bazen açılıyor Biraz balık etliydim kilo almadan geçirmeye çalışacağım ilk 3 ayı

Kızlar günaydın Ben grip oldum bu Haziran gününde doğal birşeyler kullansam ama ne
Çörek otunu havanda döv 1 çay kaşığı üstüne bal 1 tatlı kaşığı üstüne tarçın yarım çay kaşığı bir kaç damla limon normalde zencefil tozuda giriyor içine ama tadı yutmayi zorlaştırıyor ve hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum bunu karıştır sonra kaşık kaşık ye geçmiş olsun inşallah hemen geçer

Günaydın kızlar
8. haftanın içindeyim bulantım azaldı bayağı, sadece aç kalınca midem çok kötü oluyor, o hissi anlatamam. bulantıların geçmesinden de endişe ettim ama bilemiyorum olabilir herhalde.. ilaç yüzünden halsizlik devam. kilo verdim hatta ama göbeğimde benim de hafif şişkinlik var.

şu ilk ayları hayırlısıyla bi atlatsaydık

Ben de 9 hafta olmak üzereyim ve karnım çok hafif çıkmaya başladı. Kıyafetle belli olmuyor tabi. Bu haftalarda normal mi karin çıkmaya başlaması? Bide zayıfım. Zayıflarda hemen çıkmaz belli olmaz diyorlardı ama ben de çıkmaya başladı.

Hormonların etkisiyle oluyormuş canım. Kabızlık, ödem veya hazımsızlık var mı?

Bende merak ediyorum acaba ne zaman çıkmaya başlar karnımız

Ya arkadaşlar test sonuçlarının bazıları çıkmış ama bazı değerlerim normal değil
Kreatinin düşük
Üre düşük
Mpv yüksek bunlar la ilgili bilgisi olan varmııı

benimde geçen hafta baya bir karnım vardı aa ne kadar çabuk büyüdü hatta dedik ama sonra sindi :) sanırım şişkinlik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…