Öyle tabi canım amin ne nasip de olursa hamd olsun bugünümüZe bebek için ne kdr bekleyen insanlar var hamd olsun sağlıkla gelsinler inşallahÇekme canım ya ne olur ne olmaz ben çekmiyorum aman diyorum ne yani millete neinşallah canım Rabbim sağlıcakla diğerini de kucağına almayı nasip etsin Aminn herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benimde ilk bakalım nasip ederse Rabbim
Amin canım Rabbim bana da beklemediğim anda nasip etti mucizemi inşallah sağlıcakla kucağımıza Almayıda nasip ederÖyle tabi canım amin ne nasip de olursa hamd olsun bugünümüZe bebek için ne kdr bekleyen insanlar var hamd olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Çok teşekkür ederim amin canımHayırlısı olsun canım sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah
Benim 6. Haftaya girince istahsızlık başladı. Her geçen gün artiyor gibi. Bulantim oluyor ama sanirim acliktan .midem isyan ediyor. Zorla yediğim seyleri çıkarmıyorum şükür . Açliktan safra çıkıyor amaKızlar bulantınız ne durumda ben 7.haftaya girdiğim gibi kusmaya başladım ondan önce hafif bulantılarım vardı ama kusma yoktu 7.haftayla beraber kusmakta başladı
5. Haftadan beri cekerimKızlar bulantınız ne durumda ben 7.haftaya girdiğim gibi kusmaya başladım ondan önce hafif bulantılarım vardı ama kusma yoktu 7.haftayla beraber kusmakta başladı
Çörek otunu havanda döv 1 çay kaşığı üstüne bal 1 tatlı kaşığı üstüne tarçın yarım çay kaşığı bir kaç damla limon normalde zencefil tozuda giriyor içine ama tadı yutmayi zorlaştırıyor ve hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum bunu karıştır sonra kaşık kaşık ye geçmiş olsun inşallah hemen geçerKızlar günaydınBen grip oldum bu Haziran gününde doğal birşeyler kullansam ama ne
Gitmesende ararlar seni merak etme beni hep ole yapiolar kan aliyorlar bi kac test yapiolar sonra ilk cocukca tetenoz aşılarının takibini yapiolarGünaydın kızlar, sağlık ocağına kayıt falan mı yaptıracaz giden var mı
Tamam canım teşekkür ederimGitmesende ararlar seni merak etme beni hep ole yapiolar kan aliyorlar bi kac test yapiolar sonra ilk cocukca tetenoz aşılarının takibini yapiolar
Ben bugün gittim yaptırdım kayıt gebelik takibi için istiyolarGünaydın kızlar, sağlık ocağına kayıt falan mı yaptıracaz giden var mı
Hormonların etkisiyle oluyormuş canım. Kabızlık, ödem veya hazımsızlık var mı?Ben de 9 hafta olmak üzereyim ve karnım çok hafif çıkmaya başladı. Kıyafetle belli olmuyor tabi. Bu haftalarda normal mi karin çıkmaya başlaması? Bide zayıfım. Zayıflarda hemen çıkmaz belli olmaz diyorlardı ama ben de çıkmaya başladı.
Bende merak ediyorum acaba ne zaman çıkmaya başlar karnımızBen de 9 hafta olmak üzereyim ve karnım çok hafif çıkmaya başladı. Kıyafetle belli olmuyor tabi. Bu haftalarda normal mi karin çıkmaya başlaması? Bide zayıfım. Zayıflarda hemen çıkmaz belli olmaz diyorlardı ama ben de çıkmaya başladı.
Ben de 9 hafta olmak üzereyim ve karnım çok hafif çıkmaya başladı. Kıyafetle belli olmuyor tabi. Bu haftalarda normal mi karin çıkmaya başlaması? Bide zayıfım. Zayıflarda hemen çıkmaz belli olmaz diyorlardı ama ben de çıkmaya başladı.