Günaydın kızlar, sağlık ocağına kayıt falan mı yaptıracaz giden var mı
Olmaz olur muHormonların etkisiyle oluyormuş canım. Kabızlık, ödem veya hazımsızlık var mı?
Okuduğum kadarıyla 4.aydan itibaren karin dışarıdan bakıldığında belli oluyormus ama biraz daha erken karnı çıkanlarda oluyormuş. Ben de merak ediyorum. En çokta ilk hareket ettiği anı hissettiğimde napicam onu merak ediyorumBende merak ediyorum acaba ne zaman çıkmaya başlar karnımız
Yalan yok ben inmesini istiyorum çünkü pantolonlarımın beli rahatsiz ediyor bu şekildebenimde geçen hafta baya bir karnım vardı aa ne kadar çabuk büyüdü hatta dedik ama sonra sindi :) sanırım şişkinlik oluyor
Kaç haftalık şuan daBu gün bebişimi görmeye gittim maşaAllah büyümüş 2 cm olmuşuz. Herşey yolunda dedi doktorumuz. Ama biraz net göremedik idrar sıkışık gitmek lazımmış haftaya bida çağırdı. Bide bu ara bulantım yoğundu ondan bahsettim ilaç verdi onun için
Karın şişliği ilk gebeliğimde de vardı bende. 2 aylıkken 4 aylık, 4 aylıkken 6 aylık gibiydim ama sonra büyümedi son aya kadar öyle kaldı 9.ay ben burdayım dedi tabiUmarım bu da öyle olur
Gaz şişkinliği dedi başta sonra da subtoplanıyor normal dedi hatta karnım çok sert diye kontrole gitmişliğim bile var❤
Peki doktor bununla alakalı birşey demiş miydi size? Gazla alakalı bi durum muymuş yoksa gerçekten hamilelik şişliği miymiş
11.hafta mı gerçekten çok şanslısın. Ne güzel erkenden öğrenebilmişsin cinsiyetini. Inşallah bu da öyle olur :) cinsiyet tahmini için nub teorisi diye birşey gördüm ve açıkçası bana mantıklı geldi.Cinsiyet tahminlerini bir de ben çürüteyim
Kız bekleyen anne çirkinnolur derler ya
Kızımda sivilcesiz olduğum tek dönemdi hamilelik ve çok da güzelleşmiştim
Ayrıca kocakarı tahminelerinin hepsi erkekti kız diyen tek kişi doktorumdu
11. Haftada öğrenmiştim kızımı bakalım bu ne zaman belli edecek kendini
O sertlik bende de var. Hatta gergin karnım çok değişik. Önceden karnımı sisken rahat rahat içine çekebiliyordum. Şimdi çekemiyorum. Farkını ordan anladımGaz şişkinliği dedi başta sonra da subtoplanıyor normal dedi hatta karnım çok sert diye kontrole gitmişliğim bile varnormal dedi rahatlattı gönderdi beni
İlk bebek olunca çok da merak etmiyordum ama bunu ilk günden beri merakla bekliyorum11.hafta mı gerçekten çok şanslısın. Ne güzel erkenden öğrenebilmişsin cinsiyetini. Inşallah bu da öyle olur :) cinsiyet tahmini için nub teorisi diye birşey gördüm ve açıkçası bana mantıklı geldi.
Çünkü hamileyizO sertlik bende de var. Hatta gergin karnım çok değişik. Önceden karnımı sisken rahat rahat içine çekebiliyordum. Şimdi çekemiyorum. Farkını ordan anladım
Benim ilk ve haftalar ilerledikçe bi merak hali başladı bendeİlk bebek olunca çok da merak etmiyordum ama bunu ilk günden beri merakla bekliyorum
Allahım daha neler öğreneceğim acaba kalan 7 aydaÇünkü hamileyizben de karnımı ilk içime çekemediğimde farketmiştim durumu ilk gebelikte daha sert olurmuş