- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Cok sagol canim. Ama tedirgin olun diye yazmamistim aslinda. Belirtilerin varligi ya da yoklugu illa bir seyi gostermiyor, onu demek istemistim. Yani 1-2 gun belirtiniz olmayinca bebege birsey mi oldu acaba diye kaygilanmayin diye dedim. Rahat ol canim. Hep ayni seyleri duyuyor ve okuyorum. Rahat olan, stressiz olan annelerin gebelikleri daha rahat geciyor. Rahatlatmaya calis kendini. Meditasyon vb yapmaya calis. Cok saglikli benim minigim diye guzel mesaj yolla yavruna. Insallah saglikla alirsin kucagina.Çok geçmiş olsun cnm ya sen böyle yazınca bende tedirgin oldum panik bozukluk da var şimdi hep merak içerisindeyim senin gibi her hafta gidip kontol ettirmek istedim çarşamba kontolüm var umarım herşey yolundadır
Ciddi anemiler dışında demir takviyesinin bi anlamı yok zaten.benim birlikte çalıştığım doktorlarda takip eden doktorumda rutin takviye başlamaz. Magnezyum eksikliği kasılma erken doğum riskini artırıyor onda da kar zarar olayı var. Eleştirmek için yazmadım ama gebe servisinde çalışıyorum hiç ilaç almayan hastalarda da AST ALT 500 leri bulabiliyor. Kimide tiroid diyabet tansiyon pıhtılaşma kalp ilaçlarını multivitaminleri aynı zamanda kullandığı halde bi sıkıntı olmuyor. Etki tepki olayı bireysel yaniZaten demir ilaci kullanimi sonrasi yasadiklarini soyleyenler oldu yazmistim mesajimda. Bu hamileligimde kullanmama yonunde irade gosteriyorum. Yine ayni sorunları yasayip yasamamam en azindan kendi ozelimde bana bi seylere isaret edecek
O amaçla yazmadığını anladım cnm bende panik varya ister istemez endişeleniyorum yani elimde olan bişey değil İnşAllah hepimiz için herşey yolunda gider hayırlsıyla alırız kucağımıza bebişlerimiziCok sagol canim. Ama tedirgin olun diye yazmamistim aslinda. Belirtilerin varligi ya da yoklugu illa bir seyi gostermiyor, onu demek istemistim. Yani 1-2 gun belirtiniz olmayinca bebege birsey mi oldu acaba diye kaygilanmayin diye dedim. Rahat ol canim. Hep ayni seyleri duyuyor ve okuyorum. Rahat olan, stressiz olan annelerin gebelikleri daha rahat geciyor. Rahatlatmaya calis kendini. Meditasyon vb yapmaya calis. Cok saglikli benim minigim diye guzel mesaj yolla yavruna. Insallah saglikla alirsin kucagina.
Herkese merhaba tahlillerinde TSH yüksek çıkan varmı arkadaşlar doktorlar birşey dedimi bu konuda sizeO amaçla yazmadığını anladım cnm bende panik varya ister istemez endişeleniyorum yani elimde olan bişey değil İnşAllah hepimiz için herşey yolunda gider hayırlsıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi
Bir tahlil daha yaptırıp doktoruna göster, benim de geçmemiş artmış daha etkili ilaçlar kullandım şu an iyiyimKizlar benim krem gibi kati beyaz akintim var ve alt kasik agrim var idrar yollarimda enfeksiyon vardi 1 aydir gecmiyor fitil ve ilac kullandim ama ne olcak bilmiyorum
Ya çok üzüldüm gerçektenCanım benim geçen sefer bebeğim 2 hafta ölü imiş karnımda. Kontrole gidince öğrendik. Kürtaja alındığım gün hala kusuyordum ben mide bulantısından. Ne belirtilerin çok olması herşeyin iyi olduğunu gösteriyor, ne de belirtilerin olmaması kötü olduğunu. Hayırlısını dilemekten, olumluya odaklanmaktan başka çaremiz yok. Elimden gelse haftada bir ultrasona giricem ben de, ama işte olmuyor öyle de :)
Şekerin kaç çıkmıştı canım? Benim kızımda gizli şekerim çıkmıştı. Aslında çok dikkatli beslenmem lazım ama aksine canım hep kalorili şeyleri çekiyor. Proteinlilerden tiksiniyorumBenim de iştahım çok açık ama şekerimi dengede tutmak için diyet yapıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. 3 kilo verdim. 62'den 59'a
İlk ölçümde açlık 120 çıkmıştı. Tokluk bakılmadı. Üç dört gün yememe dikkat edince açlık 102'ye düştü. 6.haftadan beri diyet yapıyorum ama açlıkta 95 in altına inemedim. Şekerimi evde kendim ölçüyorum, toklukta sıkıntı yok şimdilik.Şekerin kaç çıkmıştı canım? Benim kızımda gizli şekerim çıkmıştı. Aslında çok dikkatli beslenmem lazım ama aksine canım hep kalorili şeyleri çekiyor. Proteinlilerden tiksiniyorum
Kızında kaç çıkmıştı değerlerin?Şekerin kaç çıkmıştı canım? Benim kızımda gizli şekerim çıkmıştı. Aslında çok dikkatli beslenmem lazım ama aksine canım hep kalorili şeyleri çekiyor. Proteinlilerden tiksiniyorum
Gecmis olsun canim. Bugun bana da doktorum bu dönemde iltihap enfeksiyon olma riski cok yuksek, mutlaka kuru tut dedi bol su icmek de lazim. Insallah cok sıkıntı olmaz. Allah sifa versinKizlar benim krem gibi kati beyaz akintim var ve alt kasik agrim var idrar yollarimda enfeksiyon vardi 1 aydir gecmiyor fitil ve ilac kullandim ama ne olcak bilmiyorum
Gecmis olsun canim. Bugun bana da doktorum bu dönemde iltihap enfeksiyon olma riski cok yuksek, mutlaka kuru tut dedi bol su icmek de lazim. Insallah cok sıkıntı olmaz. Allah sifa versinKizlar benim krem gibi kati beyaz akintim var ve alt kasik agrim var idrar yollarimda enfeksiyon vardi 1 aydir gecmiyor fitil ve ilac kullandim ama ne olcak bilmiyorum
Geçmiş olsun, daha da iyi günleriniz olsun inşallah.Belki birinize faydası dokunur, geçen hafta sonunu yatak ve lavabo arasında geçirdim artık kusmaların sayısı 20 falan oldu, zorla da olsa içtiğim suları da kustuğum için idrar busbulanıktı, pazartesi doktora gittim tahlil yapıldı bakteri yüksek çıktı 2 antibiyotik başlandı serum, methpamid falan verdi hastane, biraz toparladım, 2 gün önce kendi doktoruma gittim anlattım olanları prilam diye bir ilaç verdi kimileri fayda görüyor bir de bunu dene dedi, çünkü kısır döngüye girdim suları kustuğum için enfeksiyon oluyorum, enfeksiyon bulantıyı artırıyor derken işin içinden çıkılmıyordu, folik asite ara verip prilama başladım o da ne ben de o bazılarından oldum Allahım sana bin şükür 1,5 gündür yaşadığımı anladım öğürmüyorum çoook hafif bir bulantı var sadece, çok çok şükür bulantısı geçmeyen varsa benim gibi ki önceki kızımda 17. Haftada geçti, belki bu ilaç fayda eder doktorunuza bir sorun
baska etkenlere bagli da olabilir tabi ki. Benim de “sebebi bunlardi” diyebilmem icin bu gebeligimde aynisini yasamamam lazim. Su an icin erken. Ama genel olarak ilaclra, kimyasallara, sentetik maddelere temkinli yaklasmayi yasam prensibi haline getirmeye “calistigim” bir donemdeyim. Kendi yorumum kendi yaklasimim yaniCiddi anemiler dışında demir takviyesinin bi anlamı yok zaten.benim birlikte çalıştığım doktorlarda takip eden doktorumda rutin takviye başlamaz. Magnezyum eksikliği kasılma erken doğum riskini artırıyor onda da kar zarar olayı var. Eleştirmek için yazmadım ama gebe servisinde çalışıyorum hiç ilaç almayan hastalarda da AST ALT 500 leri bulabiliyor. Kimide tiroid diyabet tansiyon pıhtılaşma kalp ilaçlarını multivitaminleri aynı zamanda kullandığı halde bi sıkıntı olmuyor. Etki tepki olayı bireysel yani
cok gecmis olsun okurken bile cok uzuldummMerhaba arkadaşlar. Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide bulantısı ve sanki bayılacakmışım gibi bir hissim var. Öğlene kadar işte zor dayandım. Öğlen bir hastaneye gittim bebeğimi görmeliyim diye ben niye böyle anormalim o iyi mi? Şükürler oldun iyiydi hareket ediyordu içim biraz rahatladı. Yarın kendi doktorumda ikili testim var ama yarına kadar dayanamadım. Hazır gitmişken ense kalınlığına baktı 1.3 dr iyi güzel hareketli bir bebek dedi içim rahatladı. Benim normalde panik atağım var sanırım bugün anksiyete nöbeti geçiriyorum. Umarım biran önce geçer biter gider
Cok cok gecmis olsunBelki birinize faydası dokunur, geçen hafta sonunu yatak ve lavabo arasında geçirdim artık kusmaların sayısı 20 falan oldu, zorla da olsa içtiğim suları da kustuğum için idrar busbulanıktı, pazartesi doktora gittim tahlil yapıldı bakteri yüksek çıktı 2 antibiyotik başlandı serum, methpamid falan verdi hastane, biraz toparladım, 2 gün önce kendi doktoruma gittim anlattım olanları prilam diye bir ilaç verdi kimileri fayda görüyor bir de bunu dene dedi, çünkü kısır döngüye girdim suları kustuğum için enfeksiyon oluyorum, enfeksiyon bulantıyı artırıyor derken işin içinden çıkılmıyordu, folik asite ara verip prilama başladım o da ne ben de o bazılarından oldum Allahım sana bin şükür 1,5 gündür yaşadığımı anladım öğürmüyorum çoook hafif bir bulantı var sadece, çok çok şükür bulantısı geçmeyen varsa benim gibi ki önceki kızımda 17. Haftada geçti, belki bu ilaç fayda eder doktorunuza bir sorun
Yaz da olunca hastalıklar daha uzun sürüyor maalesef. Geçmiş olsun.Kizlar benim krem gibi kati beyaz akintim var ve alt kasik agrim var idrar yollarimda enfeksiyon vardi 1 aydir gecmiyor fitil ve ilac kullandim ama ne olcak bilmiyorum
Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide bulantısı ve sanki bayılacakmışım gibi bir hissim var. Öğlene kadar işte zor dayandım. Öğlen bir hastaneye gittim bebeğimi görmeliyim diye ben niye böyle anormalim o iyi mi? Şükürler oldun iyiydi hareket ediyordu içim biraz rahatladı. Yarın kendi doktorumda ikili testim var ama yarına kadar dayanamadım. Hazır gitmişken ense kalınlığına baktı 1.3 dr iyi güzel hareketli bir bebek dedi içim rahatladı. Benim normalde panik atağım var sanırım bugün anksiyete nöbeti geçiriyorum. Umarım biran önce geçer biter gider
1 ay sonra tahlil istedi bendenBir tahlil daha yaptırıp doktoruna göster, benim de geçmemiş artmış daha etkili ilaçlar kullandım şu an iyiyim
Tesekkur ederim canim o kadar su iciyorum ki zarari olucak diye korkuyorumGecmis olsun canim. Bugun bana da doktorum bu dönemde iltihap enfeksiyon olma riski cok yuksek, mutlaka kuru tut dedi bol su icmek de lazim. Insallah cok sıkıntı olmaz. Allah sifa versin
Tesekkur ederim canim benim hamile kalmadan öncede vardi cok rahatsiz etmiyor beni ama bebek icin endiseleniyorumYaz da olunca hastalıklar daha uzun sürüyor maalesef. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?