Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
İnşallah sizin bir kez mi dinletti ve kaç saniye dinletmiştir? İnşallah bir şey olmaz, canım çok sıkıldı bu duruma. 😥
Benimki 6+3’te dinletti bir kaç sn, vajinal bakmıştı üstelik. İlk gebeliğimde daha erken dinlemiştik, sıkıntı etmeyin kendinize, hiçbir şey olmaz. Karşınızda ekran yoksa doktor çeviriyor göstermek için normalde. Geveze biriymiş, bir daha gitmezsiniz.

5+3 seninkinden de küçük merak etme rahat ol canım
Sağ ol canım. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Benimki 6+3’te dinletti bir kaç sn, vajinal bakmıştı üstelik. İlk gebeliğimde daha erken dinlemiştik, sıkıntı etmeyin kendinize, hiçbir şey olmaz. Karşınızda ekran yoksa doktor çeviriyor göstermek için normalde. Geveze biriymiş, bir daha gitmezsiniz.
4 kez dinletmeye çalışmasına sinir oldum. Zaten kalbi toplu iğne ucu kadar. Livden gelme bir doktor. Hiç mi akıl etmiyor. Yazık 🤦🏻‍♀️

İnşallah canım, ara ara mı dinletti bir kerede mi dinletti?
Direk bir kerede dinletti canım, hatta oda dedi uzun dinletmek isterdim ama 10.haftayı geçene kadar öyle bir şeye maruz bırakmaya gerek yok diye, tabi ben bebeklerimi kaybettim ama tamamen başka bir sebepten oldu benim tüp bebekti, kürtajdan sonra biyopsi sonucu trizomi hastalığı geldi yani embriyo sağlıksızdı

Sağ ol canım. Sağlıkla gelsinler inşallah.

4 kez dinletmeye çalışmasına sinir oldum. Zaten kalbi toplu iğne ucu kadar. Livden gelme bir doktor. Hiç mi akıl etmiyor. Yazık 🤦🏻‍♀️
Aslında dinletmek zorunda da değildi madem duyulmadı, görmek de yeterli olurdu. Ama öyle büyük zararları olsaydı yapmazdı sanırım, vardır tecrübesi 🤦‍♀️

Direk bir kerede dinletti canım, hatta oda dedi uzun dinletmek isterdim ama 10.haftayı geçene kadar öyle bir şeye maruz bırakmaya gerek yok diye, tabi ben bebeklerimi kaybettim ama tamamen başka bir sebepten oldu benim tüp bebekti, kürtajdan sonra biyopsi sonucu trizomi hastalığı geldi yani embriyo sağlıksızdı
Kaybınız için üzgünüm :( tüp bebekte zaten genetik tarama yapıldıktan sonra yerleştirme olmuyor muydu? Bilmediğim için soruyorum.

Kaybınız için üzgünüm :( tüp bebekte zaten genetik tarama yapıldıktan sonra yerleştirme olmuyor muydu? Bilmediğim için soruyorum.
çok sağolun 😔
Ben başta genetik taramasız yaptırdım çünkü isteğe bağlıydı yaşımda genç olduğu için genetik hastalık yoktu eşimdede bendede, tedaviye başlamadn önce baktırmıştık, ama onunla alakası yokmuş maalesef doğal olmuyor sonuçta yapay ortamda yapıyorz arada olabiliyor dedi doktorum, ama sonra kalan tüm embriyolarım genetik test yaptırdım hepsi sağlıklı geldi çok şükür şu an hatta biriyle hamileyim 🥰, sadece içlerinde bir tanesi öyleymiş onuda yaşamamız gerekiyordu demek ki

Aslında dinletmek zorunda da değildi madem duyulmadı, görmek de yeterli olurdu. Ama öyle büyük zararları olsaydı yapmazdı sanırım, vardır tecrübesi 🤦‍♀️
Çok yoğun bir şekilde duyuldu ilkinde de. O öyle gösterdi durdu. Ben hatta bir kez duydu kapatır sandım kapatmadı. Eşim de bu bebeğin kalp sesi mi eşimin mi diye sorunca dinletti bir kez daha. Toplam 4 kez dinletmiş oldu. Neyse Allah akıl fikir versin o doktora.

Direk bir kerede dinletti canım, hatta oda dedi uzun dinletmek isterdim ama 10.haftayı geçene kadar öyle bir şeye maruz bırakmaya gerek yok diye, tabi ben bebeklerimi kaybettim ama tamamen başka bir sebepten oldu benim tüp bebekti, kürtajdan sonra biyopsi sonucu trizomi hastalığı geldi yani embriyo
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şu an ki hamileliğinin en güzel şekilde geçmesini nasip etsin.

çok sağolun 😔
Ben başta genetik taramasız yaptırdım çünkü isteğe bağlıydı yaşımda genç olduğu için genetik hastalık yoktu eşimdede bendede, tedaviye başlamadn önce baktırmıştık, ama onunla alakası yokmuş maalesef doğal olmuyor sonuçta yapay ortamda yapıyorz arada olabiliyor dedi doktorum, ama sonra kalan tüm embriyolarım genetik test yaptırdım hepsi sağlıklı geldi çok şükür şu an hatta biriyle hamileyim 🥰, sadece içlerinde bir tanesi öyleymiş onuda yaşamamız gerekiyordu demek ki
Sağlıkla gelsin diyelim yeni embriyo 🤗

batma normal gibi sanki ama lekelenme için yine de doktorla görüşün bence daha önce oluyor muydu acaba vajinal muayeneden ötürü mü ki?
Vajinal muayene olana kadar yoktu sonrasında oldu tahrişten olabilir mi diye de düşündüm doktoruma yazdım ama korkmana gerek yok sadece dinlen dedi🤦🏼‍♀️

Back
X