- 23 Ekim 2024
- 1.479
- 2.018
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #2.241
Ay demek ki bizim daha bulantımıza var zaman, heyecan yapmamıza gerek yokBenimde 6 haftalikken başladı bulantilar ve kötü ye gidiyor her gün. Bu yüzden sürekli uyuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay demek ki bizim daha bulantımıza var zaman, heyecan yapmamıza gerek yokBenimde 6 haftalikken başladı bulantilar ve kötü ye gidiyor her gün. Bu yüzden sürekli uyuyorum![]()
6 Haftalikken başladı benim doktor erken başlamış dediAy demek ki bizim daha bulantımıza var zaman, heyecan yapmamıza gerek yok5+4, geçen sefer ikizlerimi kaybetmiştim o zaman bulantılar 5.haftaya yakın şiddetli başlamıştı, demek ikiz diye her şey x2 oluyor, bu sefer olmayınca içime bir kurt düşmüştü, şu an yazınızı okuyunca rahatladım
Çok istiyordum canım fakat kimyasal geçiriyorum galiba. Değerlerim düşük doktorlar umutsuz ne yazık ki.Listeye eklememi ister misin seni de![]()
Evet yaa tam olarak öyle oluyor, gerçekten annelik yükleniyorAy dimi yaa elimizde birkac belirti var zaten. Fazla agri olunca birsey mi oldu ki diye korku geliyor agri olmayinca yine niye agrimiyor ki korkusu.. annelik ruhumuza işledi bile evham konusunda galiba![]()
ANNE ÜYE ADI | YAŞ | KAÇINCI ÇOCUK | SAT | KESE | KALP ATIŞI | TAHMİNİ CİNSİYET | CİNSİYET | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ | BEBEĞİN İSMİC |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cherry Mom | 38 | 2 | 19 mart | 5+1 | 5+3 | 24 aralık |
batma normal gibi sanki ama lekelenme için yine de doktorla görüşün bence daha önce oluyor muydu acaba vajinal muayeneden ötürü mü ki?Kızlar dün doktora gittim 6. Haftamdayım kalp atışını gördüm ama 10 gün sonra dinliycez dedi, vajinal muayene yaptı dün akşam kahverengi lekem vardı ama çok az bugünde çok az geldi yine vajinamda da sanki batma hissim var dünden beri bunlar normal mi anlayamıyorum da evham mı yapıyorum acaba
ay hayırlı olsn sağlıklı gebelikler yaşarız inşallah, vajinal muayene mi yapıldı acaba maşallah erken görülmüş kalp atışı falan da ne güzelMerhaba arkadaşlar bende aranıza geldimmöncelikle herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim
Kalp atımını devlette göremeyince bugün özele gittik orda vajinal hafif tempoda olsa duyduk
2016 kasım annelerinden sonra yine bir anne grubunda olmak heyecanlı ben hâla oradaki arkadaşlarımla görüşür konuşurum o yüzden buranın kıymeti benim için büyük eminim bu grupta birbirine çok güzel destek olup ilaç gibi gelecektir :)
annabelica benide eklersen sevinirim emeklerin için teşekkürler
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET BEKLENEN
DOĞUM TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN İSMİC Cherry Mom 38 2 19 mart 5+1 5+3 24 aralık
vajinal yazmışsınız zaten pardon ya okuyamamışmMerhaba arkadaşlar bende aranıza geldimmöncelikle herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim
Kalp atımını devlette göremeyince bugün özele gittik orda vajinal hafif tempoda olsa duyduk
2016 kasım annelerinden sonra yine bir anne grubunda olmak heyecanlı ben hâla oradaki arkadaşlarımla görüşür konuşurum o yüzden buranın kıymeti benim için büyük eminim bu grupta birbirine çok güzel destek olup ilaç gibi gelecektir :)
annabelica benide eklersen sevinirim emeklerin için teşekkürler
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET BEKLENEN
DOĞUM TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİBEBEĞİN İSMİC Cherry Mom 38 2 19 mart 5+1 5+3 24 aralık
Aynen vajinal :)vajinal yazmışsınız zaten pardon ya okuyamamışm![]()
Olmaz merak etmeyin ben oğlumun kalp atışını vajinal 4+6da duydum hiçte bir sorun olmadı rahat olun sizde zaten bu ilk muayenede oluyor sonra hep karın olacak devamlı maruz kalma durumu yokArkadaşlar ben 2 gün önce 8+3 iken kalp atışını duymak için doktora gittim. Doktor soru soruyordu eşim cevaplıyordu falan muhabbete daldıkları için eşim tam olarak duyamadığı için kalp atışını 4 kez ve 3-4 sn dinletti. Toplam 16-17 sn olmuştur. Nette 10. haftadan önce kalp atışını dinlemeyin, dinleyecekseniz de 1-2 sn dinleyin yazıyor. Ben çok gerildim ve korkuyorum şu an. Bebeğe ısı gidiyordur diye. Bir şey olur mu![]()
Ama 4 kez üst üste dinlemeye çalışıyor. Kendi sussa duyacağız zaten kalp atışını ama eşime soru soruyor, bana soru soruyor. Sinirlerimi bozdu. Ben tam yatmamıştım hafiften kafamı kaldırmış şekilde duruyordum bebeği görmek için. Hanımın düzgün dursa duyacağız falan diyor. Benim ilk gebeliğim ben ne bileceğim. Onun beni yönlendirmesi lazım. Çok gerdi beni daha da gitmeyi düşünmüyorum onaOlmaz merak etmeyin ben oğlumun kalp atışını vajinal 4+6da duydum hiçte bir sorun olmadı rahat olun sizde zaten bu ilk muayenede oluyor sonra hep karın olacak devamlı maruz kalma durumu yok
Kaba bir drmuş gitmeyin bir daha dediniğiniz gibi.Ama 4 kez üst üste dinlemeye çalışıyor. Kendi sussa duyacağız zaten kalp atışını ama eşime soru soruyor, bana soru soruyor. Sinirlerimi bozdu. Ben tam yatmamıştım hafiften kafamı kaldırmış şekilde duruyordum bebeği görmek için. Hanımın düzgün dursa duyacağız falan diyor. Benim ilk gebeliğim ben ne bileceğim. Onun beni yönlendirmesi lazım. Çok gerdi beni daha da gitmeyi düşünmüyorum ona![]()
MaşallahOlmaz merak etmeyin ben oğlumun kalp atışını vajinal 4+6da duydum hiçte bir sorun olmadı rahat olun sizde zaten bu ilk muayenede oluyor sonra hep karın olacak devamlı maruz kalma durumu yok
Canım bir daha o doktor a gitme benden söylemesiAma 4 kez üst üste dinlemeye çalışıyor. Kendi sussa duyacağız zaten kalp atışını ama eşime soru soruyor, bana soru soruyor. Sinirlerimi bozdu. Ben tam yatmamıştım hafiften kafamı kaldırmış şekilde duruyordum bebeği görmek için. Hanımın düzgün dursa duyacağız falan diyor. Benim ilk gebeliğim ben ne bileceğim. Onun beni yönlendirmesi lazım. Çok gerdi beni daha da gitmeyi düşünmüyorum ona![]()
İnşallah sizin bir kez mi dinletti ve kaç saniye dinletmiştir? İnşallah bir şey olmaz, canım çok sıkıldı bu duruma.Kaba bir drmuş gitmeyin bir daha dediniğiniz gibi.
Benim dr bugün mesela başında dedi ki şimdi hareketsiz ve sessiz kalın biraz dinleteceğim dedi öyle açtı sizin dr da sizi yönlendirebilirdi eşinizde konuşmayı keser dinlerdi. Bazen kendi iş bilmezliklerini bize yüklüyorlarsıkmayın canınızı
Daha gitmem herkes övdü ama ben hiç memnun kalmadım. Başka doktora gideceğimCanım bir daha o doktor a gitme benden söylemesi
Valla bende hayret ediyorum şimdi 9 yıl öncesi unuttum mu acaba dedim burda ki 2016 grubundaki tablodan gördümMaşallah4+6 çok erken değilmi kalp atımı için, tosuncuk
biz 5+3 embriyoyu göremedik yolk gördük sadece
![]()
İlk muanede memnun kalmadıysan neden tekrar gidesin ki boşver bebegin iyidir korkmaDaha gitmem herkes övdü ama ben hiç memnun kalmadım. Başka doktora gideceğim